Keresés

Részletes keresés

Tima2 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 31
Pedig Itt még csak kis süldő ifjonc.
Boróka megvan, jól van, a gazdáját szereti, az idegeneket továbbra sem, bár párszor etettem és egyre bátrabb.
Előzmény: amarok0 (30)
amarok0 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 30

De gyönyörű róka lett!

Borókával mi van?

Előzmény: Tima2 (29)
Tima2 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 29

Koma a Túzok c. filmben:
Tima2 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 28
http://www.termeszetfilm.hu/FOSZEREPBEN_A_TUZOK.html
Tima2 Creative Commons License 2007.12.30 0 0 27
a 2008. januári kutya szövetség c. újságban találtam egy cikket az aranysakálról:

Ha a feltöltött képek olvashatatlanok, akkor Ide katt az első oldalra, ide katt a második oldalra, ill. ide katt a harmadik oldalra.

Előzmény: amarok0 (26)
amarok0 Creative Commons License 2007.11.30 0 0 26

NIKÓCA/ANLORI !!!!

Mi van már az aranysakál kölyökkel???

Tima2 Creative Commons License 2007.06.11 0 0 25
Koma és a vizslák:
Anlori Creative Commons License 2007.06.04 0 0 24
Upsz most másik néven sikerült bejelentkeznem:)
Előzmény: Tima2 (22)
Anlori Creative Commons License 2007.06.04 0 0 23

Sziasztok!

Régen nem voltam itt.Álmos szépen fejlődik.Már hívásra bejön( főleg, ha szobában van) és figyel a fütyülésre a leg meglepőpp, hogy jön is.Az éjszakát is végig alussza, persze csak akkor ha velünk alhat.:)Olyan mint egy kis gyerek.Múlt héten megkaptuk első oltásunkat, nem is sirtunk ám.Nagyon ügyes volt.Már nagyok vagyunk ám , 1710g és hét hetesek.Nem tudom, hogy mi lesz vele, mert itt szeretnék maradni az egyetemen.Szeretném, ha felvennének doktori képzésre, mert akkor Álmossal lehetek, nem kell munkát kajtatnom és még fizut is kapnék itt ,ami szép kis kezdő fizu lenne.A tartása megoldott lenne, mert a párommal van egy közös tanyánk ahol akkora helye lehet amekkorát akarunk.A tanárom fixa ideálja, hogy szabadon engedje őket jövőre,de szerintem ez halott ötlet.Az eltés farkasokat sem engedték szélnek.Nem akar elvállalni a doktori képzés idejére így kétséges, hogy nálam maradhat-e Álmos.De én mindent megteszek érte, mert nagyon megviselné szerintem egy új falkába kerülés.A rotikat meg minket tekint A FALKÁNAk és így érzi szerintem jól magát.Most röviden :) csak ennyi.

Előzmény: Tima2 (22)
Tima2 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 22

Nikóca aranysakál kölyke:

Ha itt vagy, írhatnál róla, engem nagyon érdekel, mi lesz a sorsa, hogy nő fel!

23 negedi Creative Commons License 2007.05.24 0 0 21

Szia Tima2,

Jó kép mind amiket feltettél, tetszenek.

Nikóca Creative Commons License 2007.05.22 0 0 20

Gondoltam rá én is, hogy lassan megkapja első nyakörvét a kis drága, de az egyetemi ösztöndíjra várok egyenlőre, mert nagyon szegényes az eklézsia:)

A kutyáim elfogadták, csak a fiatalabbik szukám, Lory nem érti, hogy jó jó, hogy itt van ez a szőrmők, de hogyan lehet vele játszani.Folyton játékra hívná, de Álmos még pici hozzá.A későbbiekben nem tudom, hogy mi lesz a sorsa, remélem velünk maradhat.Elengedni nem érdemes, mert nagyon megszokja az embereket.Bár Álmos nővére (akiről a tanárom gondoskodik) ő elég vadóc.Tanárommal szeretnék beszélni, hogy elvállalna-e engem még 3 évre és akkor meg lennea doktori fokozatom is.Elvégre a témám máradott.Június 24-ig még biztos, hogy együtt leszünk.

Előzmény: Tima2 (18)
Nikóca Creative Commons License 2007.05.22 0 0 19

Sziasztok!

Sok tapasztalatom még nem nagyon van, egyenlőre:)

Álmos kétszer szopik még Angietől, reggel és este.Napközben meg próbálom magam etetni.Amint azt már írtam visszaöklendezést imitálva.Nem akarja elfogadni a kutya kaját, de még a húst sem ez a módszer egyenlőre bevált.Szinte mindig velem van.Még vizsgázni is együtt megyünk.Sokat alszik ezért lett Álmos:)MAGyar nevet akartam neki adni elvégre őshonos kutyafélénk volt.Kutyáimat próbáljam már követni, és persze engem.Van, hogy együtt is alszunk:)Az éjszakát nem alussza végig, általában kétszer kel fel egyszer csak pisire, másodszor 5 óra körül, de akkor már játszik is egy órát.Nem egy harapdálós típus, nagyon békés és jó szándékú.Érdeklik az emberek.Táskában szoktunk közlekedni, ez természetes lett a számára.Képeket majd folyamatosan csinálok róla.Segítenétek, hogy hogy kell, mert még nem jöttem rá.

Előzmény: Tima2 (14)
Tima2 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18

Előzmény: Tima2 (17)
Tima2 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 17

Spuri Koma tesója, de neki valószínűleg új gazdája lesz. Amúgy szerintem sokkal ragaszkodóbb és kedvesebb, mint Koma. Az első napon nagyon félénken viselkedett nálam, nem annyira vagány, mint Koma volt, de most már több mint 1 hete nálam lakik, kinyílt, sokkal jobban kifejezi az örömét, mint Koma.

Ha hazamegyek a munkából és meghallja a hangomat, már sirdogál, ha benyúlok a ketrecbe, akkor aztán olyan sírás-rívás-nyüszögésbe kezd, hogy csak na.

Ilyenkor lehet a legtöbbet simogatni, ilyenkor nagyon örül, csak sír és finoman harapdál és rúgkapál a lábaival.

Amúgy a simogatást nem kedveli, illetve nem igényli annyira, mint pl. egy kölyökkutya. Ha bemegyek a szobába, ahonnan ki van zárva és x idő után visszamegyek hozzá, akkor is látványosan örömködik.

De néha próbálgatja az erejét és jól lábon harap, meg megtépdesi a kezemet, na ilyenkor bundán ragadom és megy vissza büntibe a helyére.

Amúgy csak finoman, játékosan harap.

Tegnap kivittem pórázon  a kertbe. Azt hittem, nagyon meg fog ijedni, ehelyett hihetetlen mód élvezte, nem zavarta  nagyon a póráz sem, csak néha akarta bekapni. Ásott a homokban, macskát kergetett, felült a komposztáló dobra, mindezt úgy, hogy Leó állandóan a nyomunkban volt és nagggyon meg szerette volna szaglászni, amit én nagggyon nem engedtem meg.

Előzmény: amarok0 (15)
amarok0 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 16

Jajj de jó! Itt az élő bizonyíték, hogy tényleg visszatértek...:)))

És mi lesz velük, ha megnőnek? Otthon nevelt aranysakálról még nem hallottam. Kicsinek persze minden vadállat tündéri, de aztán...Lesz egy roti/aranysakál falkád?

Addig is mesélj el róluk mindent!

Előzmény: Nikóca (13)
amarok0 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 15
Csak ámulok és bámulok. Spuri kicsoda? Koma víg tombolásáról, meg a BoRóka kiskori viselkedéséről jutott eszembe, hogy ez nem valahogy nyestéknél is így volt, hogy a nőnemű példány félénkebb, bizalmatlanabb, gyanakvóbb...?
Előzmény: Tima2 (10)
Tima2 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 14

Igen, rád vártam:))

Írnál a kölyökről, hogy hogyan viselkedik, mennyiben más mint pl. egy kölyökkutya, mennyire ragaszkodó vagy önálló, bár  6 hetesen még biztos az. Hányszor szopik, mit eszik mellé stb.

Remélem nem baj, ha beteszem róluk az általad már feltett képeket:

Előzmény: Nikóca (13)
Nikóca Creative Commons License 2007.05.21 0 0 13
Aranysakál kölyköm van.Álmosnak hívják. 3 hete van nálam. A mamája él csak írtást végeztek a területen és megtalálták a kölyköket.Nem tudták, hogy milyen kölykö ezért jól össze is tapogatták az akkor kb. 2, 5- 3 hetes kölyköket.Nem merték ott hagyni őket, ne hogy amama ne fogadja vissza őket ezért elhozták őket.Kellett nekik még akkor tej és Angie nevű rottweiler szukám éppen akkor volt álvemhes így ő szoptatta a piciket.A szoptatások alkalmával vannak együtt egyébként emberek nevelik őket.Két kölyköt elvittek vadasparkba kettő maradt itt .Egy szuka és egy kan (két szuka ment el a vadasparkba)
Előzmény: Nikóca (12)
Nikóca Creative Commons License 2007.05.21 0 0 12
Azt hiszem, hogy rám vártál Timi!
Előzmény: Nikóca (11)
Nikóca Creative Commons License 2007.05.21 0 0 11
Sziasztok
Előzmény: Tima2 (9)
Tima2 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 10

Spuri, aki nem hisz a télapóban (még a plüsben sem)

Előzmény: Tima2 (9)
Tima2 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 9

Igazság szerint várok ide valakit, aki remélhetőleg regisztrálni fog és megírja a saját történetét egy nagyon érdekes állatról.

Addig is:

Láttatok már focista hajlamú rókát? Ő Spuri és Komához hasonlóan nagy labdajátékos:)

Tima2 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 8
Hihetetlen ez a Koma. Hétvégén nálam volt, klikkereztem vele, nagyon hamar megértette, hogy  a klikk után kaja jön! Aztán az ülésre klikkeltem neki, reggel, ahogy kivettem a helyéről, leült elém (gondolom éhes volt):))
Előzmény: Tima2 (7)
Tima2 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 7

Koma, ezt műveli egy vadidegen lakásban:

Teljesen felszabadultan játszott,  vadászott kezekre, focizott, rohangált.

Előzmény: amarok0 (5)
23 negedi Creative Commons License 2007.05.11 0 0 6
Egyetértünk.
Előzmény: Tima2 (2)
amarok0 Creative Commons License 2007.05.11 0 0 5
Igen, és mesélsz Komáról, akinek csak a fényképét láttam a csaus topicon, és elmondod, hogy lehetne esetleg nyáron egy BoRókás bemutatót megtekinteni...:))
Előzmény: Tima2 (-)
borzsarkany Creative Commons License 2007.05.11 0 0 4
Nemtom, de én eddig csak macskaharapással jártam orvoshoz, és szedtem hetekig gyógyszert. És még nem is vadmacska volt, hanem egy félsziámi.

Előzmény: Tima2 (2)
s3girl Creative Commons License 2007.05.11 0 0 3
Régi melóhelyemen a ló definíciója a következő volt: "Elöl harap, hátul rúg, középen pedíg kib.szottul ráz!" ..;) Egyébként imádom a lovakat..cicám meg van is..:) Egyikkel sem volt eddig különösebb problémám:)
Tima2 Creative Commons License 2007.05.11 0 0 2

No igen, rengeteg a veszélyes macskatámadás:)

És inkább rúgjon meg egy macska, mint egy ló:)

De én nem tartom egyiket sem különösen veszélyesnek.

Előzmény: 23 negedi (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!