Kiadom hosszú távra az E épületben lévő 1 szobás klímával, új konyhai és szobai beépített bútorral, mosógéppel, hűtőszekrénnyel, új kerámia főzőlappal és páraelszívóval felszerelt, frissen festett, szép és kellemes hangulatú lakásomat. Sajnos Én nem élhetem itt a napjaimat, de ez lehetőséget ad Másnak, aki itt, és ebben a szép Lakóparki környezetben szeretne élni. Kérem, hogy segítsetek Neki és Nekem! Elérhetőségem: +36 70 405 1280, vagy gajdacsi@gmail.com. Kérésre küldök fotókat, ill. egyeztetés szerint meg lehet tekinteni.
Saját részre keresek eladó lakást, tárolóval, akár gépkocsi parkolóval. Elsősorban nappali+2 szobást, de a kisebbet is megnézem. Nagyon szeretnék a gyerekeim közelébe költözni.
Szeretne kihozni minél többet garázsából, tárolójából? Hirdessen nálunk ingyenesen (bérbeadásra vagy értékesítésre)! Oldalunkon garázsát, tárolóját befektetőként is keresik! www.garazs.com
A Liliomdomb lakóparkban található, 3. emelti lakás Tulajdonostól kiadó.A lakás közös költsége 11 200 Ft. A lakás jó állapotú 48 nm-es, melyhez egy 11 nm-es terasz is tartozik. Minimum egy évre bérelhető a lakás. A lakás bútorozatlan, de a konyhában konyhaszekrény található. A lakás november közepétől költözhető.
Bérleti díj 110 000 Ft+Áfa+közös költség+rezsi. A közös költség 11 200 Ft/hónap. A beköltözéshez 3 havi kaució szükséges!
Az E épület A lépcsőházában tároló helyiséget vásárolnék. A tároló számának és árának megjelölésével az ajánlatokat a gajdacsi@gmail.com címre kérem. Köszönöm!