Amennyiben a matula.hu szellemében járunk el, ugyan nem lesz politikamentes ez a topic sem, ám az naív optimizmuson és a gondolatmentes pesszimizmuson túl egyszerűen abból indulunk ki, hogy minden politikus fasz ill. picsa és egymással csupán egyfajta szado-mazo orgia viszonylatában szabad kezelni őket...
Értékelem a jóhiszeműségedet és a topik hosszútávú politikamentességébe vetett hited. Sajnos osztozni nem tudok az optimizmusodban, de tudja, talán én vagyok túl pesszimista.
nehez valaszolni a kerdesedre ugy, h az az erzesem, h nem olvastad oket.(felreertes ne essek nem kivanom promotalni oket, mar csak azert sem, mert szokatlanul ambivalens erzeseket valt ki nemely irasuk sokakbol) a rovid es valoszinubb(realistabb) verziom, h a nyakukba akadt valami sajtoper, amivel mar nem tudtak, nem akartak megbirkozni. a hosszabb, ketsegtelenul izgalmasabb verzio(amely kevesbe realis) szerint egyik-masik osszeeskuves-elmeleteket taglalo cikkuk tenylegesen erzekeny pontra tapintott.(ezugyben kezdesnek az energiamezok Magyarorszagon cimu cikket javaslom elolvasasra, majd erre valaszkeppen erkezo olvasoi leveleket, majd a hasonlo tartalmu e targykorben jelentezo hireket az elmult fel evbol).
de mindezektol teljesen fuggetlenul siman lehet egy harmadik verzio. mivel tobb eve mar, h tobb-kevesebb rendszeresseggel olvastam oket, ez a nyitooldal varatlanul ert es remeltem, h egy alapvetoen nagy kozosseggel rendelkezo forumon akad olyasvalaki, aki kezzelfoghatobb magyarazattal tud szolgalni a fentieknel.
en inkabb kozeletnek es affele pletykanak gondoltam. nem a politikai vonulata erdekel a dolognak, csak azt akartam/akarom tudni, h tud-e valaki valamit arrol, h mikent tortent az, h "bezartak". ha beleolvasol a cikkeikbe, akkor lathatod, h csak reszlegesen politikai. inkabb magazin jellegu meglehetosen egyeni, mar-mar polgarpukkaszto hangnemben. ezert sem politika, mert szeretnem/szerettem volna elkerulni az elkerulhetetlen sardobalast.
Tartok tőle, egyszerűen rossz helyen nyitottad a topikodat. Ezt a politikában kellett volna nyitni. Aki itt fórumozik alkalmasint nem akar politizálni. Márpedig ennek nagyon olyan szaga van szerintem.
hat lehet, hogy en ertek valamit felre. szoval, mely levego. www.matula.hu affele internetes ujsag, mindig is botranykereso, humoros, gunyoros fajta. megleponek talalom, h nem hallottatok rola, mivel egyik-masik publicistajuk az indexen is megjelenik olykor(bede marton). tobbszor sikerult mar-mar politikai szintu botranyokat is kavarniuk a cikkeikkel, amelyek hangsulyozottan a komolytalan kategoriaba tartoztak(megha sok humortalan ember komolyan igyekezett venni oket). fentiek utan javaslom ujra elolvasni a jelenlegi nyitooldalukat.
remelem minden kedves hozzaszolo informacio igenyet kielegitettem.
ezekutan. en azt gondolom, h nem szukseges egy forumtopikhoz hozzaszolni, ha erdemi hozzaszolast nem tudsz tenni. foleg nem akkor, ha az masrol sem szol csak flame-rol. sajnalom mar, h megnyitottam ezt a topikot, ha tehetnem bezarnam. ennel tobbet vartam a torzsasztalon forumozoktol.
Ez nem az a hangnem, amelyikkel barkit is tavozasra tudsz birni, kis csacsi. :)
Nyitottal egy topikot, ami tobbeket erdekelne. Ha a hisztire forditott energiadat egy egyszeru valaszra forditottad volna, mar mindenki boldog lenne, es szaladhatna a kis topikod a maga utjan. :)
sosem gondoltam volna, h ennyi troll van itt.(nem tudod mi az, olvass utana) tenyleg nehezetekre esik NEM beirni egy olyan topikba, amirol fogalmatok sincs? ertelemszeruen olyanoktol vartam valaszt a cimben feltett kerdesre, akik - talan - tudnak ra valaszolni. es nem engem kell kioktatni. ez a topik nem errol es nem rolam szol. flame vege. hess.