Keresés

Részletes keresés

lollipop Creative Commons License 2009.05.27 0 0 59
háááát... a legjobb dolog ma a napirajz.hu : )
Jokeva Creative Commons License 2009.01.23 0 0 58
Előzmény: Fáradt Vándor (57)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2009.01.23 0 0 57
Lepsénynél még megvolt... :(
Előzmény: Jokeva (56)
Jokeva Creative Commons License 2009.01.23 0 0 56
Előzmény: Fáradt Vándor (55)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2009.01.17 0 0 55
Jokeva Creative Commons License 2009.01.07 0 0 54
Megnéztem őket, nagyon cool :)
Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.27 0 0 53
Hehe... Én már csak ilyen vagyok :-) A viccet félretéve: a kötet mostanában szkennertávoli állapotban volt (múlt hétvégén hoztam haza a koliból), majd mostanában lesz időm ilyenekre. Egyébként a titkosfiókon a miskolci aládedikálás képei közt fenn van, de majd megjelenik itt is :-)
Előzmény: Jokeva (52)
Jokeva Creative Commons License 2008.12.04 0 0 52
Leellenőriztem szavaidat, és igazad van. Viszont szivatod a jónépet a napirajz.hu-n is, ott is magyarázod hogy van szuper rajzod, aztán nem scanneled be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TESSÉK FELRAKNI!!!!!!!!!!
Előzmény: Jokeva (51)
Jokeva Creative Commons License 2008.12.04 0 0 51
Új kötet? ÚJ?? A kettes számú? Hisz az még ki sem jött. Vagy igen. Nem mondom hogy irigykedek, mert minek. De az említett rajzot igazán bescannelhetnéd. Igazán.
Előzmény: Törölt nick (48)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2008.12.03 0 0 50
Felnőttél a feladathoz... ;)
Előzmény: Snakeins (49)
Snakeins Creative Commons License 2008.12.03 0 0 49
Egyre jobban tetszik - hiába, a nagy gondolatok felfogásához érni kell....
Előzmény: Snakeins (31)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.02 0 0 48
Tegnap este óta megvan az új kötet, az elejében Zsiguli (futózott Pirelli P7 van a BMW felnin, 40-es acél pogácsával, tőcsavarozva) ellen gyorsuló ZiL-es medvével, akiket Erős Tibor indít, a kezében tartva Szakállas Katalint. Mindent visz :-)
Jokeva Creative Commons License 2008.11.21 0 0 47
Ja-ja, de zalához közel persze nem jön a Mester... elgondolkodtam rajta, hogy javaslom neki, minden megyeszékhelyen tartson dedikálást... :))))
Előzmény: Fáradt Vándor (46)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2008.11.20 0 0 46
Bezonyám... és most nemcsak pesten lesz dedikálás...
Előzmény: Jokeva (45)
Jokeva Creative Commons License 2008.11.20 0 0 45
Megszereztem, bi-bi-bííííí! Hamarosan jön a kettes kötet!!!!!!!!!!
Előzmény: Fáradt Vándor (43)
Jokeva Creative Commons License 2008.05.20 0 0 44
Mennyiért?
Előzmény: Fáradt Vándor (43)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2008.05.20 0 0 43
Küldjek egyet utánvéttel? :)
Előzmény: Jokeva (42)
Jokeva Creative Commons License 2008.05.20 0 0 42
Anno hogy felmentünk hozzátok topiktalira, az már 20.000,- volt (a kaját & italt amit vittem most nem számolom), úgyhogy ezért nagyon nem érné meg felmenni pestre, nekem, vidéki lánykának :)))
Előzmény: Fáradt Vándor (41)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2008.05.16 0 0 41
Ajánlom az utolsó napirajzot... 7vg-n képregényfesztivál, grafit dedikál/alárajzol, és könyv is lesz! E!
Előzmény: Jokeva (40)
Jokeva Creative Commons License 2008.05.16 0 0 40
No hozzuk fel a topikot....

Nekem anno nem sikerült könyvet vennem, keszthelyi nőinév könyvesboltban nagyon-nagy szemekkel néztek rám, mikor mondtam, h Merényi Dánieltől a napirajzot, hogy csókolom, az megjött? Hát nem jött meg. Elkeserített a dolog, azóta nem is kerestem, pedig neten is megrendelhettem volna...

Újra lesz dedikálás!
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.29 0 0 39
Én is megrendeltem a kötet, el is olvastam, aztán még egyszer, még egyszer és még egyszer... Pedig a neten is láttam mindet, de a könyv más. Se tartalomjegyzék, se oldalszámok, mert az úgy jó :-) No meg a másik: az internet sok hülyeséget elbír, de mikor ezt könyvben láttam, rögtön arra gondoltam: na, csak van igény a magas kultúrára! Ha már napirajz: a Tibor-napi dedikálásra ki tervezi, hogy jön? (kicsit arrébb van még, de nem hátha van, aki már tudja, hogy ott lesz)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.12.19 0 0 38
Nos, majdnem 8 hónappal később kezemben a könyv... E!
Előzmény: Fáradt Vándor (35)
Elősiető Creative Commons License 2007.09.24 0 0 37
http://www.wiw.hu/pages/locality/citypoll.jsp?p_pollid=525814

Szavazzatok Szecső - Tibortelepre wiw-en:-)
troppauer Creative Commons License 2007.05.07 0 0 36
katar!!
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.04.23 0 0 35

Grafit komment szombatról... (kiemelés tőlem):

grafitember:
2007. 04. 21. 18:32

Na, srácok.

Ide írok inkább, mert a rajz nélküli postokra jönnek a spamek.
Július 8-án költözöm Olaszországba. Ennek több oka van, a leglényegesebb az, hogy a reklámtól távol legyek, egy nagyon nyugodt helyen, ahol olyan dolgokkal tudok foglalkozni, mint a napirajz és az új gyermekem, aki nemsokára megszületik: Kegyetlen Karl. Napközben bringavázak, mellette pedig képregények.

Elôbbibôl sokáig képtelen leszek megélni, így most, éjt-nappallá téve dolgozom, fusizok, elvállaok minden munkát, mert tôke kell. Az inasok nem keresnek jól, de pár hónapos szûkölködés miatt nem akarom feladni azt, amiben hiszek.

A napirajz már-már hetirajz, mert nincs annyi idôm rá, amit megérdemelne, megérdemelnétek. De júliusig össze kell raknom annyit, amibôl élek+tartalék hónapokra+lassan görgetett APEH tartozás, ami abból az idôbôl van, amikor még kényszervállalkozónak kellett lenned, hogy egy reklámügynökségen dolgozhass...

Ez kurvára nem tartozik rátok, tudom, de le kellett, hogy írjam, mert nekem is rossz, hog a rajzok alig csurognak, azok is olyanok, amilyenek. Nem fogom abbahagyni, és újra napi lesz a rajz, de ez egy ilyen periódus, emberbôl vagyok én is, nem tudok mit csinálni.

Most az archívumot szkennelem újra és retusálom, hogy KÖNYVKIADÁSRA alkalmas legyen. Igen, lesz könyv belôle, de konkrétumokat akkor, ha már zsírozva lesz minden.

Ismét csak türelmet és megértést szeretnék kérni.

Júliustól kisimul minden, addig pedig úgy frissítem az oldalt és gondozom a napirajz ügyeit, ahogy csak lehetôségeim engedik.

Köszönöm nektek az eddigieket is, nagyon. Ha nem lennétek, nem gondoltam volna arra, hogy az életemben nagyobb részt szánjak a képregénynek, de be kellett látnom, hogy sokan vagytok, akiknek sokat jelentenek a rajzaim és boldogan csinálom emiatt. Ha tehetem. Most kevésbé, mert pénz kell. Megszerzem, nincs pánik, viszont ez ezzel jár.

Köszönöm.

Grafitember

fokhagymabors Creative Commons License 2007.04.18 0 0 34
hát ez késssz:-))
Előzmény: Törölt nick (28)
milendee Creative Commons License 2007.04.17 0 0 33
olvastam valahol a "torz atka" megvilágító jelzőt kb olyan környezetben, hogy innen nyúlták. arajzoló találta ki, vagy ő is nyúlta valahonnan?
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.04.17 0 0 32
Néha kell ilyen is... :)
Előzmény: Snakeins (31)
Snakeins Creative Commons License 2007.03.26 0 0 31
Megnézegettem - de nekem ez valahogy... túl elvont. :-/
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.03.26 0 0 30
Na a mester ismét odabaszott az oldalon... E!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!