Keresés

Részletes keresés

bot79 Creative Commons License 2012.02.16 0 0 30

szias. A kisfiamnak 1 hónaposan vlt egy fertőzése, minek következtében leállt a légzése, majd stroke, elváltozások az agyban stb. Most 2 éves, minden pénzünket az Ő kezelésére költjük, de semi nem akar változni. Nem ül, nem mászik stb. Sokat voltunk korházban, nem lehet letenni 10 percre, mert nagyon sír, de már 11 kg-os és nem bírom. Ő a második gyerek, van egy bátyja, aki 5 éves és már neki is kezdett " elege lenni". rajtunk csak egy csoda tud segíteni. Sokat imátkozunk, bőjtölünk, de mikor orvoshoz megyünk és mindig az a válasz, hogy valószínű soha nem gog tudni járni és beszélni, akkor nagyon nehéz talpra állni. Minden nap kérem a drága Jézust egy csoda reményében, mert ott vagyunk, hogy már nincsenek terveink, kb. 15000 E-nál tartunk a kezelésekkel önerőből és lasan nem bírjuk anyagilag. Lassan mindenünket eladtuk és abba kell hagyjuk az egészet. És ez kétségbeejt.


 

Előzmény: markos.hu (16)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.18 0 0 29

Eengem halálom után, igenis nagyon érdekelne a pokol !

Sőt, a menyország is nagyon érdekelne halálom után !

Azután még igen sok minden érdekelne, halálom után !!!  IS !!! Mert én egy igen érdeklődő ember vagyok !!! :)))))))))))

Előzmény: markos.hu (22)
vercsi1980 Creative Commons License 2007.09.12 0 0 28
Igazából nem is hozzászólás hanem tapasztalat mennyire körültekintőnek kell lenni ha beteg a gyermekünk.
3 hónapos kisfiamnál észrevették a rutin hasi ultrahangnál hogy a baloldali veséje multicisztás.Multicisztás vese-nem örökletes,csupán az egyik vesét érinti ami ép, a másik viszont nem működik,nem ép,hanem cisztákból álló sejtcsoport.
Amint kiderült rohanás a háziorvoshoz-tündéri nő-egyből kaptuk a beutalót az egyik legnevesebb gyermekklinikára Budapesten a nephrológiai részlegre(a hely nevét azért nem írom,mert negatív tapasztalataim voltak,de nem akarok sárt dobálni hátha azóta elkezdték követni a tudomány fejlődését). Itt megvizsgálták a kisfiamat, s előjegyezték vesefestésre,s felvázolták, hogy mindenképp műteni fogják, ugyanis elfertőződhet a vese akár vannak működő szövetei akár nincsenek. Elmesélték hogy nem kell aggódnunk egy 15 perces rutinműtétről van szó,3 napos kórházi fekvés után hazamehetünk, s az ilyen kicsik gyorsan gyógyulnak.
Majd két héttel a vizsgálat időpontja után légzéskihagyással a Bethesda kórházba került néhány napra a fiam, s itt kértem ha nem nagy gond megvizsgálná e az ő nephrológus szakemberük is. Itt is csináltak ultrahangot, a Kovács doktor úr megvizsgálta Marcit, s nyugodt hangon közölte hogy semmi gond fel fog szívódni magától a cisztaállomány,csupán békén kell hagyni.
Na, ezek után belevetettem magam minden létező fórumba-orvosi könyveket bújtam,amíg rá nem találtam Tulassay Tivadar professzor(I.sz gyermekklinika igazgatója) munkásságára- mindenhol mint a nephrológia magyarországi legelismertebb szakembereként tartják számon. Ritkán találkoztam nagyszerű emberrel,s ha ez a szó illik valakira,hát akkor rá találták ki. Írtam neki emailben ismeretlenül,csupán tanácsot kértem,s rá másnapra kaptam is a választ,fáradjunk be 3 nap múlva, s személyesen foglalkozik a fiammal.
Miután szintén elvégeztek egy ultrahangos vizsgálatot, s megvizsgálta a professzor úr a Marcit igazat adott a Kovács doktornak,hogy így van ,szépen fel fog szívodni az összes ciszta.Végre megkaptam a válaszokat is: régebben bevett eljárás volt hogy e betegsébnél felvágják a beteg vese oldalán a derekat, kiveszik,majd összevarják,ami tényleg nem túl kozkázatos,csupán a heg élete végéig rajta marad a testén, s esetleg traumát okozhat a gyerekeknél.A másik, hogy ha nem is tűnne el, akkor is felesleges lenne kivenni,mivelhogy nem működik,ezért folyadék sem áramol át rajta amitől elfertőződhetne. A többi ilyesmi,hogy ne biciklezzen a gyerek,mert veszélyes,ez inkább személyes döntés,mint orvosi recept.
Szóval most rá egy évre kézzelfogható bizonyítékát kaptam annak,hogy jó szakemmberekre hallgattunk a párommal, ugyanis a múlt heti ultrahang kimutatta,hogy egyetlen ciszta maradt a 3-ból-5mm-esez az egy -előtte volt egy 20mm-es,egy 15 mm-es és egy 8 mm-es.Kettő felszívodott s úgy tünik az utolsó is lassan eltűnik. Egész idő közben a fiam kétszer volt náthás, ezek 8-9 napig tartottak,amúgy makkegészséges,és hihetetlen jóétvágyú gyerek.
Remélem tudok segíteni hasonló betegséggel találkozóknak, de úgy hiszem fontos dolgokban amúgy sem árt a körültekintés.
kalmo Creative Commons License 2007.06.09 0 0 27
Nem te. Egyel lejjebb. :)
Előzmény: Mindig hazudok! (25)
kalmo Creative Commons License 2007.06.09 0 0 26
Isten nincs. Te viszont gyógyíthatatlan beteg vagy.
Előzmény: Mindig hazudok! (25)
Mindig hazudok! Creative Commons License 2007.05.30 0 0 25
Benned senki sem hisz, de ne búsúlj! A pokolban állítólag elég kellemes. Én máris indulok. Aki jön, jön, aki nem, nem. :-)
Előzmény: markos.hu (22)
markos.hu Creative Commons License 2007.05.18 0 0 24

 /Jézus/ "Nem is tudott ott /Názáret/ sok csodát tenni a hitetlenségük miatt. Majd körbejárta a környező falvakat és tanított." Ámen!

 Ha már senki sem lehet próféta a saját hazájában..

Ennek ellenére a missziónak folytatódnia kell! Ha máshol nem, Mexikóban. Olé!

 Isten egyetlenegy dolgot nem díjaz az embereknél. Az pedig a hitetlenség!!!!

   Menthetetlen az az ember, aki nem hisz Jézusban. Egészségesen is be lehet sétálni a pokolba. Betegen meg gyötrelmes már itt a Földön is az élet. Ennyi.

 No comment! Hitetlen a magyar, de még mennyire. Azért nem adom fel, de ha menni kell, hát megyek. Adios, Mindenkinek!

 Internet meg bárhol van a világon. Írjatok, válaszolok!

    Ja, és majdnem elfelejtettem. Nincsenek gyógyíthatatlan betegek! - továbbra sem.

                        Mindössze hitetlenek, de azok bőven!!

 Menjetek tovább, ha valahol nem fogadnak el benneteket, és gyógyítsatok betegeket. Többek között. Benne van a Bibliában, nem a Markos István találmánya. Lesznek még csodák, csak kérdés, hogy hol? A tengerentúlon, vagy ideát?

Várjuk a választ. És a csodát. Add meg Uram mindkettőt!!   Ámen és ámen.
markos.hu Creative Commons License 2007.05.15 0 0 23

Én köszönöm, hogy írtál. Először is engedj meg egy rövid hálaadó imát.

 

 Köszönöm Atyám, hogy felhasználod ezt a Portált a Te céljaidra is, köszönöm, hogy szóltál hozzám álmomban, hogy lesznek jelentkezők, jönnek levelek, kérlek, vezess minket és tégy bizonyságot Magadról, hogy felismerhessenek a népek és az emberek. Köszönöm!

 

 A gyógyítás akkor elkezdődött, amikor megírtad ezt a levelet. Isten mindenható, tud minden cselekedetünkről, még a gondolatainkat is ismeri.

 

 Isten kétféle képpen gyógyít. Meggyógyíthat úgy is valakit, hogy csupán a betegségéből gyógyítja ki (meg), de gyógyít úgy is, hogy az illető befogadja Őt utána a szívébe. Tudni kell ez utóbbiról, hogy ez Isten eredeti terve, hogy megismerjük Őt, a többi csak ráadás. De minden munkája és cselekedete a mi megmentésünket munkálja. (Üdvösségünket!)

 

 Nem voltak mindig betegségek. És a Mennyben sem lesznek. A pokolban meg úgyis mindegy. Minden betegség a bűn következménye! Elsősorban Ádám és Éva bűnéé, mert előtte sohasem voltak betegek és nem is lettek volna, sőt meg sem haltak volna, ha nem vétkeznek. Jézus meghalt a bűneinkért és betegségeinket is elvette, elhordozta, ahogyan ezt a földi életével bemutatta. Aki hozzá fordul, semmiképpen nem küldi el.

 

  Tudnod kell, hogy Tőle jön a segítség. Mivel kértél engem, én most kérem Őt, hogy adjon bizonyságot arról, jelentse ki magát, hogy mi a teendő.

 

  De a gyógyulásod elkezdődött. Ez egészen bizonyos. Uram add a jelét az Ő életében, hogy cselekedtél, cselekedni kívánsz, vezess minket tovább. Dicsőség és hála legyen Mindezért Neked. Szólj hozzá, szólj hozzánk, hogy bizonyságul szolgálhassunk az embereknek. Köszönöm, hogy meghallgattál, és ellene megyek mindenfajta féle cukorbetegség gonosz szellemének, magának a betegségnek, sátán el kell, hogy ereszd ezeket az embereket és más bajokban szenvedőket, megtörjük a betegség erejét, járjon át Isten gyógyító ereje a Názáreti Jézus nevében. Add Uram, hogy el tudják hagyni az inzulint, adj természetfeletti hitet az embereknek és jó orvosi diagnosztikákat, melyek csodákról számolnak be.

 

 Mindenféle szövődményes és egyéb mellékes távozzon a Názáreti Jézus nevében, kijelentjük, hogy Jézus vére által létezik a teljes gyógyulás emberek életében. Add Uram és fedezd be ezeket az embereket a Fiad vérével, elpecsételve őket a Te Országodba, üdvösségre, örömre, gyógyulásra, testvéri békességre, egymás iránti szeretetre. Ahogy Te parancsoltad nekünk. Köszönjük, hogy lakozást veszel közöttünk, köszönöm az én testvéremet, köszönöm mindazokat, akiket különféle bajokból, betegségekből gyógyítottál, gyógyítasz meg. Vezess minket tovább, köszönöm hogy látni és hallani fogjuk további csodáidat, hozz gyógyulást a beteg emberek számára. Tiéd a hatalom, a dicsőség, Mindörökkön örökké, ámen. 

 

 Te látod Uram, hogy mi miért van, vezess minket a Te utaidon, tégy csodákat az orvosok között, legyenek áldottak az eszközök és hírdesse nevedet Minden lélek. Úgy legyen!

 

  Az említett vércukor értéke is a Te hatalmadban van, köszönöm, hogy ügyelsz mindenre, Dicsőség ezért Neked! Adj teljes gyógyulást, most, a Jézus Krisztus nevében. Ámen.

 

 A gyógyulásod Istennél el van fedezve. Adj hálát Neki, dicsőítse minden nép és minden nyelv. Írjál bátran, jó az Úr!

 

                                                              Markos István

 

 

Előzmény: twist (20)
markos.hu Creative Commons License 2007.05.15 0 0 22
 Aki hisz énbennem (tudniillik Jézusban), ha meghal is ÉL! Ennyi a történet. De jó sokáig fog tartani. Megéri tehát hinni. De nem kötelező! A pokol viszont igen. Így lett kitalálva, sorry! Oda nem mennék a helyedben, de más helyében sem. Vége!
Előzmény: Mindig hazudok! (21)
Mindig hazudok! Creative Commons License 2007.05.15 0 0 21
Én is szeretnék meggyógyúlni. Születésem óta halálos kórban szenvedek. Eddig még mindenki belehalt. Tudnál segíteni markos.hu-istenem? :-DDDDDDDDDDD
Előzmény: markos.hu (19)
twist Creative Commons License 2007.05.15 0 0 20

 

Jó, akkor kezdődjön a gyógyítás!

5 éve vagyok cukorbeteg.

Inzulin mellett is igen magas a vércukor értéke!

Ez egy gyógyíthatatlan betegség az orvostud. mai állása szerint!

Rengeteg szövődménnyel jár!

 

Kérlek járj közbe, hogy Isten gyógyítson ki ebből a bajból!

Köszönöm!

 

 

Előzmény: markos.hu (19)
markos.hu Creative Commons License 2007.05.14 0 0 19

Beteg még egy sincsen? Így hogyan gyógyítson az Isten...? Az Úr nem vakcinával gyógyít és nem is feltétlenül csirkéket. Bár Isten előtt, nem létezik akadály!Azért embereket vár a "rendelőbe". Ha azok nem jönnek, majd megy az őserdőbe. Noé is bárkát épített, az emberek közül nem is hittek neki. Mindössze nyolcan menekültek meg. Ma sem vagyunk túl sokan...

 

 Tegyük el magunkat holnapra. Hátha megérkeznek az első páciensek!

 

        Mármint igazi betegek. Akik orvosilag gyógyíthatatlanok.

 

                           Ez szerepel legalábbis a címben..

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 18

"Nem vitatom,hogy a hitnek nagy szerepe van a gyógyulás terén,de ez a gyógyulásba vetett hitre vonatkozik!Arra,hogy hiszek magamban,hogy igenis képes vagyok legyőzni a betegségemet,és kitartani a legvégsőkig."

 

"" hitnek nagy szerepe van a gyógyulás terén,""

 

Így van !

 

A hitnek nagy szerepe van a gyógyulás terén !

 

Csak szedni kell mellé az orvos által felírt gyógyszereket is !!! :)

Előzmény: Melles-leg-nő (14)
stewes Creative Commons License 2007.05.13 0 0 17
Nagy kő eset le a szívemről! Már komolyan aggódtam, hogy elkezdesz itt „rendelni”. :-)
Előzmény: markos.hu (16)
markos.hu Creative Commons License 2007.05.13 0 0 16

Ráérő és vitatkozó emberekből van elég. Miközben a világ betegségekben fetreng. Hitbeli vitát nem fogok a betegségekből nyitni. Meg kell őket gyógyítani. Ennyi.

 "Akik hisznek ilyen jelek követik: ... betegekre teszik kezüket és azok meggyógyulnak.." No comment. Így gyógyít Isten.

 Aztán másképp is. Szörnyű állapotok uralkodnak itt.. Mármint a hit terén. És egyébként is. Na megyek, ennyi.

 S, hogy hova? Ahol betegek is vannak... Errefelé mindenki egészséges. Sorry!

stewes Creative Commons License 2007.05.13 0 0 15
Nem kellene ezt a topicot törölni? :-(
Melles-leg-nő Creative Commons License 2007.05.13 0 0 14

Azt hiszem a legnagyobb gyógykezelésre Neked lenne szükséged!!!

Nem voltál még olyan súlyos állapotban,hogy az életed veszélyben legyen,úgy látom!Ha kiterülve feküdnél az úton egy nyílt töréssel,azt hiszem várhatnád míg magától,és a hitedtől megoldódna a kérdés...

Nem vitatom,hogy a hitnek nagy szerepe van a gyógyulás terén,de ez a gyógyulásba vetett hitre vonatkozik!Arra,hogy hiszek magamban,hogy igenis képes vagyok legyőzni a betegségemet,és kitartani a legvégsőkig.

Egyebekben nem vitatom a vallás szerepét sem.Nincs olyan ember,aki ha nagyon nagy bajba kerül ne az Istenét hívná segítségül.

De Te valamit nagyon félreértelmezel,és a fanatizmus határát súrolod!

Mi az,hogy akikkel nem tudnak mit kezdeni?Mindennel lehet valamit kezdeni,és mindenkivel.Még a haldokló betegekkel is...

Majd Te megoldod itt a kérdést,mint a BP-Tv-n a kuruzslók?

Szállj már le a Földre!!!Ezt komolyan gondolod,amit leírtál,vagy csak unatkozol,és provokálod az embereket?

Vagy az agyament topicod így akarod fellendíteni?

Definiáld már a gyógyíthatalan fogalmát... első körben!

 

Előzmény: markos.hu (12)
stewes Creative Commons License 2007.05.13 0 0 13
Legelelébb a topicod bezárását végezd el, mert esetleg még megölsz valakit a marhaságaiddal. Komolyan mondom!
Előzmény: markos.hu (12)
markos.hu Creative Commons License 2007.05.13 0 0 12

 Egyet tudok. Ez a topic nem elméleti, hanem gyakorlati kar lenni. Krisztus nem magyarázta el a vak szem megnyitásának "mechanizmusát", hanem megnyitotta a vak szemét. Könyörgöm. Maradjon ez a topic beszéd mentes, hogy finoman írjak (duma mentes helyett), gygyuljanak meg az ideforduló betegek, mert a sok szövegtől és kételkedéstől egyáltalán nem fognak. Ha van egy súlyos eset, azonnal a műtőasztalra teszik, nem nyitnak vitafóromot felette. Itt én vagyok az "orvos" (topicnyitó), nincs szükségem asszisztensre. Köszönöm szépen.

Betegeket kérek. Olyanokat, akikkel máshol nem tudtak mit kezdeni. Itt kezdődik a hit. A többi emberi. Oldják meg mások. Én itt Istenre várok. A rendelést folytatjuk. Vagy elfogytak a betegek? Ebben a nemzetben mindenki egészséges? Halleluja!Akkor be is zárhatunk egyelőre, valamikor ebéd után kinyitom a rendelőmet.

twist Creative Commons License 2007.05.13 0 0 11

  //Isten nem azért gyógyít, mert csodát kell tennie. hanem azért, mert szereti az embereket. A bűn miatt bejött a halál és a betegség, de Jézus megmutatta a kivezető utat. és a végső cél, az üdvösség elnyerése.//

 

Hívő vagyok, de nem vagyok vallásos!

 

Ellentmondásosan írtál!

" A bűn miatt bejött a halál és a betegség" írod.

Mi az,hogy bejött?

Nem Isten bosszúja, hogy a "bűn" miatt halállal és betegséggel büntette az emberiséget?

 

Isten azért gyógyít, mert szereti az emberiséget?

Ha szereti, venné le legalább a betegséget meg a szenvedést, ezek nélkül is meg lehet halni!  

 

Isten ugye nem mérhető az emberhez?

Ö mindennek az ura, a TEREMTŐ!

 

Az emberek többsége morog egy kicsit, majd tovább áll, ha megsértik.

Isten ne lenne annyira nagyvonalú, hogy futni hagyja a bűnöst?

Bosszút áll?

Halállal és betegséggel?

 

Majd ha valaki megbetegszik, és könyörög egy kicsit Istennek, akkor Isten meggyógyítja?

 

NA NEEEE! 

Előzmény: markos.hu (9)
markos.hu Creative Commons License 2007.05.12 0 0 10

 Jézus azt mondta: "Én azért jöttem, hogy az ördög munkáit lerontsam".

 Aztán mondta még ezt is: "Aki hisznek, ezek a jelek követik: ... betegekre teszik kezeiket és azok meggyógyulnak." És ördögöket is űznek. Vannak ugyanis démoni eredetű betegségek, ami semmiféle pirulára és orvosi gyógykezelésre nem múlik el. 

 Hát itt tart a XXI. század a betegségek és a kereszténység terén.

 Egyik sem jobb a másiknál. Sem az orvostudomány, sem a kereszténység nem áll a helyzet magaslatán. Ennek ellenéra Isten vár. A betegek közben meghalnak. Akkor ki a felelős? Én, vagy a világ?  

markos.hu Creative Commons License 2007.05.12 0 0 9

Attól a pillanattól fogva, hogy megszülettünk, leselkedik ránk a halál. Az orvosok nem tudják megoldani a halál kérdését (rejtéjét). Sem a tudósok, sem a professzorok. Minden nép és kultúra kereste és keresi a választ mint a halál kérdését illetően, mind a betegségekét.

 Magyarországon olvassák az emberek a Bibliát, de vajon elhiszik-e ami oda van írva. Márpedig mind Jézus, mind az utána következő apostolok, mind a mai világban élő prédikátorok, szolgálók tapasztalhatják, hogy ahol Isten nevét segítségül hívják, ott meggyógyulnak a betegek.

 Jézus korában sem gyógyult meg mindenki. De. Aki hozzá fordult őszinte segítségért, sohasem utasította el. "Minden beteget meggyógyított"- olvasható több helyen is a Szentírásban.

 A magyar emberrel nem az a baj, hogy nincs hite (bár az se minden esetbe van sok), sokkal inkább az, hogy nem érzi betegnek magát. Aki beteg, igazán beteg, az belekapaszkodik mindenbe. Csak hogy meggyógyulhasson. A többi, meg csak "szórakozik" a betegséggel. Tisztelet a kivételnek.

 Isten nem azért gyógyít, mert csodát kell tennie. hanem azért, mert szereti az embereket. A bűn miatt bejött a halál és a betegség, de Jézus megmutatta a kivezető utat. és a végső cél, az üdvösség elnyerése. A betegségek gyógyítása, csak a Földre érvényes. A Mennyben, már senki sem lesz beteg. A pokolban meg úgyis mindegy. Ott a legkisebb kín és gyötrelem is súlyosabb lesz a legfájdalmasabb földi betegségnél. Ráadásul örökkön-örökké tart.

 Azt gondoltam, valódi betegségekkel és problémákkal fordulnak majd ide az emberek. Gyógyítani ugyanis csakis őket lehet. Még Istennek is. Én ugyanis nem tudok.

 S, a tömeges gyógyulások? Ahol egyszer megjelenik Istennek gyógyító ereje, tömegével fognak menni a népek. Akár még a világ túlsó feléről is. Megéri ugyanis. Legalábbis a betegnek. Ámen.

kalmo Creative Commons License 2007.05.12 0 0 8
Amikor meg nem gyógyulnak meg istennek azzal is megvan a célja mert az ő útjai kifürkészhetetlenek. Hülyeség.
Takoca_ Creative Commons License 2007.05.12 0 0 7
"Az, hogy a keresztények nem élnek tömegesen és nyilvánosan ezzel a lehetőséggel, "

hogyan kéne élni vele?
mesélj róla kérlek!
weress Creative Commons License 2007.05.12 0 0 5
Gondolom, ha súlyosan megbetegszel (nem kívánom, de tegyük fel), nem orvoshoz fordulsz, hanem istenhez. Szükséged lesz minden hitedre és még úgy is kicsi marad az esélyed.
kkmd Creative Commons License 2007.05.12 0 0 4
Ezt a topikot az EÜM. is támogatja. A statisztikákban szereplő különféle betegségekben elhunyt betegek sem haltak meg. Csak rágalom.
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.12 0 0 3
Szvsz ez a topic kissé necces lehet. Ha arra ösztönzöd a betegeket, hogy a gyógyulás reményében istentől várják a segítséget azzal elérheted, hogy elhanyagolják az orvosi kezelést... Ha vki esetleg ír ide, legalább a válaszaid végén hívd fel a figyelmét orvosi kezelések fontosságára is.
Vad Creative Commons License 2007.05.12 0 0 2

Kicsit olvassál bele a Bibliába, kedves Újonnan Ébredett, és vésd eszedbe, hogy Istent soha ne tedd próbára!

;))

Előzmény: markos.hu (-)
stewes Creative Commons License 2007.05.12 0 0 1
Én eddig egy beteget ismertem. Könyveket ad ki, amelyeknek személyesen isten diktálja a szövegét. Most már két beteget is ismerek.
Előzmény: markos.hu (-)
überalles Creative Commons License 2007.05.12 0 0 0
Remélem jOl vagy....
Előzmény: markos.hu (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!