Megbukott mint szóhordó, erre rögtön exponálták egy zsíros és mutatós helyzetre.
Szerintem pökhendi döntés, hatalmi arrogancia és árulkodó, hogy a döntéshozó mit is gondol a közvéleményről.
Demcsák ezen pozíciója arra utal, hogy szarnak rá magas ívben, hogy negatív negítélésük lehet tőle.
Majd a baráti média elsikálja, erről persze szó sem lesz a heti-gennyesben, erről nem lesz Népszabó glossza valamelyik bérlistás firkásztól, nem fogják másodközölni a hatalmi arroganciát a ker tévék, a bulvármédia.
állítólag a pályázatunk "magáért beszél". ha ez igaz akkor a szőnyeg + szamártej mellé még valami extra, vmi hungarikum is belefér. modjuk egy kis rögtönzés - fásy mulatos bunyós pityuval aki mellkason fejel egy olasz játékost - mert ebben is otthon van a magyar tííím:) csak lássa a döntőbíróság h mi bármit megteszünk a győzelemért...
bár a realitásokat figyelembe véve marad a tanulás....
A jelentkezési anyagunk valami sublótba volt csomagolva, kölön fiókból lehetett előhúzni a dolgokat.
Igen kézhezillő csomagolás volt, csak nem tudom a szekrényt hogy tudták FIFÁ-ék vagy UEFÁ-ék betenni egy másik szekrénybe.
Én azzal az ötletel szeretnék hozzájárulni a foci EB rendezés megnyeréséhez, hogy Demcsákot egy szőnyegbe csavarva gördítsik ki a bizottság elé, mint anno Cleopátrát.
Gyönyörű, ihletett ötlet! Csak az égő gyertyát ki kell cserélni egy magától nyitódó-csukódó esernyőre, Demcsákot meg Bejá ásszonyrá és maga lesz a tökély!
itt világosan kiderült, hogy nem a jó helyezkedés, hanem a kreatív, újszerű gondolkodásmód és a hallatlan tehetség az ami miatt valakiből szóvívő lesz. előbb vagy utóbb de lesz.
Beszarás. Talán még az hiányzik, hogy Győzike négykézláb, csíkis pizsamában ugatva végigvonul a porondon, seggében égő gyertya. Demszky meg a háttérben diszkréten egy esernyőt kinyit-becsuk, kinyit-becsuk.