Keresés

Részletes keresés

krizsan Creative Commons License 2008.09.20 0 0 23
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telefont, és szeretnék rá GPS-t, csak nem igazán értek hozzá.Fel tudnátok világosítani hogy hogyan is működik ez, megéri-e, milyen költségekkel jár?
Köszi előre is.
T.Illes Creative Commons License 2008.09.04 0 0 22
Vagy keress rá a Handy Keylock nevű progira, de ha nem találod dobj nekem egy mailt, s a válaszban küldök neked valamit... :)
2239294@t-email.hu
Előzmény: antymix27 (19)
T.Illes Creative Commons License 2008.09.04 0 0 21
Szia! Nekem is volt hasonló joystick problémám, csak nekem mindig kettőt ugrott lefelé. Én (röhögni fox) szétszedtem és féktisztító sprayvel (az volt a kezemügyében, meg az elpárolog a kosszal együtt) nyakonfújtam, s láss csodát azóta mint az új. Voltam vele üzletben is, kb 5 rongyért akarták kicserélni... no comment...
bano1 Creative Commons License 2008.08.25 0 0 20

Sziasztok!

Az E50-esemnek megbolondult a joystick-ja. először állandóan OK-t nyomott, pedig hozzá sem értem, aztán pedig nem reagál, csak lefelé és jobbra hajlandó navigálni.

Szerintetek mi lehet a gond, javítható?

antymix27 Creative Commons License 2008.07.21 0 0 19
Tetején kicsi bekapcsoló, kikapcsoló, profilváltó, billentyűzáró gomb megnyom és joy le kettőt és választ. Feloldás: bal funkció gomb-*. Én is csak véletlenül találtam.
Előzmény: rover216 (5)
Takoca_ Creative Commons License 2007.09.13 0 0 18
felejtsd el!

őszintén mondom!

neked valamilyen PDA -s telefon kell, pl MIO 701, 501 stb

vicc, hogy ezt a telefon üzlti készüléknek nevezik meg hogy agyon ajnározzák! lehet, hogy lehet rá rakn java-s progikat, meg fut rajta a TOM-TOM de ez akkor is csak egy buta telefon, symbian meg egy vicc!

nem az elfofultság beszél belőlem, hónapo óta használom a telót, nincs vele komoly bajom de kicsit se okos, lassú szóval telefonnak jó de semmi több!
Előzmény: szabee22 (17)
szabee22 Creative Commons License 2007.09.13 0 0 17

Sziasztok!

Gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán, de lenne egy pár kérdésem. Napi 2-3 órát utazok munkába és szeretnék egy olyan viszonylag olcsó telefont keresni amivel eltudnám ütni az időt.

Lehetséges ezen a telefonon, hogy valamilyen formátumban a memóriakártyán tárolt filmet nézek, vagy nincs ennelk az ötletnek létjogosultsága? Ilyen esetben 90 fokkal elfordul a képernyő képe? Az mp3 lejátszó hangja hangosabban valóban torzul?

Egyelőre ezek jutottak eszembe.

A felvilágosítást előre is köszönöm.

Robo-Sanyi Creative Commons License 2007.08.25 0 0 16

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni, hogy a rámentett képernyővédőket hol tudom változtatni, mert sehol sem találom.

martin555 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 15

dragonjoe!

lécci adj több infót a nokia e50 1,3 megapixeles kamera szoftveres tuningolásáról!

a telefonhoz van valami trükköd, vagy pusztán az elkészült képet utólagosan, mondjuk  photoshoppal "tuningolod", erről lenne szó?

Előzmény: drag0njoe (3)
martin555 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 13

engem is érdekelne a kamera tuning! eddig csak valami ETI DIVX CAMCORDER-t láttam, de eddig az enyémen nem futott a telepítője.

üdv!

martin555 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 12
fú de érdekes joystick gombod van, az hogy van? gyári? csere?
Előzmény: Törölt nick (9)
martin555 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 11

no

lassú a procija, vagy valami miatt, de izom java-s jatekok akadnak

lassú a BOOT mer sokat tölt (20 mega körül)

már 3 x volt firmware frissités..... no comment

hajlamos a hülyülésre (kihangosító BUG)

hát... csak azért tetszik mert kicsi (sony CMD J7 ről álltam át)

roszogós a billentyű és kattog, lehetne halkabb , vagy az egész cucc olcsóbb.

jó, hogy sok symbian 9.1 3RD elfut rajta. sajna jó sok E60 hoz való meg nem :(

no meg ott az a SIGNING téma :(

hátt...vegyesek az érzelmeim..

ja, jó ütésálló.. sarkára esett 2 x csempére...no prob.

akkut ez is zabálja, azér.. így GPRSt le kellett tiltsam.

sajna WIFI és /vagy 3G  SINCS benne... :(azér emiatt utólag télleg más telót vennék (www.fon.com van két ilyen cuccom , ezért...)

kemény a joystickja, fél óra játék után szétmegy a kezed, lehetne nanyobb és puhább... álmodik a gyomor.

legjobbakat mindenkinek! a nokiaprogramok.hu RULEZ !!

tettem rá azért BRANDO fóliát :)

menu Creative Commons License 2007.06.30 0 0 7
ÜDV!
Én Vodás vagyok, és már az utsókat árúlják a "dílerek"! Kifutott termék. Itt az utsót hoztam el, aminek nagyon örülök. Ami kicsit zavar, hogy ennek az előlapkerete FEHÉR.
Szeretném megtudni, hogy milyen módon lehet ezt az előlapot feketére cserélni!?
Légyszíves segítsetek!
Köszi!
virag0120 Creative Commons License 2007.06.22 0 0 6
vki nem tudja véletlenül h a nyakbaakasztónak a végét hova kell beakasztani? elösször azt hittem h oda kell ahol a hangszóró van:)
rover216 Creative Commons License 2007.06.19 0 0 5

automata billentyűzárat tud valaki?

Nokia válasza: meg lehet venni a nokia-szoftvermarket-en, idáig is eljutottunk, asszem aut billentyűzár még a 1611-ben is volt.. de minde1 globalizáció, pénz, pénz pénz.. vegyél, fogyassz,  dobd ki 1év után.. vegyél újat!

dussy Creative Commons License 2007.06.18 0 0 4
A kamera szoftveres tuningja alatt mit kell érteni???
És mi változik konkrétan?
drag0njoe Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3
Pár napja van E50-em, ezalatt a pár nap alatt nekem nagyon tetszik.
6230i-ről váltottam több, mint két év használat után. Ami már akkor is megfogalmazódott bennem az az volt, hogy bárcsak hasonló méretben sikerülne valamelyik gyártónak (ofkósz lehetőleg a nokiának) egy korrekt symbianos telefont összeraknia, ami nem kockatelefon, árban elérhető, nem nyitható vagy csúsztatható (utálom az ilyeneket, a szalagkábel igenis megszakad előbb-utóbb).

Kérem tisztelettel: SIKERÜLT!

Ez az E50-es, ami gyorsaságban, tudásban hozza azt, amit a méretben nagyobb társai (N70) tudnak, árban nekem elérhető volt (42ért vettem 2 hetesen, de újonnan sem mondható drágának 60EHUF körüli árral).
Nekem nagyon bejön a klasszikus, 6310-esekre hajazó formavilág, és az ehhez általam választott metálfekete szín elég komoly megjelenést ad a telónak (létezik ezüstben és ezüst/fekete verziókban is).
Könnyen megszerettem a symbian 9.3-at (azaz az S60 3rd editiont), a joystick-ot meg kell szoknom az biztos, a nyári izzadásban azonban még tud gondot okozni, mert egész egyszerűen lecsúszik az ujjam a joystickról. Remélem nem a Sony-Ericcson beszállítójától pakolják bele a joyokat, mert nem szeretném, ha félévente bedöglene. Vékonyka gombjaitól nagyon féltem, de rácáfolt: igen pontosan és jól érezhetően nyomkodható, mondjuk nem egy lapát kezem van, az a nőgyógyászos inkább :)
A telefont (mániámnak köszönhetően) egyből frissítettem a nokia frissítőjével, nem volt semmi probléma, kb 20 perc múlva már vígan bootolt is a friss rendszer. Külön öröm volt, hogy a jó öreg DKU-2 kábelemet gond nélkül kezeli: ezzel frissítettem, megy a PC Suite, modem, minden. És elég gyors a fájlátvitel is, nem kell a kártyaolvasót sűrűn használnom.
A kamera nem egy csúcs, de már úgyis megszoktam az 1,3MP-t a 6230i-ben, egy kis szoftveres tuning után számomra elfogadható minőséget tud.
A microSD kártyát a telefon újraindítása nélkül ki-be lehet tologatni. Eléggé pozitív, hogy a kártyát az egyébként fém hátlap védi, és nem egy gumidugó. Egyébként az előlap egyes részei is fémből vannak, ha már itt tartunk.

Ha osztályoznom kéne, 4,5/5. Fél pont mínusz a kamera és a joystick kicsit nehézkesebb használata miatt.
Hát egyenlőre ennyi. Örülök, hogy sikerült ilyen telefont piacra dobni a Nokiának. Nekem egy ilyen volt az álmom régóta.
Ezúton köszönöm és gratulálok nekik.
dussy Creative Commons License 2007.06.11 0 0 2
És azóta valami tapasztalat.
Előzmény: Takoca_ (1)
Takoca_ Creative Commons License 2007.05.20 0 0 1
nekem 3 napja van meg ez a teló, de csak holnap este fog "élni" számhordozás miatt, szóval eddig csak offline módban nyomkodtam.

Ami nem tetszik:

kicsit se érzem logikusnak a menü rendszert, ill vannak dolgok amiket nagyon szétszedtek/eldugtak

a betük baromi kicsik, vagy hackelni kell a fontokat vagy fizetős alkalmazást rárakni amivel meg lehet növelni a betü méretet

bluethooton nem lehet netezni, ill komoly leírást kell végig játszani, nem kevés idő alatt, hogy működjön

nekem hiányzik, hogy nem lehet beállítani, hogy hány napnyi naptár bejegyzés látszódjon a képernyőn (legalább a holnapot szeretném látni)

ezektől függetlenül a telefon szép, a képe szép és már alig várom a holnap estét hogy aktiválják az új sim kártyámat
Előzmény: martin555 (-)
Tombolda Creative Commons License 2007.05.20 0 0 0
0
Előzmény: martin555 (-)
martin555 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 topiknyitó

sziasztok!

nokia E50 -ről lenne itt szó.

felhasználók tapasztalatai,  kipróbált és ajánlott programok, játékok (symbian és JAVA), stb.

szoftverfrissítések, linkek csere-bere.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!