Gyárfás gondolt egyet és megvált az Mszp-szócső Aczél Endrétől. A helyére barakta Bakáts Tibor Settenkedőt, aki már Megasztár-zsüritagként is gyenge volt. Bakáts kérdezni nem tud, csak fancsali pofákat vágni. Ha hülyéket akar Gyárfás, akar igazolja még át a Mokkából Jenőt és klaudiát. Aczél gusztustalanul komcsi volt, de legalább tehetséges.
...nem csak a napkeltében, a klubrádióban is az....valamelyik nap már azt is megengedte magának, hogy kb: az öregeket megölni...szelekció....persze ez szövegkörnyezetben még szörnyűbb...de már ezt is lehet...fasiszták mondogatnak ilyeneket....
...átlagosnál többször mond baromságokat, de ez már nem az...ez uszítás....és ezt a klubrádió engedi....
Bakács nem ts-sel írja a nevét. Azt meg, hogy filmkritikus volt, még sohasem hallottam. Ilyen alapon Galamb is "filmkritikus". Aki filmről beszél, az még nem az, annak általában írnia is kell.
En ma atkapcsoltam a napkeltere, csakhogy megnezzem mit alakit a joember, de hosszasan fodor es koka beszelgetest mutattak valami atv-s felvetelrol, ugyhogy feladtam:(
Aczél nem az Össztűz kérdezője volt, hanem a Nap-kelte műsorvezetője. Össztűz helyett Kereszttűz van, ami csak egy rovata a Nap-keltének. Aczél új tévésorozatának a címe nem Aczél-sodrony , hanem Köztévé.
Szeretem, amikor ilyen precízek az újságírók. (A Zindex cikkeinél amúgy szinte mindennapos a tárgyi tévedés.)
Ott hagyta a felesége gyerekekkel - mitől lenne nem szar? Meg nem is ez a terepe. DE.
Ezt a bal/libtől el kéne már végre tanulni - aki szarban van annak a hóna alá nyúlnak - ha hülyeséget/szart kell csinálnia de a villanyszámla/kaja ára megvan - akkor azt. Amíg összeszedi magát.