mert keleltt volna neki pölö bush támogatása is, ezért adóforintjainkból vett magának egy díszdoktorit, és beérte volna, ha csak kezet fog vele Bush! de, annyira ártalmas volt orbán, hogy ezt sem kapta meg! kártékony MO-nak, kártákony EUrópának, kártékony minden demokrácia száméra, egy talajmenti hitler, akinek köze nincs a demográciához, és ezt nem szeretik a demokrata világban; hiába akarja lehúzni az orzságot magához! már kétszer akadályoztuk meg, hogy folytathassa ámokfutását miniszterelnökként, de, állandóan megakadályozzuk, mert nem húzzuk be neve mellé az x-et a szavazófülkébe<; és, a KE választással szemben, fidesz ügynökök nem ellenőrizhetik, ki, hogyan szavazott, és nem fordíthatnak cvissza senkit, hogy nem jó helyre írtad az x-et!
"Én júniusban megyek és már most készülök arra, hogy mibe köthetnek bele, pedig nekem vizum sem kell. Az itteni utazási iroda rosszul állitotta ki az ott tanuló fiam visszautra szóló jegyét, mr helyett mrs-t irtak és most kapkodhatnak mert kemények az amerikai szabályok, mondták ök. Úgy, hogy már
a beutazásnál meg tudják vakarni azt is aki vizummentes"
Pontosan ,a vizummentesseg csak annyit jelent,hogy az utazas elott nem kell keresztulmenni a torturan egy amerikai konzulatuson, es nem pecsetelnek be semmit az utlevelbe,de amikor belepsz az USA-ba tokmindegy van-e vizumod vagy olyan orsZagbol jossz ahonnan nem kell, nem biztos ,hogy beengednek, ha ugy latja az ottani hivatalnok,hogy pl te melozni akarsz egy kicsiket svarcban.
Ez igy igaz, de kis fekete munkára mennek vizummentes országokba is, és ott még
nehezebb kiszürni. Az államokban mielött kiengednek a repülötérröl bizonyitanod kell
egy csomó dolgot mint pl. foglalt szállás, visszautazásra szóló rep.jegy stb. De ezt Te sokkal jobban tudod. Én júniusban megyek és már most készülök arra, hogy mibe köthetnek bele, pedig nekem vizum sem kell. Az itteni utazási iroda rosszul állitotta ki az ott tanuló fiam visszautra szóló jegyét, mr helyett mrs-t irtak és most kapkodhatnak mert kemények az amerikai szabályok, mondták ök. Úgy, hogy már
a beutazásnál meg tudják vakarni azt is aki vizummentes
"A király idönként meglátogatja az alattvalókat.Bush eljött válonveregetni a szövetségest, de vizum nélkül nem enged be magához továbbra sem"
Na jo de azert azt ugye tudjuk,hogy akik az USA-ba turista vizummal jonnek MO-rol azoknak csak kisebb resze jon csak azert,hogy megnezze a Yellowstone-t vagy az Empire State Buildinget, hogy itt verje el megtakaritott penzecskejet hanem inkabb valami kis feketemunkara a penzecskejet szaporitani.
Megnézték talán a Várat,vagy talán a Vajdahunyad várátÍ?
Majd nem, ezt is lehet mondani. A király idönként meglátogatja az alattvalókat.Bush eljött válonveregetni a szövetségest, de vizum nélkül nem enged be magához továbbra sem. Putyin meg talán megnézte, hogy mi a helyzet a régi csatlósnál.
Oroszország beindult Magyaro. nélkül is. Nekünk nagyobb szükségünk van a kegyeire, 89 után jól leszartuk öket,most csak örülni lehet a leereszkedéshez.
Talán mert ütköznek az érdekeik... Fletónak mindenképp kell az orosz és az amerikai támogatás... Az Orbán féle politika inkább népi, nemzeti akar lenni..nem hiába nevezték el Plebs politikának... A felső réteget marhára nem érdekli a plebs... Csakhát,nép nékül mint irtam már nincs hatalom... De miért is kellett volna hogy fogadják Orbán Vikort?
Talán az, hogy nem akarok "kultúrált" lenni. Piszkos nagy égés lenne. Érvelésem — amit előzményként el is olvashatsz — teljesen nélkülözi a "kultúráltság" elemeit.
Tisztában vagyok hogy egyik sem szovjet elnök.... sajnálom ha nem fogalmaztam érthetően..vagy csak nem értelmezted jól amit irtam... Ha nem számitunk egy hangyafasznyit sem...akkor minek volt itt gyors egymás utánban a világ 2 vezető hatalmának az elnőke? Megnézték talán a Várat,vagy talán a Vajdahunyad várátÍ?
Sem Putyin, sem Bush nem szovjet elnök. Legföljebb csak a magyaroknak lehet érdekében jóban lenni velük, mi ugyanis egy hangyafasznyit sem számitunk a világ
lehet azért párhuzamokat vonni 56-al, akkor is orosz érdekek ill akkor szovjet érdekek voltak e hazában..és ma is! Akármit mondunk, e kis ország valamiért nagyon fontos az Orosz medvének,,,
56 nem jó hivatkozási alap mert alapvetöen összehasonlithatlanul más politikai helyzet volt. A 23-i tüntetést spontánnak lehet mondani, jólehet hosszas huza-vona
3) A közhatalom tekintélyének alapja a nép akarata; ez az akarat egyenlő szavazati jog és titkos szavazás vagy a szavazás szabadságát ezzel egyenértékűen biztosító eljárás alapján időszakonként tartandó tisztességes választáson kell hogy kifejezésre jusson.