Na ja! Igazad van; csak magában az a néhány hőzöngő tényleg kevés lenne...
Így inkább "rászervezik" egy olyan dátumra, ahol az emberek amúgy is kint vannak az utcán. ... Legközelebb május elsején is lesz tüntetés. Sőt, javaslom nekik, hogy busójáráskor menjenek Mohácsra!
Amúgy meg elmehetnek mindannyian a ... -ba is, ott is tüntethetnek!
Pártok nyilatkozatait olvasva, mindegyikük békés, méltóságteljes ünneplésre készül. Ehhez meg nem kell kormány ellenes transzparens! Valaki hazudik, de nagyon!
Szereti a lófaszt. A jobbik-miéppel kibaszott az elmúlt pár választáson azzal, hogy elszedte a kopogtatócédulákat előlük. Az utolsó percig hajszolták a fideszes aktivisták a papírokat, nehogy valaki odaadja a jobbiknak vagy a miépnek.
Nem is nagyon látsz jobbikost vagy miépest ov környékén. A kossuth-tériek nem tudom hova tartoznak.
Egyszer megértenéd, nem az a mérce, hogy az "én brancsom" meddig ment, mert az még OK.
Ha hónapokon keresztül sportot űzöl abból, hogy büdöslábú csürhézel a neten, akkor nagyjából lexarom, mennyire csípi a szemed, ha valaki beszól Bacher Ivánnak.
Akkor már inkább én védjem, mint te. Még az is lehet, hogy régebben ismerem.
Nem egypártrendszerre, hanem egy felelősen politizáló, építő kritikával élő, és nem _mindenáron_ a hatalomba bekerülni akaró _komolyan vehető_ ellenzékre lenne szükség.
Egy olyan momentumot mutass a 98-tól 2002-ig tartó időszakban, mikor a jelenlegi kormányzó pártok (az akkori ellenzék) kiérdemelték bármelyiket a jelzőid közül.
"...gumilövedékkel, és vízágyúkkal. Sajnos a demokratikus játékszabályok nem teszik lehetővé, hogy ennél keményebb eszközökkel készüljenek a rend fenntartására!" Nem mintha kerdeses lett volna, de ezzel azert durvan leleplezodtel.
Biztos a dátumot nem láttad borsosalmák - de lehet hogy ott lett volna.:) Ahogy a legutóbbi párizsi diáklázadásnál/tudod csak egy törvényjavaslat megváltoztatásáról volt szó aztán pár napig égett minden - szóval ott a baloldal/parlamenti erő - kiállt a csürhe mellett.
Az mondjuk még nem világos hogy nálunk ki gyújtogatott és miért - meg 80 évig nem is fogjuk megtudni.V.miért a kormánynak fontos volt titkosítani.
Az udvari bolondnak az a dolga, hogy a királynak is megmondja a kritikát. Neki meg van engedve. Viszont nem jár úgy, mint az általad idézett Petőfi-vers refrénjében szereplő király.