ebben a világban, amiben élünk, a Marlboro és a CocaCola és MacDonalds a KERESZTAPÁK, ők láthatják el szennyező, mérgező áruval az embereket. Egy alternatív valóságban, ahol nem cukorral és rákkeltő cigikkel elégítik ki az embereket, hanem marijuana-val, mindenki sokkal boldogabb lenne - ám ez csupán egy alternatív valóság - nem elérhető.
a ciginél ott a papír .. kátrány ... ocsmány dolog .. képzeld el, hogy néz ki valakinek a vére, amiben a kátrány sáros, trutymó formájban kering :(
plusz ott vannak a cucok, amikkel a dohányt kezelik, hogy még addiktívabb legyen ... és rákkeltőbb ...
szerintem, ha a te cikkedben az jött ki, hogy valamely leosztásban a cigi a jobb - az a cigi-lobby által pénzelt vélemény ....
senki, aki felelősen gondolkodik, nem beszélhet úgy acigiről, semmilyen összehasonlításban, hogy nem teszi hozzá, hogy nmagyony súlyos drog .. és nagyon kártékony ....
összeszedem az emlékeimet.... a lényeg: cigizés rövid ideig tart, míg a pipát sokáig szívod, igy már eleve több cucc megy le a nyakadon.Tévhit, a hogy a víz kiszűri a káros anyagokat, mert pont nem, de most nemnagyon jut eszembe több
én csak azt tudom, hogy a cigi tönkre-k*rja az egészséged, plusz rákkeltő - leszokni róla pedig oylann nehéz, mint bármelyik keménydrogról ...
a vizipipáról gyakorlatilag nincs külön egészségtani infóm - csak azt tudom, hogy nincs benne papír ... és ez nagy előny ...
amúgy meg mindenféle cikkek megjelnnek mindig .. amiket lobbik pénzelnek ... és ha bármely cikkből nem az derül ki, hogy cigizni életveszélyes, és durvány egészségroncsoló dolog - mérget vehetsz rá, hogy az is a dohánylobbi pénzelte így vagy úgy ....
pedig de... sokkal károsabb a vizipipázás mint a cigizés,utána neten. Egyszer egy ismerősömnek fordítottam egy ilyen cikket, én is meglepődtem, mert addig azt hittem lightosabb a pippantyúzás De nem !!
én nem azt állítom, hogy a tiltás csökkenti a forgalmat ...
én azt állítom, hogy ha már felhoztad az USA szesztilalmat, vedd hozzá, hogy Magyarország nem USA ... hanem csak a leglepukkadtabb állama az "USA"-nak, ahova még a dollárt sem vezették be :)
ebből számomra annyi adódik, hogy az EU drogpolitikájával hiába száll szembe látványosan a radikálisok akármiylen kicsiny vagy nagyobbacska csoportja, az baromi kevés ... szúnyogcsípés egy elefántnak ...
Az egyik zenész volt. De kevés volt az alkoholos mámor. Volt nagy háza+kocsija, most földönfutó lett. A másik egész életében elvarázsolt felfogású volt, a drog csak rásegített erre. A legszarabbnak azt tartottam, amikor elkezdték árulni az iskolásoknak a füvet. De tényleg befejeztem, a véleményemet már leírtam.
csodálatos választ produkáltál (de őszintén modom és nem rosszból) ...
azt írod, kívülről nem látod - de zavar, ahogy él ... akkor, amikor nem látod ...
ez nem egy demokratikus szemlélet ...
addig, amíg valaki nem szegi meg a törvényeket (beleértve erkölcsi, illemtani törvényeket is) - nem lehet kifogásod a viselkedése ellen ... ha mégis van, azok előítéletek .,..
illetve ugyanúgy rá lehetne húzni bárki másra - még rád is ...
"Drog pedig az illegális kábítószer."
értsd: a drog az illegális drog?
ezek szerint ha legális lenne, akkor semmi kifogásod nem volna ellene?
szeretném megjegyezni, hogy én nem vagyok kendermagos, és nem reklámozom a szívást ...
csak gondoltam, megjegyzem, hogy a CocaCola miylen durva cucc ...
a cukorfüggőség azért nem kis piskóta ... a kifejlet, a cukorbetegség pedig ugyancsak nem egy lebecsülendő aljas betegség, illetve tünetegyüttes ...
gyerekek 8 éves korban lazán isszák, szüleik a tesco-ban napi 24-ben lazán pakolják a kosaraikba a 2-3 (esetleg 5?) literes műanyag palackos műanyag italokat ...
am semmire sem jó, csak hogy szétk*rja a szervezetüket ... festékes cukros víz ...
el tudom képzelni azt a világot (egy párhuzamos univerzumban), ahol a cocacola-t üldözik .. mert ocsmány, egészségkárosító cucc ..
a COCACOLA COMPANY pedig más néven fut - CANNABIS-co - és marijuana-t árusítanak világszerte ...
egy biztos: ez a világ jobb lenne a mostaninál ...