Keresés

Részletes keresés

LK70 Creative Commons License 2017.07.31 0 0 9

Sziasztok! Én általában a Divat és Stílus nevű oldalt szoktam olvasgatni, különleges a frizuratippek érdekelnek leginkább ezen az oldalon. Nagyon sok hasznos tanácsot adnak a hajápolás terén, érdemes nektek is olvasnotok, ha érdekel titeket ez a téma! 

jascmádiv Creative Commons License 2015.09.13 0 0 8

tetes Creative Commons License 2011.11.17 0 0 7

Próbáld meg a happyhair hut, rengeteg frizurájuk van

rkisserika Creative Commons License 2011.07.28 0 0 6

Van egy hajas blog, amit szoktam olvasgatni, találsz rajta frizurákat rövid hajjal, félhosszú hajjal és hosszúval is.

Nézd át, biztosan találsz megfelelő frizurát. Vannak kontyok is, ha arra lenne szükséged.

Remélem segítettem!

BPlány Creative Commons License 2011.03.24 0 0 5

www.facebook.com/biohair ,a BioHair 2011 tavaszi-nyári kollekciója. Lehet szavazni a frizurákra, minden szavazó ajándék fejmasszázs kupont kap,amit bármelyik szalonban beválthat:) én már szavaztam és fejmasszázst is kaptam:))))

gacsat Creative Commons License 2007.04.25 0 0 4
Én otthon a fotelben akartam áttervezni az asszony fejét. Azt hittem,csk én nem értem a női logikát,de ő sem boldogult a női lapozóval.
Előzmény: Evelyn Weston (3)
Evelyn Weston Creative Commons License 2007.04.25 0 0 3
Én is pont ilyent keresek. De úgy tudom, vannak fodrászatok is, ahol csinálnak frizuratervezést. Talán a Podmaniczky u.-ban volt, vagy van most is. De mindenesetre most megyek a Google-ra és megnézem.
gacsat Creative Commons License 2007.04.24 0 0 2
Vagy nem műxik (női lapozó), Vagy 15$-t kér 1ből,vagy nem találom a kapcsolót,ahol fényképet lehet betenni. Arról nem is beszélve,hogy a vindóz nem javasolja ezeknek a programoknak a futtatását. Tegnap vagy 5öt kipróbáltam. Ja! Frizurás topicot sem találtam. Rosszul kerestem?
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.23 0 0 1
Szia!Írd be a Google-ba,hogy frizura.Kijön egy rakat oldal,van olyan is ahol virtuálisan megnézheted mi áll jól.Sok sikert!
Előzmény: gacsat (-)
CreO Creative Commons License 2007.04.23 0 0 0
0
Előzmény: gacsat (-)
gacsat Creative Commons License 2007.04.23 0 0 topiknyitó
Nincs 1 éppkézláb frizuratevező a neten,vagy én vagyok nagyon hülye.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!