Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 178
Ha azt írom, hogy ettől nem rosszabb lett a szememben, hanem jobb, megint elfogultsággal fogsz vádolni, mert ahhoz nagyon értesz.

Ebből kiviláglik, hogy nem kívánta nyomorba dönteni az országot, készült a kiigazításokra, reformokra, csak tartott tőle, hogy akkor nem szavaznak rá,ezért titkolták.
Ez sztem semmivel sem erkölcstelenebb mint teleplakátolni az országot depressziós feliratokkal.
Naponta 10-en lesznek öngyilkosok hazánkban.
Csak 1 depresszió kampány hiányzott nekik.:((
Előzmény: lilaköd mámor (168)
lms Creative Commons License 2007.04.24 0 0 177
jaja, csak te a 06-os kampányról beszélsz, én meg a 02-06 közötti elkúrásról.
Előzmény: Törölt nick (175)
lms Creative Commons License 2007.04.24 0 0 176
hiába ismételgeted, egyik fideszes muftihoz sincs nincs közöm. jöhet a genetikázás, essünk túl rajta.
Előzmény: Törölt nick (175)
lms Creative Commons License 2007.04.24 0 0 174
most jön a genetika :-)
Előzmény: Törölt nick (171)
lms Creative Commons License 2007.04.24 0 0 173
unalmas és vérgyenge duma.
1. semmi közöm matolcsyhoz, vargához.
2. nem matolcsy és varga kormányoz, nem is ők kúrták el.

Előzmény: Törölt nick (171)
lilaköd mámor Creative Commons License 2007.04.24 0 0 170

Az őszödi beszéd az 1 szöveg, amit felhasználhat bárki, de a benne foglaltakat csak bizonyítás után lehet tényként elfogadni.
bizonyított az élet, és a kormány. 12%os reálbér csökkenés

európa szerte rekord hiány.

mi ez? ha nem bizonyíték?

Előzmény: Törölt nick (165)
lilaköd mámor Creative Commons License 2007.04.24 0 0 169

Ebbe a topicba eredetileg nem akartam beírni semmit, mert egy szokásos fikatopicnak láttam.

kár. pedig ez a topik olyan dolgokat pendít meg, ami láthatóan nem éri el a baloldal ingerküszöbét.

 

még pedig. lehet - e egy cinikus MEGESIK szócskával lerendezni a lemaradást, a zuhanórepülést.

 

és látjuk. lehet. ide jutottunk. ami nagy baj. szvsz

Előzmény: Erzsébeti (162)
lilaköd mámor Creative Commons License 2007.04.24 0 0 168

sagítek Öszödön mondta el, zárt körben. a legdurvább mondatok nem is a "nem csináltuk semmit 4 évig" volt, hanem az, hogy tudatosan "őrizték a tutitkot, nehogy kiderüljön az igazság" és az egész RENDSZERT (vagyis köztisztviselőket kényszerítettek) ennek a szolgálatába állították.

 

ime:

 

"Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk, és ti is tudtátok, hogy ha el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni, hogy soha ilyen problémánk nem volt."

......

Természetesen a dolog az nem szépen, nyugodtan, aprólékosan felépített. Nem. Nem. Őrült lóhalálában készül, mert egy darabig nem csinálhattuk, nehogy kiderüljön, most meg már olyan rohadtul kell csinálnunk, hogy majdnem belegebedünk. Aztán lassan fölbukunk. Mert nem bírjuk jobbra a tempót. Ez a helyzet. Közben meg kell állapodni még a szabaddemokratákkal, meg még miniszteri problémák, meg ismeritek.

....

Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen. És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kibaszott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni. (ez egy elszólás, de vhogy ez is bejött. ki-hogyan végzi?)

 

----------------

idézhetek még ebből, vagy megkereshetjük neked az egész beszédet, de tulajdonképpen mindegy, a ballib oldal MÁRA elheitte, hogy ez az igazságbeszéd, a nagy kitárulkozás....

Előzmény: Erzsébeti (158)
lilaköd mámor Creative Commons License 2007.04.24 0 0 167

Hol vitted végig a példát, hogy ha az agysebész elszúr valamit és a beteg meghal a műtőasztalon, akkor milyen felelősségrevonás jön és mik a következmények.

nem akarlak nagyon megalázni, de hidd el a polfórum nem arról szól, hogy ÉN okítást tartonk NEKED olyan alapvetéssekről, hogy felelősségvállalás. nyiss ki szépen egy értelmező kéziszótárt, és próbáld meg az ott szereplő velős mondatot értelmezni.

Hiába vagyok én 1 okos miniszter, hozok 1 rendeletet, hogy tilos szemetelni, ezáltal megtakarítunk a szemételtakarításon X milliárd forintot, ha azután azt senki nem tartja be.

 

nos. az okos miniszter miután hoz egy ilyen rendeletet...megteremti a lehetőségét a ... na figyelj mert olyan szó jön ami számodra ismeretlen .....felelősségre vonhatóságnak.

értjük?

 

olyan jogszabályt alkot amit BE LEHET TARTATNI. és lehetőleg nem építi le a területi ellenőrző szerveket ... mint azt megtette az okos miniszter Persányi..... öt év alatt három hullámban 30%-al.

 

ennyit az okos miniszterekről.

 

semmi nem ok nélküli, és semmi nem történik magától.

 

Előzmény: Törölt nick (145)
lms Creative Commons License 2007.04.24 0 0 166
a kész tények függetlenek attól, amit mondott.
és elmondta: tisztában van vele, mennyire balfék.

http://www.portfolio.hu/img/upload/2007/04/0423ktgvjo.gif

ennyire.
Előzmény: Törölt nick (165)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 165
Ez teljesen mutatja a mentalitásodat.
A rosszat amit munkájáról és saját magáról mondott kész ténynek, vallomásnak tekinted.
Ha jót mondott volna (és sztem mondott is ezerszer) azt szépen elereszted a füled mellett. Pont úgy ahogyan most sem veszed 1 percig sem komolyan azt hogy én 1 zseni vagyok, hiába írtam.

Az őszödi beszéd az 1 szöveg, amit felhasználhat bárki, de a benne foglaltakat csak bizonyítás után lehet tényként elfogadni.

Nem tudom, hogy léteznek-e orvosperek. Azt láttam a tvben, hogy a buszsofőr aki emberek halálát okozta 1 balesetben, most börtönben ül, de nem hallottam még orvosról, vagy tanárról.
Egyébkét csak azt kértem, hogy a tettek követkézményeinek számbavételekor szellemi munka legyen a hasonlításban, olyan ami emberekkel bánik.
Előzmény: Erzsébeti (155)
lms Creative Commons License 2007.04.24 0 0 164
Nem bicska - hanem gondolat-nyitogatást szeretnék elérni.

Majd ha ennek első jeleit észreveszem rajtad, elkezdelek komolyan venni.
Előzmény: Törölt nick (161)
Erzsébeti Creative Commons License 2007.04.23 0 0 162

Ebbe a topicba eredetileg nem akartam beírni semmit, mert egy szokásos fikatopicnak láttam. Ez így is volt, vagyis így indult.

A grafomániám sumani2 hozzászólásai miatt indult be, mert nagyon "elhavazottnak" láttam az itteni munkásságát.

 

Az eddigi fikahegyek, és sumani2 eddig szereplése után már szinte felüdülés a párbeszédünk:)

 

De nem szívesen irogatok ebbe a topicba, és ez nem személyes ellenszenv irányodba.

 

Erzsébeti

Előzmény: Törölt nick (161)
Erzsébeti Creative Commons License 2007.04.23 0 0 160

Hali!

 

Tudod Geo, magyarországon a választásokat eldöntő réteg nem az eszével, hanem a "szívével" szavaz. Ezt tudják a mostani vezetőink is, és nem hagynák ki az ebben rejlő lehetőségeket sem.

Már a 2002 es választásokat sem nyerték volna meg a szocik, ha nem találták volna ki azt, hogy orbánt be kell állítani magának az ördögnek. Ezen felül csak rá kellett játszani erre, és meg is lett a hozadéka.

Fletó a saját könyvében leírta (leíratta), hogy hogyan lett felépítve pl a "köteles beszéd". Ezt bárki el tudja olvasni. Azt is leírta a könyvében, hogy ha ezeket a nem is kicsit övönaluli ütéseket nem vitték volna be akkor sehol sem lettek volna az akkori szavazáson... Ehhez nem kell más, csak elolvasni az adott könyv adott fejezeteit. Nem jobbos kreálmány (van olyan is...) , hanem a fletó íratta le, sőt erre büszke is volt.

Tudom, hogy a politika nem az "angolkisasszonyok" kertipartia. Tisztában vagyok ezzel. De az nem is kicsit számított bele abba, hogy a szocik vitték pl a 2002 es szavazást. ezután meg a baloldalról arról értekezni, ill. nem is egyszer odavetni a jobboldali szavazóknak azt, hogy "Majd gondolkodj el azon, hogy egy ilyen rossz teljesítményű kormányt miért nem lehetett megverni - s ezt miért olyan nehéz beismerni." nem is kicsit bicskanyitogató.

Tisztában kell lenni vele, hogy a szoci párt ezen ganyé megoldások áldásos hozadékával nyertek. Ezt nem csak én állítom, hanem fletó is. Gondolom ha én nem vagyok számodra hiteles ezügyben akkor legalább a minelnök talán már hiteles lehet neked...

 

A jobboldal (fidesz)trehánysága (vagy direkt elszarása) az volt, hogy pl az utolsó orsz.vál.-on ilyen hülyén kampányolni nem lehet. Ritka szar kampánymegoldásokat választottak. Szinte már "bűn" kategória volt a saját szavazóik felé.

Nehogy azt hidd, hogy nekem a fidesz a szívem csücske, a fenéket. A fideszre szavaztam az igaz, de nem vagyok fideszes.

De itt ezen a topicon fideszezni nagyon is off. Ez a topic nem a fideszről szól, hanem az ellentétes oldal elnökéről, és az ő tetteiről. De hogy hogynem valahogy ti balra szavazók mindig sikeresen belekeveritek orbánt (fideszt) olyan helyekre is ahol nem ők a téma.

 

Erzsébeti

Előzmény: Törölt nick (159)
Erzsébeti Creative Commons License 2007.04.23 0 0 158

A pontos helyét nem tudom megadni, mivel nekem nem az életcélom, hogy pontról pontra dokumentáljam, hogy ki mikor és mit nyilatkozott, ill. mit írt le.

De határozottan emlékszem, hogy saját megnyilatkozásban kifejtette, hogy  azért nem csináltak semmit, hogy megnyerhessék a választást, még úgy is, hogy ezzel a 2 évet következetesen végighazudják, és erre töménytelen menyiségű pénzt is költöttek. kb 2 E Mrd forintocska volt ez az összeg, de ezt te is tudod.

Ez nagyon sok pénz a mi kis magyar viszonyaink között...

 

Mondom nem emlékszem a pontos helyre, de vagy az ominóus beszédben volt erre erős utalás, vagy a róla szóló könyvben. Már nem emlékszem.

Gondolom, most, hogy nem hozok forrást erre akkor ez hiteltelen számodra. Sajnálom... Ha meg hoznák, akkor meg az lenne hiteltelen.. hát akkor meg így jártam.

De csak ha a formális logikát követed, akkor számodra is nyílvánvalónak kell lennie, hogy nem a véletlenek egybeesése az, hogy az első két évében ennyire elkúrta a dolgokat, és ennek nem látta az anyagi következményeit.

Mert ha nem látta akkor ez az ember agyilag alkalmatlan a posztra, ha pedig látta akkor meg morálisan alkalmatlan...

Sajnos csak ez a két választás van, és akárhogy nézem egyik sem erősíti meg a posztján ezt az embert.

 

 

Erzsébeti

Előzmény: Törölt nick (157)
lms Creative Commons License 2007.04.23 0 0 156
nem játszik semmire, ő tényleg ilyen egyszerű.
Előzmény: Erzsébeti (155)
Erzsébeti Creative Commons License 2007.04.23 0 0 155

Megint nem a kérdésre válaszolsz...

Ez olyan rabbis, kérdésre kérdés a válasz...

 

Rugózol ezen, csak rugózol... kifárasztásra játszol?

 

A válasz a kérdésedre (más már válaszolt, de téged a nemérdekelt a válasz, csak rugózol, csak rugózol...):

 

Igen létezik büntetés, retorzió olyan szakmákban is amiket te említesz! Most ne abba köss bele, hogy ezek nem szakmák...

Szal szerinted nem léteznek orvosperek? Vagy nem létezik olyan ami pl tavaly, vagy tavaly előtt az USA-ban, leültették az ELRON majd teljes vezetését!!! mivel rosszat tettek... Most éppen a Siemens vezetése szorul( a felső vezetői kör is!).Ja és nem egy Fleto kvalitások voltak... a saját vagyonuk átlaga kb 15-20 X-a volt a Fletó általl összekapált szaros 3 Mrd fabatkának!

Csak azért, hogy értsed, az ELRON akkora cég, hogy kb megfelel a tteljes magyar költségvetéssel az a pénz amit évente megmozgatnak!

 

Ja, és az amit te egyszerűen nem veszel figyelembe:

Fletó bevallotta, hogy direkt elkúrta, csakhogy megválasszák újra!

Ezt beismerésnek hívják, és még a kersztény egyházon kívül senki a földön nem honorálta egy bevallott bűncselekményt úgy ahogy ezt itthon nálunk a felelőtlen kormányfővel történt!!!

Bárki aki nem a szocik seggéből bújt ki ezt nem érti, nem csak itthon, de szerte a világban sem!

Az ilyen cselekmény (míly meglepő) az egész világon (lehet ez akár az euro-atlanti, de akár az ázsiai, vagy az afrikai kultúrkör-szokásjog, és törvénykezés) megütközést kelt!

Ez csak a ti köreitekben ilyen megbocsájtható bűn!

 

Gáz az, hogy neked ezen az elkúráson az a gondod, hogy vajon más fehérgalléros melókben (szerinted) nincs retorzió, így ennek a tetüládának sem szabad megbűnhődnie!

 

Erzsébeti

Előzmény: Törölt nick (151)
lms Creative Commons License 2007.04.23 0 0 154
te nagyon egyszerű :-)
Előzmény: Törölt nick (148)
ex_lx Creative Commons License 2007.04.23 0 0 153
Egy zseninek ne hinném!?
Előzmény: Törölt nick (152)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.23 0 0 152
Én állítom magamról, hogy zseni vagyok, ehiszed?
Előzmény: ex_lx (150)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.23 0 0 151
Te láttad a választ a kérdésemre, hogy emberekkel foglalkozó szellemi munka esetén, hogy is működik a felelősségvállalás és retorzió?
Előzmény: Erzsébeti (149)
ex_lx Creative Commons License 2007.04.23 0 0 150
"Már maga a felismerése hogy elrontotta,"

Elrontani lehet véletlenül, gondatlanul, informácó hiányában valamit.

Ezer apró trükk segédletével az ember nem gondatlan, hanem előre megfontolt - utána meg az özönvíz.
Előzmény: Törölt nick (83)
Erzsébeti Creative Commons License 2007.04.23 0 0 149

Hali!

 

Lenne egy kérdésem.

 

Te tényleg nem érted azt amit a többiek írnak?

Nem tudom elhinni, hogy valaki képes megtanulni a PC kezelését, és közben ennyire értetlen lenne egyszerre.

 

Mond kérlek, tényleg nem érted?

 

Erzsébeti

Előzmény: Törölt nick (148)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.23 0 0 148
Én meg küldök neked 2 kiló könyvet, meg 6 kiló újságot, azt meg te fizeted, még ha nem is tudsz olvasni.
Előzmény: lms (147)
lms Creative Commons License 2007.04.23 0 0 147
gyere meghívlak a margitkert étterembe. te fizeted.
Előzmény: Törölt nick (146)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.23 0 0 146
Milliók életét megkönnyebbé tette, állítom én ugyanannyi bizonyítással, amennyivel te .
Előzmény: tüzes fal (144)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.23 0 0 145
Hol vitted végig a példát, hogy ha az agysebész elszúr valamit és a beteg meghal a műtőasztalon, akkor milyen felelősségrevonás jön és mik a következmények.

Az autószerelő, meg a cukrászinas tárgyakkal dolgozik, amit tesz nyilvánvalóan látható hatású.
De aki emberekkel dolgozik ott nagyon kiszámíthatatlan a felelősség. Vagy előfordult valaha, hogy a tanárt krúgták, mert az általa nevelt diákból rablógyilkos lett?
Hiába vagyok én 1 okos miniszter, hozok 1 rendeletet, hogy tilos szemetelni, ezáltal megtakarítunk a szemételtakarításon X milliárd forintot, ha azután azt senki nem tartja be.
Előzmény: lilaköd mámor (143)
tüzes fal Creative Commons License 2007.04.23 0 0 144

"Felelős Magyar Miniszterelnök"

 

 

Gyurcsány az első Felelőtlen Magyar Miniszterelnök, mivel nem vállalta az elkúrás miatt a felelősséget, holott mint tudjuk milliók életét tette egy nagyságrenddel nehezebbé az mszp elkúrós regnálása.

Előzmény: Erzsébeti (136)
lilaköd mámor Creative Commons License 2007.04.23 0 0 143

volt, csak játszod az értetlen.

érdekes..egy 5 éves gyerek már megérti,. sőt hamarabb is megértik.....a rosszalkodás után jön a felelősségre vonás, az, hogy te úgy csinálsz mintha ez nem így lenne az életben : az csak a normális létből kifordult nemigazország perverz megjelenése.

Előzmény: Törölt nick (140)
Erzsébeti Creative Commons License 2007.04.23 0 0 142

Látod, ez pl látszik a beírásaidon...

 

Erzsébeti

Előzmény: Törölt nick (141)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!