Keresés

Részletes keresés

negyvenesimi Creative Commons License 2018.01.25 0 0 29

Kedves fórumozók!

 

Érdeklődnék, hogy mennyiért újítanak teljesen fel ma egy VIII. Orczy negyedben egy földszinti 44nm lakást.

 

Az elképzelés az, hogy 2+1 szobássá átalakítsuk, falat bontani szerencsére nem kell.

Ami szükséges: új járólap, a parketta nem biztos hogy csere érett. Fürdőben csempézés, szaniter beszerelés.

Cirkó rendszer, 1 szárító radiátor, szobánként 1-1, összesen 3db radiátorral.

Nappaliba konyha kialakítás. Villany, gáz, víz(?), felújítás. 2db dupla, 1db szimpla ablak felújítás, 4db belső ajtó felújítás, 1db bejárati ajtó csere. Vakolat le. A festés megoldott.

Ez kb mennyi lehet?

Időben hány hét?

 

roy77 Creative Commons License 2008.11.14 0 0 28
Sziasztok! Családi házak és lakások felújításával foglalkozom.Csak annyit szeretnék hogy én úgy szoktam megrendelőknek elvállalni a munkát, hogy ha nem lett megfelelő a munka kifizetem a kárt s csak a munka végén számolunk el addig 1-ft se kérek, igaz még csak 1-éve csinálom de működik a dolog, soha nem volt még problémám legalább is ideáig (: Tudom hogy a legtöbb vállalkozónak vastagon fog a ceruzája de azért vannak akiknek nem, én általában körülményeketől tekintve, nem akarok szerény lenni(: de nagyon olcsón dolgozunk pl:járólap burkolás1700/m2 parkettázás 900/m2 glettelés csiszolás kétszeri festés 700/m2 vakolás 1000/m2 stb hozzáteszem ez csak magánszemélyeknek ennyi.
antonia79 Creative Commons License 2008.10.08 0 0 27

Ha valakinek nincs kedve mégegyszer elmenni a bankhoz és megvárni mire elutasítják a kérelmét....tudnék ajánlani egy kényelmes és hatékony megoldást.

3 banki elutasítás után őket kerestem fel: onlinehitelek.com  

Gyors, precíz, és hatékony hitelügyintézőkkel dolgoznak ország szerte.

Kedvezöbb ajánlatot kaptam, mint amire számoltam.

Ők a hitelhez vezető legegyszerübb út.

Esplosivo Creative Commons License 2007.11.24 0 0 24

Sziasztok !

Kissebb jellegű felújításokhoz nekem van egy ismerősöm aki összeszokott társasággal dolgozik, Budapesten és környékén... burkolás, festés, kissebb átalaktások, bútorok tervezését és kivitelezését is vállalja... nem tudom, hogy az árszabása milyen, de a minőség biztos, nekem is tervezett újépítésű lakásomba átalaktást és bútort is... www.jootthon.hu aki szeretne utnajárni... az ajánlatkérés nem kerül semmibe, hivatkozzatok nyugodtan rám...

R. Balázs

rtl vuk Creative Commons License 2007.10.30 0 0 22
Sziasztok!

 

ismertek ilyen hitelközvetítőt?

 

15 millió Ft. lakáscélú hitelt szeretnék felvenni, a megvásárolni kívánt ingatlan jelzálog bejegyzésével.

 

-Önrészem ugyanennyi, tulajdonképpen bármelyik bank szívesen fogadna.

 

 Üzleti megfontolásból keresek olyan üzletkötőt, aki hitelt közvetít, és a szinte biztos jutalékot hajlandó megosztani velem. 

 

-A legjobb ajánlattal kötök üzletet.  Összegszerű   vagy  % -s ajánlatokat várok. 

 

- Hitel felvétele, az idén nov. vagy december hónapban.

 

Sikeres üzlet esetén, további két ismerősöm  is venne fel hasonló feltételekkel, hitelt.

 

Emailre írjatok, légyszi  mert modemes a neten, és nem tudok sokat online-ba olvasgatni.

 

agrocamp@freemail.hu

 

Köszi, Péter 

 

freyya Creative Commons License 2007.05.22 0 0 21
Már miért lennének?
Előzmény: cyb6 (20)
cyb6 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 20
Arról van valakinek infója, hogy a lakásfelújítás költségei az adóból visszaigényelhetőek-e?
kékhagyma Creative Commons License 2007.05.02 0 0 19

Nekem ez rengetegnek tűnik.

3 évvel ezelőtt újítottunk fel egy kb. 110 nm-es házat. Vezetékcsere, hidegburkolatcsere (padlón + falon, előszobában-konyhában-fürdőszobában-wc-ben), teljes fürdőszoba szanitercsere (fürdőkád, zuhanykabin, dupla mosdókagyló). Aztán a szobákban, előszobában fűrészporos tapétázás + festés. Mázolás nem volt, mert az rendbenlévőnek találtuk. Ezen kívül új konyhabútor (ikea), és új sütő, főzőlap, hűtőszekrény. Nagyjából ennyi. És ez nem volt - 3 évvel ezelőtt - 3 millió!!!

Mindez Budán, kertes övezetben.

Előzmény: cyb6 (16)
cyb6 Creative Commons License 2007.05.02 0 0 18
Nekünk a vezetékek átjúzására a legocslóbb ajánlat 100 a legdrágább 255ezer volt. SK lesz ebből szerintem is, meg valami ismerős, aki ért a villanyszerelésehez. Nem egyszerű ez az egész. A hitel részén viszont már túl vagyunk, szal ha van valakinek kérdése, csak bátran.
Előzmény: freyya (17)
freyya Creative Commons License 2007.05.01 0 0 17
Vegyetek valami barkácskönyvet, nagyon sok mindent egyedül is meg lehet csinálni, vagy hívjatok olyan barátokat, akik szeretnek fúrfaragni, festegetni stb. Persze a villanyvezetékeket nem árt szakemberre bízni. Ott sem mindegy, kit hívsz, sokszor jobban jársz, ha vidékről hívsz valakit, töredékéért dolgoznak, mint a pestiek. Nálunk tavaly előtt három nagy helyiségben húzták át a vezetékeket, apám borravalóval együtt adott érte 5000 Ft-ot. Ugyanezért Budapesten az Arany oldalakban talált szerelő 70ezer forintot akart kérni.
Előzmény: cyb6 (16)
cyb6 Creative Commons License 2007.04.29 0 0 16
Sziasztok,

Kicsi most vásárolt 40 nm-es lakásunkat szeretnénk felújítani (fürdőszoba, burkolatok, villanyvezetékek, galéria stb.). Kaptunk is árajánlatot 3mill, de erre se pénzünk nincs, sem azt nem nagyon tudjuk, hogy reális-e. Ha van ötlet, tapasztalat hogyan induljunk ell, ne fogjátok vissza magatokat.
banya69 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 14
Nem vagyok banki szakember, én csak sokat "szívtam" a bankoknál a hitelfelvételkor. Két lakást vettem már 5 éven belül, mind a kettőt hitelből. Az első hitelt még ki sem fizettem és már eladtam a lakást, azután vettem a másikat. Szerintem azok a hitelek amelyeket felújítésra hírdetnek magasabb összeg a minimum felvehető összeg. Manapság 500 000 ft-ból már tényleg csak kevés dolgot tudsz megoldani a lakásban. Természetesen nem mindenkinek az az igénye. hogy jakuzzi legyen a lakásban, örömet okoz az is ha szépen ki van festve. De ha mesterrel csináltatsz bármit elmegy az összes pénzed a munkadíjra. Menj be az utadba eső első bankba. Javaslom ne legyen az OTP. (nem személyeskedésből)
Előzmény: Törölt nick (13)
banya69 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 12

Fél milliót szerintem nagyon könnyen kapsz, persze ha van munkahelyed, és nem vagy a BAR listán. Személyi hitel - magasabb kamattal max 6 évre, vagy jelzáloghitel hosszabb időre, de lehet, hogy ahhoz magasabb összeget kell felvenned. ennél leterhelik a lakásod, vagy esetleg akié a lakás. Lehjet szülőé is.

Összegezve, szerintem ennyi pénzt kb 13-15 ezres törlesztővel bármelyik banknál megkapsz.

Sok sikert.

Előzmény: Törölt nick (11)
Eleon Nóra Creative Commons License 2007.04.12 0 0 10
Ahhoz többet kéne tudni. Sajátodat újítod, vagy veszel egyet, és azt? Milyen devizanemet választasz? Van-e lakáselőtakarkosságod? Mennyit ér a felújítandó ház? Egyáltalán mennyi pénzt akarsz felvenni. Szóval konkrétabban, mert általánosságban semmit nem lehet mondani, annyi féle hitel van.
Előzmény: Törölt nick (9)
sidekick4ever Creative Commons License 2007.04.12 0 0 8
Most mi olyan nehéz egy link beszúrásán?http://bank.lap.hu/
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.12 0 0 6
Bocsi, valami zűr lehet, megpróbálom mégegyszer. Talán ezzel
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.12 0 0 3
Ezt jól elrontottad, mind a két link egy helyre vezet, na majd én.
Itt megtalálhatod a bankok adatbázisait, remélem jól irtam be. Reklámokat a bankokról azon kívül amit elöttem szúrtak be, nem tudom honnan lehetne szerezni.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.12 0 0 topiknyitó
ÉRdeklődni szeretnék h mi módon lehet egy lakás felújítani, már mint h mennyiber kerül meg h milyen hitelekhez lehet hozzá jutni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!