Vagy lehet, hogy még mással nem fordult elő. De ha az jó, elszomorítalak, hogy a neten utána néztem, és sok minden lehet, és nem könnyű lokalizálni a problémát, mert pl. vezeték szakadást mondanak. De nekem még nem volt.
Peugeot 308 eHdi, 2013 évjárat. Egy ideje már érzem, hogy nehezebb a kormányzás. Diaggal megnéztem és C1203 hibakódot dob vissza. Ezzel már találkoztatok? Tegnap menet közben Motorhibát jelzett. Igazából minden rendben volt csak nem gyorsult. Leállítás majd inditás után gond nélkül teljesítette a hátralévő 368km -t.
2 ember típus létezik, aki már találkozott, és aki fog. :) Típus hiba. Minden ismerősöm átélte, akinek az első generációs P308-asa van. És persze én is.
Sziasztok Peugeot 308 1.6 2008 kiadás egyik pillanatról a másikra elment jobb oldalt a fűtés csak hideget fúj valaki találkozott már ilyen problémával?
Sziasztok volna egy kérdésem lenne egy peugeot 308 2008 1.6 hdi nemakar indulnia ha ráadom a gyujtást ki írja hogy elektromos lopás gátló hibás a világítás egyfolytában ég az index nem megy a duda nem szól az ablaktörlő beindul mejik BSI lehet hibás
Nem tudja esetleg valaki hogy az auto beindítása után csak 1-2 perc múlva és csak menet közben alszik ki a vészfék aszisztens vissza jelző lámpája a műszerfalon.
KPM vizsgára megy az auto és nem szeretném hogy e miatt bukjon meg és nem tudom hogy ez így normális vagy kalibrálni kell. ( kis háttér sztori a motor fel lett újítva és ki volt szerelve az autóból tehát minden csatlakozo szét volt húzva.)
Köszi. Most reggel viszem vissza. Azt észre vettem hogy motoron a felső műanyag fedél nincs rendesen visszapattintva., de gondolom ez még nem okoz ilyen problémát.
Kedves SIca63. Látom hogy két éve tette fel a kérdését, ha esetleg még látogatja ezt az oldalt kérem válaszoljon. Sajnos az én autómnál is az jelentkezik amit Ön leírt. Esetleg a két év alatt sikerült megoldást találni a problémára. Több szerelőnél is jártam, mind azt mondta hogy a vti motor az autógyártás szemete és javíthatatlan. Esetleg Ön talált hozzáértő szerelőt?
Az az elektronikus panel, az egy elég komoly elektronika, az vezérli az index reléket, a lámpákat, ablaktörlőt, van benne kis hangszóró, ami sípol ha benne hagytad a kulcsot, meg ilyesmi... Legalábbis a 307-esnél, most cseréltem az egészet (bajuszkapcsoló, elektronika, minden egyben).
Úgy érted, a bajuszkapcsolón a fényszórókapcsoló automata állásban van? Index, vészvillogó egyébként működik? Indexkar visszaugrik ha a kormány egyenesbe fordul?
Elképzelhető, hogy a kapcsolóban lévő elektronikus panel krepált be.
Egyben érdemes cserélni az egészet (darabokban csak ideig-óráig jelent megoldást.
De ha felkapcsol a lámpa akkor baloldalon nem működik se tompított se a reflektor se az index. Oldalsó index pedig folyamatosan világít. Hátsó lámpa jó.
A Total oldalán meg tudod nézni az autódhoz milyen folyadékokat írnak ! (nem csak olaj, hűtőközeg is van) Azután az adatlapján meg tudod nézni, hogy milyen összetételű, ha nem pont Totalt akarnál venni hozzá.