Keresés

Részletes keresés

morelos Creative Commons License 2007.05.28 0 0 2

szia,

 

semmi sem lehetetlen :-) de én először a követésgen próbálkoznék! ha még nem beszéltél velük akkor sztem ezzel kéne kezdened! másik oldalról gondold végig ezt az egészet mielőtt kimész mert ha mégsem jön be annyira nagyon a dolog akkor azért onnan hazajönni ugyan nem annyira nehéz viszont nem annyira olcsó :-) ezzel nem akarom elvenni a kedvedet de teljesen más viszonyok vannak ott mint Mo-on!

 

Előzmény: okos bagoly (1)
okos bagoly Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1

Határozatlan idejű, max. néhány év munkaidő belefér, végleges letelepedésről nincs szó. A legtöbben persze az USA-ba, vagy Ny-Európába mennének. Úgy gondoltam tágítom a lehetséges helyszínek körét, és kihasználok minden lehetőséget.

Pirimidin76 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 0
emigráci0?
Előzmény: okos bagoly (-)
okos bagoly Creative Commons License 2007.05.07 0 0 topiknyitó

Üdvözlök mindenkit. Jelenleg egyetemista vagyok és a fenti leírásban már ismertetett okból kifolyólag indítottam el ezt a topicot. Kérek mindenkit, bárki bármi hasznos információval, munkalehetőségről tud, azt ossza meg velem és a többi fórumozóval. Ismereteim szerint sok magyar próbálna szerencsét Brazíliában, de meglehetősen kevés a rendelkezésre álló info. Várom kinti magyarok írását, hasznos internetcímeket, stb. bármit, ami a témába vág. Előre is köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!