Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Gabyjuve Creative Commons License 2020.11.04 0 0 1

Üdv.

Szeretnék véleményt kérni attól, aki ismeri ezt a gyártót vagy esetleg ezt a konkrét fejegységet:

 

GA9498B

Eonon Mazda 6 2009-2012 Android 10 autós sztereó 9 hüvelykes IPS HD teljes érintőképernyős autó GPS navigáció Beépített CarPlay és DSP fejegység

 

Köszönöm.😉

GalantFan Creative Commons License 2007.05.26 0 0 0
Csak 0lyat vegyél, ami j0ó!
Előzmény: ZoliTLF (-)
ZoliTLF Creative Commons License 2007.03.28 0 0 topiknyitó
Milyet ne? Roadstart ne...

Meg voltam indulva anno egy JVC DVD-s autórádióért (ezerszer megbántam, hogy nem azt vettem), kész vásárlási szándékkal mentem egy üzletbe. Aztán megláttam a polcon a Roadstar CD-942DVD készülékét, 17ezer forinttal olcsóbban, és elkezdtem morfondírozni. Alumínium előlap, szép felületek, finom gombok, nagy kijelző, no meg rá is beszéltek... Jó lesz ez nekem-gondoltam.
Az első meglepetés akkor ért, amikor próbáltam beszerelni az autóba. A rádió nagyobb mélységet igényel az átlagosakénál, ezért meg kellett variálni a műszerfal belső kialakítását.
Beszerelve szépen világít, jól veszi a rádiójeleket, de az MP3 "title" funkciója egyszerűen nem működik. Csak sorszámot hajlandó kiírni, címeket nem. A könyvtárakban nagyon nehéz böngészni.
Egy hónap használat után megmakacsolta magát, eltűnt róla minden hang. Garancia-szervíz-alaplap csere. Két hét.
Újra működött, jött a tél, és minél hidegebb lett annál nagyobb éktelen zajjal működött. A motorhang mellett is hallható, amíg be nem melegszik a készülék.
Az írott DVD-t nem szereti. Van, hogy lefagy tőle, és akkor a reset gomb sem segít, ki kell építeni, áram ki-be, aztán lehet újraprogramozni.
Fél évig hallgattam a fejegység zaját, aztán ismét csend, némaság. Rutinos lendülettel mentem a szervízbe, ahol közölték, felbontották a Roadstar márkával a szerződést, mert túl problémás volt. Kopp. Azóta is a megoldáson fáradozom.
Érthető, hogy egykori elhamarkodott lépésem, mennyire boldoggá tesz...
Hasonló tapsztalatokat várok a topikba, hogy segíthessünk a vásárlás előtt állóknak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!