Sziasztok! Vettem egy ilyen telefont, és szeretnék rá GPS-t, csak nem igazán értek hozzá.Fel tudnátok világosítani hogy hogyan is működik ez, megéri-e, milyen költségekkel jár? Köszi előre is.
Szia! Nekem is volt hasonló joystick problémám, csak nekem mindig kettőt ugrott lefelé. Én (röhögni fox) szétszedtem és féktisztító sprayvel (az volt a kezemügyében, meg az elpárolog a kosszal együtt) nyakonfújtam, s láss csodát azóta mint az új. Voltam vele üzletben is, kb 5 rongyért akarták kicserélni... no comment...
Az E50-esemnek megbolondult a joystick-ja. először állandóan OK-t nyomott, pedig hozzá sem értem, aztán pedig nem reagál, csak lefelé és jobbra hajlandó navigálni.
Tetején kicsi bekapcsoló, kikapcsoló, profilváltó, billentyűzáró gomb megnyom és joy le kettőt és választ. Feloldás: bal funkció gomb-*. Én is csak véletlenül találtam.
neked valamilyen PDA -s telefon kell, pl MIO 701, 501 stb
vicc, hogy ezt a telefon üzlti készüléknek nevezik meg hogy agyon ajnározzák! lehet, hogy lehet rá rakn java-s progikat, meg fut rajta a TOM-TOM de ez akkor is csak egy buta telefon, symbian meg egy vicc!
nem az elfofultság beszél belőlem, hónapo óta használom a telót, nincs vele komoly bajom de kicsit se okos, lassú szóval telefonnak jó de semmi több!
Gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán, de lenne egy pár kérdésem. Napi 2-3 órát utazok munkába és szeretnék egy olyan viszonylag olcsó telefont keresni amivel eltudnám ütni az időt.
Lehetséges ezen a telefonon, hogy valamilyen formátumban a memóriakártyán tárolt filmet nézek, vagy nincs ennelk az ötletnek létjogosultsága? Ilyen esetben 90 fokkal elfordul a képernyő képe? Az mp3 lejátszó hangja hangosabban valóban torzul?
ÜDV! Én Vodás vagyok, és már az utsókat árúlják a "dílerek"! Kifutott termék. Itt az utsót hoztam el, aminek nagyon örülök. Ami kicsit zavar, hogy ennek az előlapkerete FEHÉR. Szeretném megtudni, hogy milyen módon lehet ezt az előlapot feketére cserélni!? Légyszíves segítsetek! Köszi!
Nokia válasza: meg lehet venni a nokia-szoftvermarket-en, idáig is eljutottunk, asszem aut billentyűzár még a 1611-ben is volt.. de minde1 globalizáció, pénz, pénz pénz.. vegyél, fogyassz, dobd ki 1év után.. vegyél újat!
Pár napja van E50-em, ezalatt a pár nap alatt nekem nagyon tetszik. 6230i-ről váltottam több, mint két év használat után. Ami már akkor is megfogalmazódott bennem az az volt, hogy bárcsak hasonló méretben sikerülne valamelyik gyártónak (ofkósz lehetőleg a nokiának) egy korrekt symbianos telefont összeraknia, ami nem kockatelefon, árban elérhető, nem nyitható vagy csúsztatható (utálom az ilyeneket, a szalagkábel igenis megszakad előbb-utóbb).
Kérem tisztelettel: SIKERÜLT!
Ez az E50-es, ami gyorsaságban, tudásban hozza azt, amit a méretben nagyobb társai (N70) tudnak, árban nekem elérhető volt (42ért vettem 2 hetesen, de újonnan sem mondható drágának 60EHUF körüli árral). Nekem nagyon bejön a klasszikus, 6310-esekre hajazó formavilág, és az ehhez általam választott metálfekete szín elég komoly megjelenést ad a telónak (létezik ezüstben és ezüst/fekete verziókban is). Könnyen megszerettem a symbian 9.3-at (azaz az S60 3rd editiont), a joystick-ot meg kell szoknom az biztos, a nyári izzadásban azonban még tud gondot okozni, mert egész egyszerűen lecsúszik az ujjam a joystickról. Remélem nem a Sony-Ericcson beszállítójától pakolják bele a joyokat, mert nem szeretném, ha félévente bedöglene. Vékonyka gombjaitól nagyon féltem, de rácáfolt: igen pontosan és jól érezhetően nyomkodható, mondjuk nem egy lapát kezem van, az a nőgyógyászos inkább :) A telefont (mániámnak köszönhetően) egyből frissítettem a nokia frissítőjével, nem volt semmi probléma, kb 20 perc múlva már vígan bootolt is a friss rendszer. Külön öröm volt, hogy a jó öreg DKU-2 kábelemet gond nélkül kezeli: ezzel frissítettem, megy a PC Suite, modem, minden. És elég gyors a fájlátvitel is, nem kell a kártyaolvasót sűrűn használnom. A kamera nem egy csúcs, de már úgyis megszoktam az 1,3MP-t a 6230i-ben, egy kis szoftveres tuning után számomra elfogadható minőséget tud. A microSD kártyát a telefon újraindítása nélkül ki-be lehet tologatni. Eléggé pozitív, hogy a kártyát az egyébként fém hátlap védi, és nem egy gumidugó. Egyébként az előlap egyes részei is fémből vannak, ha már itt tartunk.
Ha osztályoznom kéne, 4,5/5. Fél pont mínusz a kamera és a joystick kicsit nehézkesebb használata miatt. Hát egyenlőre ennyi. Örülök, hogy sikerült ilyen telefont piacra dobni a Nokiának. Nekem egy ilyen volt az álmom régóta. Ezúton köszönöm és gratulálok nekik.