Szerintem -ha lehet mondani ilyet- a legszebb halál ha elalszik valaki , úgy hogy nem.szenvedett.
Ismertem több embert aki utolsó napján dolgozott.
Infarktust kaptak többnyire ezért reggel nem keltek fel.
Egy nőt ismertem, 2016 ban halt meg,ugyancsak szívinfarktust kapott.16 éves kora óta cigizett ugyan, de ritkán, és 46 évesen halt meg, szerintem fiatal ahhoz hogy pláne ha ritkán dohányzott, hogy infarktust kapjon.
Bár sajnos régebb óta szívbeteg volt, és gégerakja is kialakult.Ezekkel elvolt egy darabig, 2015 végén végérvényesen leromlott egészsége.
Tudni kell hogy ő soha nem dolgozott, talán le is százalékolták idővel.Délelőtt eljárt ,,túrazni ,,a közeli hegyekbe, csak úgy.Szüleivel lakott, ők tartották el.Egyébként ők se élhették sokkal zúl lányukat, hiszen 80 évesek voltak már.
Összességében bár volt szívbeteg, meg gégerakja is volt ,de nem szenvedett ezekkel sokat ,saját 2015 ös bevallása szerint, együtt élt vele.bár a cigit hamarabb letehette volna.Utolsó 1 évében nem szívta.
Nem született gyereke
Filozófiai csoportba találkoztunk, több másik taggal ma is beszélek.Mar felbomlott a csapat, de pont ma beszéltünk meg egy talalkozót Pesten.Ritkan jártam oda, inkább csak alkalmi vendégként vettem részt az alkalmakon.Rita is volt hogy kihagyott 1 évet (főleg egészségi okból)majd újra ment mintha mi se történt volna.
Kozák Rita volt a neve.Nyugodjon békében!rendes volt.