Keresés

Részletes keresés

Rainmanus Creative Commons License 2018.01.16 -2 1 211

Mondjuk ezt: 

Előzmény: Freepic (210)
Freepic Creative Commons License 2018.01.14 -2 0 210

Sziasztok!

 

14 éves, 5kg os kiskutyám életvidám, folyamatosan pörög, de sajnos egy emlődaganat megtámadta (Tubularis Carcinoma) Grade II, azaz már áttét képződhet.

Jelen pillanatban CV247 et szed, máriatövis olajat a májvédelemhez, omega 3-6, emellett speciális kaját készítek neki (Csirkemell, hal, brokkoli, répa, cékla, alma, tojás...)

Ötlet, esetleg tapasztalat valamiféle termékkel kapcsolatban valakinek? a K-9 Immunity -t találom itt ott... jó az?

Bujazliz Creative Commons License 2018.01.08 0 0 209

Napi 1 evőkanál (43 kg-ra). Belekevertük a házikajába, vagy a tápjához adtuk. Kellemes ízű, nem megy tőle sem a kutya, sem az ember hasa!

A bolti olasz,vagy spanyol szőlőmagolajat kezelik (hiába írják hogy hidegen sajtolt), attól ment a hasunk.

Csak megjegyzem, nem nagyon hiszek a sok reklámnak, de már egy évtizede poratka allergiámra gyógyszert szedtem, próbaként én is napi egy kanállal megittam,és az allergiám 1,5 éve teljesen elmúlt. Nem prüszkölök még akkor sem, amikor körülöttem mindenkinek folyik az orra. Csak a szőlőmagolaj evése az egyetlen (ma már csak ritkábban eszek),ami az étrendemben változott, így nagyon nagy a valószínűsége, hogy ez a brutális immunerősítő közrejátszott a gyógyulásomban.

Van még egy dolog.

Van a kutyáknak is boswelia serata kivonat (interneten utána kell nézni).

Ópiumhoz hasonló fájdalomcsillapító hatásmechanizmusú, de mellékhatás nélkül. Rendszeresen lehet adni a blökinek, ha vannak fájdalmai (ízület,gyulladás, egyéb)

Előzmény: Nina99 (208)
Nina99 Creative Commons License 2018.01.07 0 0 208

nagyon szepen koszonom oriasi segitseg hogy irtal😊 Es mennyit kell belole hasznalni? Meg mivel keverjem? Es napi egyszer kell adni belole?

Bujazliz Creative Commons License 2018.01.07 0 0 207

Én itt szoktam vásárolni, bio bolt és sokkal olcsóbb a szőlőmagolaj,mint a biopatikákban:

https://www.bulkshop.hu/

 

Előzmény: Nina99 (206)
Nina99 Creative Commons License 2018.01.07 0 0 206

Es hol lehet beszerezni ezt a hidegen sajtolt szolomagolajat?

Bujazliz Creative Commons License 2018.01.07 0 0 205

Vannak olyan természetes anyagok, amelyek az állatoknál meglepően jó hatást mutatnak, de embernél nincs hatása.

Nekem augusztus végén csontrákban halt meg a 13 éves 45 kg-os goldi-keverék kutyám, amely - feltételezhetően - nagyon gyors lefolyású volt.

Előtte egy évvel rosszindulatú daganatot operáltak ki  a bal lábából.

Azt mondta a doki, hogy max. 2 hónapja van hátra.

Borzalmasan elkeseredtünk, de a kutyusnak elkezdtünk hidegen sajtolt magyar szőlőmagolajat adni az ételéhez (500 ml /2400 Ft).

Felépült, a hátán levő másik, diónyi méretű  daganat januárra (4 hónappal a műtét után) felére csökkent, életkedve még jobb lett. Áprilisban (8 hónappal a műtét után) elvittük oltásra és ledöbbent a doki, hogy még él a kutyánk. Gondoltuk, meggyógyult a blöki és már nem adtunk neki szőlőmag olajat (lehet, hogy ez nagy hiba volt!). Június-júliusban elment a kedve a hosszú sétáktól, de azért eljött velünk 2500 km-t autózva Görögországba nyaralni, ahol nagyon sokat úszott. Visszatérésünk után 3 nappal be akart ugrani a fürdőkádba, de - mint utólag kiderült - eltört a lába. Rohantunk orvoshoz, ahol a röntgen után azt mondták a csontrák részben megette a combcsontját ezért tört el. Itt volt a vég. 2 napot kértünk az elaltatás előtt, hogy még egyszer mindent megadhassunk neki, amit életében szeretett.

Nem tudom mit lehet segíteni, de talán van remény.

Édemes ezeket megnézni, talán segít valamit :

https://balaicza.hu/az-artemisin-daganatgatlo-hatasa/

http://gyogyszernelkul.com/a-szolomag-ereje/

Előzmény: Nina99 (204)
Nina99 Creative Commons License 2018.01.07 0 0 204

Sziasztok!

Surgosen tapasztalatokra lenne szuksegem allkapocs daganattal kapcsolatban! Szeretett kiskutyaknal ezt diagnoztizaltak es nemtudjuk mire szamithatunk ha eltavolitjak kerlek segitsetek nagyon ketsegbe vagyunk esve😞😞

oncogito Creative Commons License 2017.12.30 0 0 203

Nem írtad meg, hogy mely égtájon laksz. Én budapestit tudok, ha érdekel, írd meg.

Egyébként a remek orvosod biztos tud onkológust.

És ez a vizesedés nem egyik napról a másikra alakult ki...

Előzmény: feher64 (202)
feher64 Creative Commons License 2017.12.29 0 0 202

Kedves Fórumozók!

Segítségre és véleményetekre lennék kíváncsi. 2017.12.24-n lett a drága németjuhász szukám 7 éves. Az előtte való 2,5 héttel ezelőtt azt vettem észere, hogy csak ül és nem fekszik le a hasára, oldalára. Rohanás az orvoshoz, röntgen, ultrahang, és leszívtak a mellkasából 2,5 és fél liter vízet, majd közel 6 alkalommal voltam ugyan azon az állatorvosi helyen, de a 2,5 hét alatt a kapott gyógyszerek mennyisége nem változott, de a kutya többször vizesedet és nehezen vette a levegőt, persze volt citológiai vizsgálat csak azt mondták egy baktérium, és volt kardiólógia ahol mondták semmi szervi elváltozás, de az állapota nem javult.

 

Ez tarthatatlan volt számomra! Találtam egy teljesen más, mondhatom nagybetűkkel IGAZI EMBERI állatorvost, aki szinte 1 nap alatt megállapította a diagnózist, és többszöri kezelések/vizsgálatok után hajnal 1kor engedett haza, ezt nem akartam elhinni, hogy ennyire elhívatott.

Persze nem jó híreket kaptunk, a mellhártyáján apró tűszúrás formájában daganatok vannak szegénykémnek. Persze tegnap is kapott infúziót meg gyógyszereket és ma is megyünk vissza, mert vett le máshonnan is mintát, hogy a konkrét kiinduló pontot megtaláljuk.

 

Szóval abban szeretnék segítséget kérni, hogy ilyen esetben tudtok-e valakit ajánlani, esetleg onkológust, vagy kezelést, vagy hogy mi tud neki segíteni???

 

Előre is köszönök mindent!

Rainmanus Creative Commons License 2017.12.08 -3 1 199

Próbáld adni a kutyusnak a SOUL nevű terméket! Én már 4,5 éve fogyasztom és mindkét kutyámnak adtam már betegség esetén. 1 tasakban kb. 5 evőkanálnyi van, tehát majdnem egy hétig elég lehet egy tasak.  (ismerősöm macskának is próbálta)

Előzmény: krompy (197)
oncogito Creative Commons License 2017.11.24 -2 1 198

Azért ez nem tegnap kezdődhetett! Ha odafigyeltek időben, biztos műthető.

Létezik kemoterápia és sugárkezelés is - de azok többnyire akkor hatásosak igazán, ha műtét után vannak.

Előzmény: krompy (197)
krompy Creative Commons License 2017.11.15 -2 1 197

Sziasztok!

 

Segítséget, tanácsot vagy vigaszt szeretnék kérni. Zsebi kutyusról kiderült, hogy nagyon beteg. Van egy csecsemőfejnyi daganat a hasába (Zsebi pici 4 kilós havanese). Két orvos is mondta, hogy nem lehet műteni , mert a hasi aorta benne van a daganatba. A kérdésem az lenne, hogy műteni nem lehet, de esetleg kemo vagy sugár? Nagyon nem tudok beletörődni..................... Előre köszönöm a segítséget 

oncogito Creative Commons License 2017.08.31 -2 1 196

Az ivartalanítást már korábban meg kellett volna ejteni.

Hogy most mi lesz, azt nem lehet megjósolni.

Mindenképpen onkológus orvossal beszélj, ha tényleg fontos számodra a dolog.

Előzmény: Kecskés Katika (194)
SpinyNorman Creative Commons License 2017.08.28 -2 2 195

El kell vinni állatorcoshoz, lehetőleg szakemberhez. Egyébként a kutyáknál az emlőráknál ajánlani szokták az ivartalanítást is, mert javítani szokta a túlélési esélyeiket.

Előzmény: Kecskés Katika (194)
Kecskés Katika Creative Commons License 2017.08.28 -1 0 194

Sziasztok. Nekem egy kérdésem lenne. Van egy kis testű keverék nöstény kutyusom aki rákos a mai napon reggel nem vettem észre hogy bejött egy kistestű fekete kan kutya. Megtörtént a dolog. Tudok még most tenni valamit ellene? A kutyám bele halhat a fialásba? Emlőrákos a kutyusom. Köszönöm a válaszokat előre is.

Törölt nick Creative Commons License 2017.04.15 -1 0 193

Valaki esetleg tapasztalatból??? A németjuhászom szájpadlásán úgnevezett vadhús nőtt,műtét után kiújulhat-e?

n.tomika Creative Commons License 2016.08.04 -1 0 192

Sziasztok. Volt már valakinek tüdődaganatos kutyusa???  Ha igen kérem jelezze, kérdeznék tőle. Előre is köszönöm. Üdv Tamás 

Gabika10 Creative Commons License 2016.03.27 -1 0 191

Sziasztok! Nekem egy olyan kerdesem van, lassan 10 eve olyan tuneteim voltak h bepanikoltam sokszor rossz kozerzetem volt meg a szemembe ilyen nyomast ereztem, ez kb 13 eves koromba lehetett, ez elmult, semmi panaszom nem volt azota ,most tobb mint 10 ev eltelt es hasonlo panaszaim vannak,ez idegessegtol lehet? Vagy komolyabb baj is lehet? Pl agydaganat?elore is koszonom a valaszt!

hornmicii Creative Commons License 2016.03.18 0 0 190

Sziasztok! Akinek van állkapocsdaganattal kapcsolatos tapasztalata, kérem keressen meg. Email cím: hornmici@indamail.hu

Köszönöm!

goffi Creative Commons License 2014.09.13 0 0 189

Sziasztok!

 

A kutyám 8 hónapja küzd az epilepsziával. Voltunk vele 4 hónapja szakorvosnál, azóta rendszeresen szed gyógyszert. Doktornővel telefonon, illetve e-mailben tartjuk a kapcsolatot. Úgy tűnt, hogy kezd javulni a kutya, ritkábban rohamozik, jobb a közérzete, nem fájlalja annyira a fejét. Az utolsó rohamról küldött video alapján azonban azt mondta a doktornő, hogy nagy valószínűséggel tumor lehet a háttérben. Eddig olyan jeleket nem mutatott a kutya, ami alapján erre lehetne következtetni. Sajnos ct-t nem tudtam neki csináltatni a kezelés elején, mert így is rengetegben van/volt a kivizsgálása és a kezelése. De most azonnal kell a ct, hogy tudjuk  mivel állunk szemben, ugyanis lehetséges, hogy tumor lesz.... Azt szeretném kérdezni, hogy van e valakinek tapasztalata ezzel a betegséggel? Nagyon kétségbe estem, nem tudom mi lesz, ha kiderül, hogy tényleg daganatról van szó. Következő héten visszük a kutyát ct-re, addig csak olvasgatni tudok a neten, de sajnos erről nem sok információt találtam.

oncogito Creative Commons License 2014.07.24 0 0 188

Tudod, ha ismerném az adataidat, bizonyára följelentenélek állatkínzásért!

Egy tumoros beteg kutyát  lehet kezelni, persze drága, ez nem vitás. De nem csak műtét létezik.

Egy súlyos beteg, vérző, idős kutyát elletni -- ez egészen elképesztő érzéketlenség!

Nem szaporítani kell, mert gondolom amennyi kiskutya lesz, azt nem tartjátok meg mind. Mi lesz a többivel? 

Százezrével vannak befogadásra váró kutyák, még kölyök kutyák is.

Ivartalaníts!

Akkor nem lesz emlőrák!

Mi az, hogy kölcsönkértél kant? Nálatok a kutya tárgy?

Lelketlen ,felelőtlen szaporítók vagytok, akiket sok-sok pénzbüntetésre kellene ítélni!!!!!!

Nem kezelitek a kutyát és szaporítotok felelőtlenül!

Előzmény: Törölt nick (187)
Törölt nick Creative Commons License 2014.04.01 0 0 187

Sajnos kedvenc kutyám elhúnyt.Leánya is már 12 éves,nagyon-nagyon súlyos emlőtumora van,hónapok óta (több mint 1 éve)sebes,vérzik és a tumor tovább nő,már a mellette lévő emlő is .Régóta készülünk,hogy elhagy bennünket,de az állatorvos teljes elképedésére ő erre nem készül.Jó kedvű(viszonylag)jó étvágya van ,szép fényes szőrű,minden nap megtesszük sétánkat.Igaz,hogy már csak mellettem ballag.(a két vénség)Az állatorvos szerint,ha megműtettem volna nagyon rég nem élne.Igazat is asok,mert évekkel ezelőtt a kutyám műtét után újra kinőtt a tumor,de más testrészén és nagyon hamar el kellett altatni.Neki is van egy lánya,5 éves és szűz.Szerettem volna az utódlást házon belül megoldani,ezért kölcsön kértem egy kant,egyelőre,hogy megismerkedjenek.Az a furcsa eset történt,hogy a fiatal kan és a súlyos beteg szuka összeszűrték a levet és naponta szűrögetik.Tiltakozom is ellene de a kutyák szabadságban élnek az udvaron,sokat nem tehetek,de az "örömöt" sem akarom elvenni tőle.Persze a fiatal szuka csak játszópajtás.Ki ismer hasonlót?A feleségem attól tart,hogy babák lesznek,de én nem hiszem.

oncogito Creative Commons License 2014.01.03 0 0 186

Szia!

 

Itt tudnak a legtöbbet mondani és segíteni:

 

http://www.ahok.hu/kapcsolat.htm

Előzmény: Maxipofi (185)
Maxipofi Creative Commons License 2014.01.02 0 0 185

Kedved Mindenki,

 

A segítségeteket, tapasztalotokat és szakértelmeteket kérem.

 

13 éves, 40 kilós, kan, német juhász - dog keverék kutyusom 2 HETE rosszul lett.

 

A tünetei: - hátsó lábai összerogytak, járni alig tudott, séta közben többször eldőlt, összeesett.

                 - fokozott, erőteljes szívverés, időszakosan ritmuszavaros.

                 - teljes teste többször remegett, valószínűsíthetően mellkasi fájdalomtól.

                 - szemei vérben voltak.

 

Az állatorvosunk aznap megvizsgálta, szívbázis daganatra gyanakszik és vagy tüdődaganattal együtt.

 

3 injekciót kapott vízhajtót, szteroidot(2 adagot)

Másnap elvittük ultrahangra, vizesedést, semmilyen elváltozást nem talált az orvos.

(2 hónappal ezelőtt voltam vele ultrahangon (félévente rutinszerűen járunk) az orvos semmilyen az utolsó alkalomnál SEM vélt felfedezni bármilyen elváltozást, kinövést, daganatot.

 

Többszöri változtatásokra a mostani napi gyógyszeradagja:

 

Reggel:  Rutascorbin 2 szem, Normodipine 1 szem, Furosemid 0,5 szem, Panangin 1 szem.

Este: Rutascorbin 1 szem, Normodipine 1 szem, Furosemid 2 szem.

 

Átmenetileg "jólvan" viszont, előfordult nemsokkal a reggeli és esti gyógyszerbeadás előtt rájött némi remegés, olyankor előbb kapta meg a gyógyszereket.

 

Holnap viszem röntgen vizsgálatra, illetve ismét ultrahangra feltehetően már kirajzolódik, amennyiben van daganat.

A szíve itt ott, továbbra is kalimpál, hiába szedi a gyógyszereket.

Tekintve a feltételezett problémát és a korát, a műtét sikerességének esélye szinte nulla.(az eddigi információk alapján)

Az állatorvosom szerint, amennyiben hetente kapna injekciókat és mellette továbbra is szedné a gyógyszereket talán 1 hónapig húzná, viszont ez esetben idővel fenáll a veszély, hogy sorra leállnak a belső szervei...,szó volt altatásról is.

 

Maximálisan megbízom az orvosunkban, viszont nem akarok csak úgy beletörődni a helyzetbe. 

Mégegyszer kérlek Titeket, akármilyen ötletetek van írjátok meg, ha bármi másra gondolnátok a tünetek alapján, amire mi eddig nem, vagy ha a gyógyszer adagolásról van eltérő véleményetek, vagy bármi ami ezzel összefügg.

 

Addig is igyekszem kényeztetni a nagyfiút, mindenféle földi finomsággal, mióta megkapta a steroidokat, iszonyatos étvágya lett, lehetséges érzi,  a még nem várt "távozását"...

 

Előre is köszönöm,

Balázs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 

oncogito Creative Commons License 2013.12.12 0 0 184

A Bolgárkertész utcaiakban bízhatsz, náluk több és jobb segítség nem nagyon van.

Előzmény: Róbert Binder (183)
Róbert Binder Creative Commons License 2013.12.11 0 0 183

SOS!!!!!

7 éves labi hirtelen fogyás ,erőtlenirány az orvos labor majd 2 nap után ismét labor valószínűsíthető csontvelő rák,tanács Bolgárkertész u valaki tud valami tanácsot vagy bármi segítséget nagyon megköszöjük

oncogito Creative Commons License 2013.10.10 0 0 182

Fejlemény...?

Előzmény: Andis70 (177)
oncogito Creative Commons License 2013.10.07 0 0 181

.

oncogito Creative Commons License 2013.10.07 0 0 180

A műtétet mindegy, hogy ki végzi, csak jó sebész legyen.

Az onkológus címe remek, a legjobb, mi is oda vittük a kuttyunkat.

De lehet, hogy nem kemora lesz szükség utókezelésnél, hanem sugárterápiára és azt

másutt végzik, de ezt Vajdovich orvos megmondja.

A sugárterápiát Budapesten egyetlen helyen végzik, azt hiszem még Debrecenben van egy. A budapesti: http://kisallatbudafok.hu/szolgaltatasaink-legordulo/szakrendeles/daganatos-betegek-kezelese-onkologia/sugarterapia -- itt is lehet időpontot kérni.

De nyugodtan rábízhatod magad Vajovich doktorra, a legjobbak egyike a témában!

Nagyon sok szerencsét és sikert kívánok, mert tudjuk min mentek keresztül!

Előzmény: Andis70 (177)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!