Kedveseim. Nem tudom mi van velem, de valahogy nagyon hiányzik a régi HUSz. Nem mintha nem olvasnám (majdnem) folyamatosan, de valahogy nem találom azt nemek közti szikrázást, szellemes társalgást, flörtölést, és baráti élcelődést, amire én emlékszem korábbról. Most vagy mindenki elment az iwiw-re, vagy megöregedtünk, vagy olyan jól sikerültek az évődések, hogy mindenki becsajozott/bepasizott, és most már csak kettesben gyakorolja. Én lennék az egyetlen aki szikrákat szeretne szórni? :))) Remélem nem. :)))
Az volt a baj a [ctrl][v] nem működött a paint ben, a PhotoPlus (amit használok általában) pedíg nem tudta a vágólapról beilleszteni, mert saját vágólapot használ.
Aztán a paint volt a nyerő menüből való beillesztéssel. Sose gondoltam volna, hogy a ctrl+v nem ugyanaz. :-o
A tűzveszélyesség dacára, én szeretném itt fenntartani a szikrázást az itt előforduló /freyyus által említett :))/ mindegyik istennőtípusba sorolható hölgyekl, és félisten félisten férfiakból álló társaságban. Szerintem ez a HUSZ legszebb hagyományainak egyike. Ettól talán kicsit jobban érezzük magunkat a magunk neméhez tartozónak, és nem csak a boly egy dolgozójának.
Ha ezt valaki amolyan gruppen /:)))/ szikrázásnak tartja, hát legyen gruppen szikrázás. Ha tudjuk például egy két itteni társunkról, hogy ilyen-olyan partneri viszonyban van másvalakivel, attól még én azt gondolom, hogy szabad kicsit udvarolni, kicsit olyan környezetet teremteni, ahol oldottan beszélgethetünk, netán kihozni a másikból azt amitől ő is többnek tartja magát....
Persze nem tudom ti hogy látjátok, de ha van kedvünk hozzá tegyünk úgy..
Hannikát tyutyust, illetve a fiúk közül néhányat ismerek azt hiszem ők hasonlóan gondolják. (freyyust csak egyszer láttam, de abból amit a tartalmas beszélgetésről mondott arra következtetek, hogy ő sem áll távol ettől)
Na de elég is a lamentálásból. Felteszek inkább mégegy képet:
Hehe vizet elég nehéz rajzolni, de lehet ilyen az aprócska vízesés amikor szikrázik. :)))