Sziasztok! :) Nagy felbontású (hiteles, friss) térképet honnan tudok letölteni? (offline "böngészéshez") Nem program, hanem elsősorban kép, vagy pdf érdekelne. A válaszokat előre is köszönöm.
Van egy Disto TM clasic lézeres távolságmérőm. Beltérben 10 ból kilencszer csippen, és kiadja a méretet, de kültérben 10-20-30 méteren a gombnyomás után csippant és kidob a menüből, kikapcsol. Egyszerűen nem értem. Elem OK. Ezt másik szerkezetek is előadják, vagy azok működnek rendesen.
Segítségeteket szeretném kérni! Van egy Fujitsu Siemens LOOX N560-as PDA-m, és a belső memóriáját szeretném bővíteni 64-ről 128-ra. Nem tudtok valakit Budapesten (magánszemély, cég, stb.) aki emgcsinálná?
Szevasz! Hát az, hogy magyarítottad.. Sok érthetetlen hiba, eltűnés "forrása" a magyarítás. X600-on szépen megy a jegyzettömb, felteszem a magyarítás, ikon marad, de nem indítható, megkeresem magát a programot,, direktbe sem tudom indítani.. Leszedem a magyarítást, most már akkor se.. Hard reset után semmi gond. És még sokan, sokat tehetnének hozzá, ha szisztematikusan és következetesen felderítenék.. Üdv: StMiklos
Általában ezek a beépített e-book olvasónak nevezett valamik tulajdonképpen sima text-megjelenítők, ékezetes és egyéb karaktertámogatásuk nulla. Megpróbálhatod konvertálni valamilyen normális szövegszerkesztővel (pl. PSPad) és próbálgatni, hogy melyik formátumot hajlandó többé-kevésbé megjeleníteni.
Szevasz! Megkeresel Emailban néhány céget, akik naviszoftvert forgalmaznak, majd megmondják. Alig hiszem, hogy ne lenne megoldás, a kevésbé hivatalosakról nem is szólva, bár azt én nem támogatom. Üdv: StMiklos
Segítséget szeretnék. Van egy MYPILOT MP250 es navi. Vadi új. De nincs rajta naviszoftver. AZ a gond, hogy nem is írja a dokumentáció, hogy milyen szoftvert kell hopzzá megvennem. Nem tud valaki segíteni?
YooMove 3001 mp4-em van, e-book funkcióval. De hiába teszem fel a file-t (txt), csak a töredékét jeleníti meg az olvasó. Egyes szövegeknek csak az első oldalát, van olyan, aminek az első hat oldala olvasható.
Ha valaki találkozott már ilyen gonddal, vagy van ötlete, mi lehet a probléma, nagyon megköszönném, ha megírná.
Olyan programot keresek GSM-es PDA-hoz, mint a "rendes" telefonokhoz a különféle számlálók (hívás, SMS, adatforgalom, MMS). Van ilyen statisztikai program?
Egy kis segítségre lenne szükségem. Jelenleg első pda-m megvásárlása előtt állok. Iphone-t most adtam el mert rájöttem, hogy egy drága játékszer, amire nekem kellene nem jó. A lényeg, hogy most első körben használ olcsóbb Pda-t keresek ha mégsem tetszik ne legyen nagy kockázata.
Tehát 40ezer forint ig. Legyen gsm, wifi, bluetooth gps-nem lényeg. Természetesen ha használt az sem baj. Kérlek segítsetek hogy milyet nézzek. Vagy ha van konkrét ajánlat azt se bánom.
A navigációs készülékem Garmin Nüvi 250W típus,a térképet közel 30000 Ft.-ért akarják benne frissíteni.Érdemes frissíttetni,vagy vegyek inkább egy másikat ? Nem találtam ehhez a típushoz oldalt,ezért írok ide,bár nem tudom,hogy üzemel-e még ez az oldal.
Olyan ügyben szeretném kérni a segítségeteket, hogy van egy Dreimgo dg110-esem amin tegnep este nyomtam egy reset-et mert lefagyott (4 hónapja most először) és azóta nem indul. Nem tölti be az alkalmazásokat indító képernyőt sem, csak a kék dreimgo-s (fás,hegyes,utas) képernyőt. Úgy hallotam, hogy teljes hardver újraindítást kellene csinálnom a bekapcsológomb és a reset gomb egyidőben való nyomásával vagy ezt a valahogy kombinálni. Tegnap este óta próbálom a variációkat kisebb nagyobb szünetekkel eddig sikertelenül, azt is kipróbáltam hogy teljesen lemerítettem hátha törli a memóriából a dolgokat és újraindul, de semmi. Ha valakinek vannak ezzel a készülékkel ilyesmi tapasztalatai vagy netán tudja a megoldást azt megkérném hogy írjon. Cső!
sziasztok, szótárat próbáltam volna feltenni, de v.mi alkalmazás társítását írja, ez mit jelentsen, hogy tudom elindítani? vagy v.ki ajánljon légyszi egy jó szótárat
Hello mindenkinek! Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy az IGO skinek működnek -e MIO v 3.3-on és ha igen akkor ,hogyan kell alkalmazni? Úgy mint az IGO-nál? Ha nem működnek akkor hol tudék szeretzni MIO v3.3-hoz skint? Köszi.
Szüleimtől kaptunk egy HP Ipaq 514-et és az istennek sem sikerül összehangolni a buletotth-tal a PCvel.......
Felismeri, párosítjuk, minden ok, de a párosításnál azt írja ki, hogy connected to Bluetooth serial port (COM3). A készüléken is megtaláltuk ezt, de ott nem bármit választhatunk, csak a com3-at nem........ilyenkor mit lehet tenni?