Szerintem a T4 már egész jó lett. T3 nekem is csalódás volt (amúgy több mint 10 éve nem néztem terminatort, de régen nagyon tetszett). Marcus egész jól sikerült karakter a T4-ben, a T3-as John Connor viszont egy katasztrófa a moralizálásával
Hirtelen felindulásból hétvégén végignéztem a sorozatot is, mind a 2 évadot. Egész jó lett szerintem, elején kissé bizalmatlan voltam, de tényleg egész jó. Summer Glau pedig csúcs :)
Hallotátok? Állítólag a köv. Terminator film animációs lesz. Na nemár...oké, volt ez a Machinima Series, egynek elment változatosságképpen, de azért ne csináljunk már az istenből bohócot. Ez nem a Disneybe való téma.
Igen, megnéztem, de kicsit olyan, mint egy PC játék....Nekem így utólag nem jött be. Viszont megnéztem "AZ Út - The Road" c. filmet, Viggo Mortensennel a főszerepben, és hős terminátorunk az SCC-ből kb egy 2 perces epizódszerepben látható a film elején, le is lövik 2 percen belül. Ennyire nincs szerep Hollywoodban?:-(
Teljesen újravágták a végén a Skynet központos/Terminátor gyáras akciójelenetet is. Elsőre abszolút pozitívak a változtatások, jó nagy barmok voltak, hogy a moziban megvágták.
Kijött a DVD, és persze már release is van hozzá (legalább kettő).
Vannak rajta új jelenetek, vagyis úgy néz ki nem csak a Blue Ray bővített:)
A jogtulaj nagyon sikeresen lövi ki a különféle rapidos/megauploados/netloados stb. linkeket, de azért annyira nem;)
Még nem néztem végig, de tartalmazza a T101-es jelenetet a csatornában, és a tengeralattjárós rész - a beszélgetés Ashdownnal és a többiekkel, a stadionban éjszakázás is kidolgozottabb meg úgy az egész az.
Igazad van, amikor írtam a választ, még nem jött le, hogy Skynet azt szerette volna, ha Marcus megöli Johnt. De Marcus nem is akarta megölni, semmi ilyen nem volt belé táplálva, az sem szándékos volt részéről, hogy a Skynethez vezette Johnt.
A 2. pontra asdott válasz azért sántít: a Skynet szempontjából dehogy jobb, hiszen éppen emberi viselkedése miatt nem sikerült Connort meggyilkolni. Az emberi viselkedést pedig nem lehet "előre programozni", a viselkedését prognosztizálni - én ha a Skynet helyében lennék, dehogy alkalmaznék ilyen kiszámíthatatlan "katonákat".
Ha jól emlékszem, az első részben Kyle emlékeiben megjelenik egy beszivárgó, akit a kutyák lepleznek le, érdekességképpen, azt a Terminátort ha jól tudom, Schwarzi egyik testépítő társa "alakította".
Talán belőle is beszivárgót akartak csinálni. + gondolom nem hitte a skynet, hogy ki tudják szabadítani. Elbizakodottság.
Ezen kívül elvileg a jövő/múlt ily módon való megváltoztatása kétségessé tette volna a Skynet létezését is, hiszen a jelenlegi idősíkban azt részben az első visszaküldött Teri procija alapján hozták létre.
Az 1. pont ok. De honnan vette a Skynet, hogy Marcus egyáltalán találkozik Johnnal? Végtére is az derült ki, hogy az eredeti feladata az volt, hogy Johnt odacsalja.
2. Miért nem ölték meg egyből Kyle-t, amint elkapták? Akkor még Johnnal sem kellett volna bajlódniuk.
Kyle-t először is őrizetbe vették a rendőrörsön is, aztán ugye megtalálták a holttestet is + Sarah is elég részletesen beszámolt mindenről a Pescaderoban.
Gondolom azért, mert ő volt az első ember, akivel találkozott.
2. Miért? Mert jobb, mint a T-800 beszivárgó. 100%-ban emberként viselkedik, csak fémváza van.
3. Marcusba nem volt semmi beleprogramozva, eleinte azt sem tudta ki az a John Connor, így nem is akarhatta megölni. Az, hogy odavezette a Skynethez, az nem szándékos volt részéről.
4. Mert ha egyszerűan csak megölné, akkor nincs John Connor, és vége a Terminator történetnek.
Sajnos a stúdió fél órányi jelenetet vágatott ki belőle, amik rajta lesznek a DvD-n. Főleg karekterépítő, történeterősítő részeket, és az akciót hagyták benne. Állítólag mostanra belátták, hogy hiba volt.
1 - nem tudjuk, gondolom a bőrét tanulmányozta volna, vagy az agyműködést
2 - 2018-ban járunk. Eredetileg a T800 csak ezután készült volna el.
3 - az eredeti tervek szerint a bőrét felhasználva beszivárgó egységet csináltak volna belőle, aki így likvidálni tudta volna az ellenállás többi vezetőjét. Le is fogatták, állítólag rajta lesz a DvD-n. Connor esélye amúgy 0 lett volna Marcus nélkül.
4 - nem tudom, tényleg nem logikus. Talán a fentivel lehet összefüggésben. Talán nem akarta, hogy az idegrendszere sérüljön.