Nem mondod??? ki "járatta" le a zászlókat, a jelvényeket,a szalagokat..meg egyebeket???? nem a bal, vagy lib oldal... ja Te szegény.. annyira szánlak.. a megszokott "kiragadás..értelmezés logkáján élősködsz..ahogy tanultad..és semmi nem megy neked, ami összefüggésében és nem szövegéből kiragagadással élne... ja de gázzzzzz... vikitől..örökölhetted.. genetikus úton???? ba.... nem baj... majd kialszod, ha nem veszettél:-)) ja de nem bírhatom az álszenteskedést.. a hazugságot meg végképp...de ha engem csavarnak meg azt meg végképp... aki megteszi.. egy balf$$z... de szánom.. beöltözöm majd pingvinnek, és demonstrálok, hogy Napoleon mellett kapjon pudingot, meg kockacukit...hihi
reggel kitűztük a kertben a gyermek által az óvodában készített nemzeti lobogót, majd feltalicskáztam másfél köb sódert, feltölteni a kocsibejáró melleti részt. Ebben nagyon kifáradtam, mert messziről kellet tolni és lejtőn felfelé, ezért csak a kecskerágót és a vadszőlőt ültettem át, majd lefürödtem, mert megjöttek édesapámék és a testvéreim (majdnem teljes létszámban), egy kis kvaterkázásra a napsütötte teraszon. Majd bepácoltam a holnapi grillparti kellékeit, kicsit későn, így nem lesz meg a kétnapi ázás, de azért nem lesz rossz, remélem, mert igényes barátok jönnek, őket jól kell tartani. A gyermek már elaludt, a vendégek is elmentek, az asszony most szólt, hogy tele a kád és már bent ül, csatlakozhatnék, így elpályázok egy üveg száraz fehérborért és kezdődhet az este ;-)
Ja, a Demszkyt meg nem tojással kell dobálni, hanem kővel, legalább lesz miből feltölteni a kátyúkat.
Azonnal beszéltek róla, hogy kirúgják, de nem mondott le, nem rúgták ki. Még fideszes.
Amikor Zuschlag lemondott mandátumáról nem mondott le megyei pozíciójáról. Ez ellen nem sokat tudnak tenni, mert ez nem a Fidesz, hogy mindenkit Orbán nevez ki, hanem a megyei elnököt a megyei tagok szavazzák meg. (Ennek ellenére, akik megszavazták elnöknek mind barmok, emellett bármikor kiállok...)
És hol volt ez az esemény???????? Én nem láttam semmiféle megemlékezést a jobboladal részéről. Volt egy aktuálpolitikai gyűlésük az Erzsébet hídnál a szokásos, csontig lerágott témában, a Jugent is tartott valamit hasonló szélsőjobbos marhaságot. De hol ünnepelt a jobboldal???????
Én úgy tudom, hogy a Zuschlag az MSZP kiskunhalasi szervezetének elnöke, ellenben a Fideszből azonnal kirúgták azt a barom önk-i képviselőt, aki náci egyenruhában pózolt.
Szerintem a kokárdát nem "a romboló érzelmek indokával" tűzzük ki. Nem tudok róla, hogy lenne olyan szélsőséges csoport, amely kimondva vagy kimondatlanul ilyen jelképnek tekintené. Ne kezdjük már a hisztit a kokárda körül is, könyörgöm!
Üdv:-) Talán mert nem akarok sem szellemi sem testületi egyezőséget azzal aki használja.Mert nem azt hiszem a jelképemről, mint aki a romboló érzelmek indokával használja... Talán mert elsilányították, és a jelkép használata olyan "fura" dolog lett, amit ha nem vagy "állatira jobber" nem használod, mert nem akarsz megkülönböztető jelképeket használni... egyébiránt ..tanulmányaimban(régről is:-D) azt olvastam, hogy a megkülönböztetés, és a megkülönböztető jelképek használata mindenképp azt jelenti, hogy a "megjelölő" és a "megjelölt" másnak-különbnek- felülemelkedettnek- csoporttól eltérőnek érzi magát... No ez csak azért érdekes, mert van Magyar o.-n is, meg Német történelemben is olyan történelmi példa, ahol kiragadtak egy-egy jelképet és sok-sok embert "tüntettek" el a "nemeztieskedésre" hivatkozva... Ezért én ma nem vehettem egy vattacukrot sem... és törökmézet sem... pedig van kokárdám... és itthon meg is néztem, és elolvastam egy pár dolgot(verset, történelmet, egyéb kedve dolgot)... de ebben a pillanatban szégyenlem hogy Magyar vagyok:-(... pedig az vagyok!!! Csak nem vagyok "állat"... ez nem hinném, hogy bűn...
És szerinted a füttyögő, tojásdobálók ünnepeltek ma? Én otthon ünnepeltem, békés kisvárosomban, ahol hála istennek nem jelentek meg az ezekhez hasonló elmeháborodottak. Szánalmas, hogy a balhé mindennél fontosabb nekik, hogy gondolkodás nélkül tönkreteszik gyerekek, jóérzésű felnőttek valóban ünnepi hangulatát, mert nem látnak tovább a transzparenseiknél. Rosszabbak, mint Kim-Ir-Szen elvtárs rajongó tábora. Fúj.
Leginkább nem ott, ahol átszellemült arccal kell ordibálni a Vezér nevét, vagy síppal, dobbal , lereplővel és idétlen szövegekkel kell zavarni még gyerekek szavalatát is...
Jellemző, hogy a betanult szöveg a fontos, nem az ki és mi ellen vetik be...
Jaj, de gáz... majd én felháborodok.. nem kell helyettem megtenned!!!!-nem értem a jobberereket mellik balos, vagy lib hatalmazta fel, hogy helyettük háborogjon???
Egyébiránt újból is az értemezés hiányát, és szöveg és jelentéstartalmi hiányokat jelöl, ha ennyi idő alatt nem hallgattad végig a beszédet...és nem érted- de nem baj ez csak 90IQ felett megy(még jó hogy többeknek :-)megy ez:-)) ovi- folyamatos hazudozása viszont tény... de ha nagyon érdekene.. a leváltásukkor 4 hónap alatt 875 millárd hiányt hagytak"ajiba", és hozzá még olyan "csomagoskákat" amiket a Medgyesi nem volt elég bátor eltörölni, és még megtromfolta azzal, hogy az ígérgetéseit -ha részben is- de beváltotta...
De mindezt félretéve... gyalázat, hogy mit meg nem enged a fidesz magának... és most otthon dörzsölik a kezüket, ovival az élen- hátha elvégzik a piszkos melót helyettük..és majd lehet ártatlanul kamillázni, meg pingvinezni.... no ezt útálom a legjobban!!!
Már megiont habzol? -:) Ti el sem tudjátok képzelni, hogy a jobboldalon (??) nincs mindenki egy akolba zárva, mint nálatok? Egyelőre az elmúlt 17 évben a fidesz egy szélsőséges csoporttal sem tartott baráti kapcsolatot, mig Szabó Albert, Diannácska és a baloldal kapcsolata nyilvánvaló, ahogy ők engedélyezték azt a felvonulást is, amit a fidesz pl. nem engedett meg! csakhát muszáj a fideszre hajtsátok valójában (mint okt.23-án) vagy képletesen a saját kreálmányaitokat. Hogy aztán az elhatárolódást követellgessétek!
No no, hogy kinek hazudtak azt nem feszegetném a helyedben! De olyan ügyesen, hogy tényleg nem vettétek észre! Sőt még a választottjaitoknak is maga a főhazug árulta el májusban!
No, akkor összegezzük, hogy is zajlott a zünnep. A balosok elpucoltak BP-ről, és hátrahagyták a politikusaikat néhány száz tojásdobáló füttyögő kénye-kedvének. Szégyen. A normális jobboldal, viszont példát mutatott abból, hogyan kell békésen ünnepelni, és nagygyűlést tartani, és utána hazamenni.
Valoban, ostobasag kiallni tobb ezer ember ele es kijelenteni, kb havonta, hogy nincs szolasszabadsag. Van kulon tv-juk is,ujsaguk is, a radioban is allando musoruk tobb mint a fele, ahol igazan elelvezhetnek a hivok, mindig azt halljak, latjak, amit szeretnenek. Azt mar eszre sem veszik, ha hazudnak nekik.
köszke, hogy kisegíted "szegényt":-)) ..mondtam, hogy nem nagyon megy neki a szövegértés:-))..jobbereknél nem szokás, csak ov-ira vannak kódolva:-)
Bár az igaz, hogy Jézust se nagyon keverjük bele... Voltak, vannak és lesznek hibák is...(node melyik országban nincsenek-na jó Svájcban...de az nem Mi vagyunk:-))(Jézus élete sem szeplőtelen, de azt nem hozzuk fel, mert a sokakat bánthat- mondom ezt annak ellenére, hogy Katolikus papok neveletek fel-tht.nem vagyok Zsidó, de az sem baj, ha valaki az.) Viszont: mindenképp fontosnak tartom, hogy a Parlamentális demokráciában nem érdemes jog, törvény és etika , sőt egyéb íratlan és írott szabályokkal szemben törvénytelenül menni... mert akkor elvárom a rendőröktől, hogy "húzzanak bele"...nem örülök neki, de ahogy most kinéznek a dolgok megint... No és mi lesz holnap??: álszenteskedés, hogy a fityesz nem is volt ott, és ők mennyire "békés" tüntetéseket szoktak tartani...a sok-sok hónap alatt történt szítás "besöpörve" a szönyeg alá...csakhogy én nem csipem az álnokoskodást, sem a fideszes hazudozásokat...és már nagyon fáraszt, hogy nincs egy zászlónk, egy lufink, egy szalagunk, egy vattacukrunk sem, és nincs egy ünnep ahol ne az undorító politizálásuk ne lenne a téma... eltakarodhatnának már... Székely himnuszt énekelni... oda ahonnan a dal származik...én azt hittem, hogy a Magyarok Magyar Himnuszt énekenek...de itt már az sem egyszerű... Annyira sajnálom, hogy minden ünnepet, szabadnapot, teret, időt, és eszközt kisajátítanak...és pöffeszkednek, mint ha ők "$zarnák hegyesre a piramist"... Elegem van az össze jobberből...gondolkodásképetelen, agresszív, informálatlan, figyelmetlen, és fejlődésképtelen...rípok a komcsi értékekért, síratja, a hosszú byt-ek éjszakáját, és elfelejti, hogy a szakrális vezére a legnagyobb hazug...aki az új arisztokrácia díszpéldánya... csak hát jobban irigy...mint okos... egy zsákutca... és ez nagoyn fáraszt...de tényleg:-(