Keresés

Részletes keresés

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.01.30 0 0 5

Most már a MindigTV-n sincs, kivonultak az országból:((((((

duzzoghy Creative Commons License 2007.05.02 0 0 4

Szia,

nekem az egyik kedvenc csatornám. Nagyon szeretem a házépítős sorozatukat, valamint mindent, ami ezzel kapcsolatos. Itt is vannak főzős műsorok, de főleg egy-egy tájegységre specializálva. Bemutatnak egy országot vagy vidéket és annak a jellegzetes ételeit, italait mutatják be.

Ami annyira nem tetszik, hogy viszonylag sűrűn ismételnek. :(

Előzmény: NTHAM (2)
Moll Flanders Creative Commons License 2007.05.02 0 0 3

Hello,

Azt nem nagyon nézem, de ma letesztelem neked :)

Előzmény: NTHAM (2)
NTHAM Creative Commons License 2007.05.01 0 0 2

Szia!

Köszi az infót neked is és az előtted szólónak is!

Meg tudnád mondani, hogy a Travel&Living milyen? Mennyire igényes, mennyire köti le az embert? Régen a Travel Channelt nagyon szerettem, de mostanában csak isznak meg esznek rajta az utazás az ami kevés van a műsorán... :(

Előzmény: Moll Flanders (1)
Moll Flanders Creative Commons License 2007.05.01 0 0 1
Nálam február óta van Digi és éppen történetesen a Discovery Civilisation és Viasat History miatt. Nem is megy más. A Discovery éppen úgy épül fel mint a "sima Discovery". A reklámok helyett a másik 3 csatorna ajánlója van, itt is vannka short filmek. A Science is jó, bár abból is inkább a tudományos felfedezések érdekelnek a golflabda készítés helyett :)

Bár a kedvenc a Viasat History, egyáltalán nem bántam meg. Sok az ismétlés, de a reklámok helyett Enciklopédia van, ahol mindig egy-egy ember rövid életrajzát mesélik el. Nagy előnye, hogy nemcsak hadtörténelem, jók a történelmi filmek is. És főleg: nemcsak XX. század. Viszont az ajánlók itt is sokkal hangosabbak :(
Ezzel 2 csatornával rettentő jól elvagyok amenyni tévét nézek......
Előzmény: NTHAM (-)
pozsoka Creative Commons License 2007.05.01 0 0 0
Én speciel szeretem őket,reklám nincs rajtuk csak műsorajánló,sajnos megszakítják vele a műsort,de csak rövid időre.Ez még mindig jobb ,mint a hagyományos reklám ,szerintem.Az ismétlés ezeken is elég sűrű,de ha nem nézed éjjel -nappal,akkor talán nem olyan zavaró.
Előzmény: NTHAM (-)
NTHAM Creative Commons License 2007.05.01 0 0 topiknyitó

Sziasztok! Főleg emiatt a három csatorna miatt akarom megrendelni a DigiTv-t, mert nagyon kiváncsi vagyok rájuk, és elegem van már a NatGeo állandó katasztrófáiból, a Discovery állandó autószereléséből és a Spektrum és a Travel állandó főzőcskéiből. Valamint tele a tököm azzal, hogy a történelmi műsor ezeknek a csatornáknak egyenlő a második világháborúval és Hitlerrel.

Valami változatosságot akarok ezért is tetszik, hogy van egy csatorna, ahol egész nap a történelemmel, egy ahol a tudománnyal és egy ahogy az utazással foglalkoznak. Amit nem tudok és ebben kérném a segítségeteket, hogy milyen jellegű sorozatok mennek ezeken a csatornákon, mennyit ismételnek ezek a csatornák és milyen szinvonaluak a rajtuk adott sorozatok? Valamint érdekelne, hogy kb. milyen jellegű történelmi műsorokat adnak, engem főleg az 1950-2000-es időszak érdekel.

Van-e reklám, megszakitják-e a filmeket, más jellegűek-e a műsorok, mint a sima Discoveryn vagy épp a Discovery ismétlőcsatornái, az ott adott filmeket adják csak épp tematizálva?

Adjatok tanácsot pls!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!