Keresés

Részletes keresés

Persephone01 Creative Commons License 2009.02.11 0 0 613
Vendégbabák” szülőcsoportja indul február 12.-én! A csoport korai veszteséget elszenvedett szülők (vetélés, művi abortusz, halvaszülés, csecsemőhalál) számára nyújt segítséget. A találkozók kéthetente történnek, összesen 10-12 alkalommal. Jelentkezni lehet: magdolna@singer.hu
yaldi Creative Commons License 2009.01.04 0 0 612
Régen írtam már ide, pedig szerettem jönni, de hát a trónörököst is meg kellett alkotni, ahhoz pedig idő kell:)
Kisfiunk Máté 2008.09.20-án született meg, másfél óra vajúdás, 30 perc kitolás után 3600g-mal és 54 cm-rel. Most 15 hetesen 7200 g és 65 cm, csak anyatejet kap, de azt annyit, amennyit nem szégyell megenni :-)
Remélem, az Új Év mindenkinek hoz babát, akinek eddig még nem!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.16 0 0 611
IGEN!!
Lucilla Creative Commons License 2008.08.21 0 0 610
"Ettől még nem lesz könnyebb, nem múlik el, nem kárpótol és pótol, csak kisüt a nap."

Milyen igaz. Gratulálok!:-))
Előzmény: Danae (605)
ritique Creative Commons License 2008.07.15 0 0 609
Kedves Bohóchal!

Gratulálok a kislányodhoz! Sok boldogságot, egészséget és tejet!
Előzmény: Az igazi Bohochal (608)
Az igazi Bohochal Creative Commons License 2008.07.13 0 0 608

2008.07.02.-án 3550 gr-mal és 55 cm-vel megszületett kislányunk, Nellike.

A türelem és kitartás meghozta a gyümölcsét...Pontosan Ő az, akire vágytunk, akit vártunk.....

Ne adjátok fel....

Az igazi Bohochal Creative Commons License 2008.06.21 0 0 607

Danae,

gratula...:D

bár már én is rég irtam ide, azért gondoltam felnézek..

Mi is már a 39. hétbe léptünk...:D

Kislányunk lesz, akit már nagyon várunk...

Gratula mindenkinek és ne adjátok fel!

moncza Creative Commons License 2008.06.20 0 0 606

GRATULA!!!!

Ez tényleg jó hír!!!!

legyetek boldogok Vele!

Előzmény: Danae (605)
Danae Creative Commons License 2008.06.20 0 0 605
Van, hogy jó a vége. Ettől még nem lesz könnyebb, nem múlik el, nem kárpótol és pótol, csak kisüt a nap.
17-én reggel született, 3800g. Mondjam, hogy ha nekem sikerült, akkor neked is fog? Pedig tényleg, nem azért mert megérdemeljük, csak egyszerűen összejön.
moncza Creative Commons License 2008.05.17 0 0 604

Kedves Yaldi és Danae!!!!

gratulálok nektek

Yaldi!!ráfogsz jönni hogyan kell  fiut fürdetni!!!! ha más nem akkor a védőnő vagy az anyosod elmondja! én se tudtam elképzelni se magam fius anyaként most van 3 ,  igy az 1 szem lányomon élem ki magam!

Kivánom hogy a "fütyi mosás" legyen a legnagyobb gondod a babáddal!

Előzmény: yaldi (600)
Mariann 1980 Creative Commons License 2008.05.17 0 0 603
A honlapm címe:www.dandywalker.mlap.hu
Mariann 1980 Creative Commons License 2008.05.17 0 0 602

Szia!

Sajnos nálam csak 28hetesen vették észre,mert nem vették figyelembe a magzatvíztöbbletet ami az első jel volt.Meglepett az írásod,mert ezt a betegséget az általam megkérdezett orvosok közül egy ismerte(úgy ahogy).A városi kórházban nem is tudták mi ez.A tapasztalataimat összegyüjtöttem,hogy másoknak segítsek.

Előzmény: yaldi (598)
Danae Creative Commons License 2008.05.17 0 0 601
Én se tudom magam fiús anyaként elképzelni, ráadásul alányom igazi barbie volt már kéthónaposan is... de ez számít a legkevésbé.
Nem nézel be a 2008 második féléves topikba?
Előzmény: yaldi (600)
yaldi Creative Commons License 2008.05.17 0 0 600
Danae!!!!
De jó, úgy örülök neki!!!!
bevallom kislányt szerettem volna elsőre...nem tudom, hogy kell fütyit mosni :)
Előzmény: Danae (599)
Danae Creative Commons License 2008.05.17 0 0 599
Drukkolok neked nagyon.
Én már a 38. hetet nyomom, szintén fiú.
Előzmény: yaldi (597)
yaldi Creative Commons License 2008.05.16 0 0 598
Nagyon sajnálom, ami Veletek történt....
És kicsit értetlenül állok előtte. Úgy tudom, a dandy-t uh- látni kellene - a kamrai tágulatot mindenképpen -, a 18 hets uh-n, vagy a 4d-sen mindenképpen...
Neked nem látták?
Előzmény: Mariann 1980 (596)
yaldi Creative Commons License 2008.05.16 0 0 597
Sziasztok!
Én is régen jártam errefelé...
Jelentem, 20 hetes kismama vagyok, úgy néz ki, kisfiú anyukája :)
Egyelőre minden rendben, de a félsz még mindig bennem van...
Tudom, hogy bármikor, bármi történhet.
Remélem,Ti jól vagytok és lassan mindenkihez megérkezik a babája!
Puszi!!!!
Mariann 1980 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 596

Sziasztok!

Az én kisfiam 32hétre született Dandy-Walker syndrómás volt.Ez egy ritka agyi fejlődési rendellenesség.

Egy hónapig élt.Most újra próbálkozunk és remélem mielőbb babás leszek.

moncza Creative Commons License 2008.04.27 0 0 595

Sziasztok!

Nagyon rég nem jártam itt! hónapok óta....

Most hogy idenéztem reméltem már egy nevet se látok a régiek közűl, sajnálattal tapasztaltam , hogy sajnos többen is itt vagytok! Mélyen átérzem a fájdalamtokat, utoljára még azt olvastam hogy többen is irták összejött a terhesség, s lám , a baba meg nem, bár gondolom vannak akiknek sikerűlt!

Én csak azt tudom mondani lányok,hogy kitartást!Mert megéri, pláne ha egy támogató család, férj vesz körűl!

Sok sikert mindenkinek!Remélem legközelebb csak jókat olvasok...olyan jó lenne már titeket a babás forumban látni!

Valaki irta hogy rátalált a babvarok.otthona oldalra, tényleg nagyon jó, hasznos infókkal!!!

Moncza

dzsigerdilen Creative Commons License 2008.03.08 0 0 593
Lillititti, csak azért írok neked, hogy elmeséljem: az én anyukámnak 11, a tiedhez hasonló tragédiát kellett átélnie ahhoz, hogy én és a testvérem megszülethessünk. Nincs az a hála, ami elég lenne a kitartásához, hogy életet adott nekünk. Lehet, hogy ő joggal mondhatta volna, hogy 11 ilyen tragédia nem túlélhető, de úgy látszik a mi életünknek ez volt az ára. És mi mi mást mondhatnánk, mint hogy megérte?!
frda Creative Commons License 2008.02.19 0 0 592

Szia Yaldi,

akkor egyelőre nagyon halkan gratulálok :-)

Előzmény: yaldi (589)
lillititti Creative Commons License 2008.02.18 0 0 591
gondolom mindenki kétszarvú méhe más.. az enyém nem bírta az ikerterhességet kihordani..
Előzmény: Törölt nick (590)
yaldi Creative Commons License 2008.02.15 0 0 589
Szia!
Sajnálom, hogy ilyeneket kell olvasnom. Persze a dokik engem is győzködtek, hogy semmi bajom, de aztán én nem hagytam magam, és kiderült, hogy inzulinrezisztanciám van. Kaptam rá gyógyszert, meg mértem a hőmet, 2 clostis hónap után (ebből az egyik 63 napos volt, cisztával) mondtam, hogy több peteérés-serkentőt nem szedek. Regisztráltam a www.babatervezok.otthona.net-re, mértem a hőmet, csináltam lh-tesztet, januárban homeós bogyót szedtem és egészen pontosan 9 hónappal a műszere befejezés után úgy néz ki, hogy sikerült! Tudom, hogy még korai örülni, de ma vagyok 6+0, hétfőn (5+3-on) voltam dokinál:
Petezsák: 17 mm
Szikhólyag: 3.7 mm
CRl: 2.9 mm
Szívműködés: élénk
Először a pozitív tesztnek örültem, aztán hétfőn annak, hogy jó helyen van, ver a szíve, és most várom, hogy két hét múlva is minden rendben legyen.
Szóval, minden nap csak egy kis dolognak örlük, tudom, hogy bármi történhet, de próbálok pozitívan gondolkozni, amennyire ez tőlem telik.
És persze, drukkolok mindenkinek!!!!
Előzmény: frda (588)
frda Creative Commons License 2008.02.12 0 0 588

Sziasztok,

én azért RO itt vagyok ám.

Mi kicsit felfüggesztettük a baba-gyártást.

Fog.gátlót szedek és igyexem nem is nagyon gondolni rá, mert néha azért be tudok depizni. Lassan elkezdjük a vizsgálatokat, még nem tudni, hogy milyeneket, ugyanis az orvosom arról próbált meggyőzni, hogy makk-egészséges vagyok. Minden bizonnyal azért sikerült így a 3. is. De úgy tűnik talán sikerül meggyőzni arról, hogy ha  nem is találnak semmit, de papírom lesz arról, hogy rendben vannak ezek a dolgok, akkor talán másképp alakulnak. Attól tartok, hogy túl sok minden fejben dől el.. Lehet lehurrgoni, de tényleg azt gondolom, hogy ha a fejemben rend lesz, akkor sokkal nagyobb esély van egy olyan terhességre, ami végre szüléssel végződik.

Előzmény: yaldi (587)
yaldi Creative Commons License 2008.02.11 0 0 587
Láynok, mi újság veletek?
Az igazi Bohochal Creative Commons License 2008.01.29 0 0 586

Yaldi,

azért elküldtem mélben is:) Remélem minden ok.

Lilli, jársz még erre?

Jól vagy?

puszi Nektek

yaldi Creative Commons License 2008.01.27 0 0 585
megvan a hiba, betelt a postaládám :)
yaldi Creative Commons License 2008.01.25 0 0 584
Lányok, megnéztem, de nem zártalak ki Titeket.
Nem tudom, mi a hiba...
lillititti Creative Commons License 2008.01.25 0 0 583
szia Yaldi!

Sztem kitiltottál minket a levelezésből..véletlenül.
Sajnos sokat tudok már erről a fejlődési rendellenességről.
Nem tudom, hogy egy baba esetében mi lett volna. Valószínűleg a másik felében hordtam ki az első terhességemet. Lehet, hogy az a fele elbírta volna az ikerterhességet is. De ezen már felesleges gondolkodni, mert ez így alakult, és nem tudok mit csinálni, mint túlélni valahogy.
Így többet nem kockáztatok. Valószínűleg meg kell műteni a méhemet, de ez csak az év második felében lesz aktuális. Ha....
Aranyosak vagytok nagyon, és köszönöm, hogy mellettem álltok.

Üdv: K
Előzmény: yaldi (581)
yaldi Creative Commons License 2008.01.24 0 0 582
Bohóchal!
Nem kaptam meg a választ. Lilli is írta emailben, hogy nem tud nekem az iwiw-en küldeni, nem tudom, mi lehet a baj....:(
Előzmény: Az igazi Bohochal (578)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!