Keresés

Részletes keresés

Bumburnyák Creative Commons License 2007.02.21 0 0 42
..hm..
ahab Creative Commons License 2007.02.20 0 0 41

Az a baj a levéllel, hogy azt nem a Gönczöl Bizottságnak és nem is akkor, amikor a jelentés napvilágot látott, hanem hetekkel később a Budapestre látogató Franco Frattininek, az EU Bizottsága alelnökének címezték. Ez megint az Unió felé sarazás. Szemét dolog, de gondolom meg fogják nekik hálálni. Ez szakmai belügy, mi köze ehhez Frattininek?

carl solomon Creative Commons License 2007.02.20 0 0 40
Ez a jópofizás neked lehet hogy eredetinek tűnik, de hidd el, hogy már legalább tucatnyi hülye elsütötte előtted.
Aranyszabály: nevekkel csak végletesen debilek viccelődjenek, mert nekik úgyis mindegy.
Előzmény: Törölt nick (39)
nszethi Creative Commons License 2007.02.20 0 0 38
na bumm! Mádl is ott csápol az összes szektabulin. Érdekes, hogy a sokat baxtatott Árpi bácsi valahogy távol tudja magát tartani az összes politikai rendezvénytől.
Előzmény: iq45 (37)
iq45 Creative Commons License 2007.02.20 0 0 37

Valóban ez a nőszemély nem fogott kezet és indokolta is egy nyilatkozatban, hogy miért nem hajlandó kezet fogni. De mintha a kitüntetést és a vele járó anyagi hozamot elfelejtette volna elutasítani...

Volt alkotmánybírák benyaltak a nekik kedves politikai vonalnak és kész.

Köszi, hogy elolvastad4

Előzmény: fairytale (27)
nszethi Creative Commons License 2007.02.20 0 0 36

érdekes, még ennek a tetü bandának is megfelel.

Az Amnesty International elégedett a Gönczöl-jelentéssel

carl solomon Creative Commons License 2007.02.20 0 0 35
Éppen ezért kaparásztam meg ezt a szálat, mert biztos voltam benne, hogy nagyon sokan úgy fogadják majd béróuramék megmondását, mint az autoritás megkérdőjelezhetetlen szentenciáját.
Ez meg nem túl jó. Erodálja azokat a keveseket, akikre még picit felnézhetnénk, akik még tényleg lehetnének autoritások.
Az utolsó mondatodhoz hasonló undok csúsztatásokra értettem, hogy unalmas. Szerintem. Ha mások szerint meg nem, akkor csámcsogjanak rajta, bánja a gumicsontom.
Előzmény: Fine Tune (32)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.20 0 0 34
Dehogyisnem mindegy. De nagyon jól esik, ha egy tekintélyes ember mondja azt, amit hallani szeretnénk.
Előzmény: Fine Tune (32)
Fine Tune Creative Commons License 2007.02.20 0 0 32
Lehet, hogy neked mindegy, de több millió embernek nem mindegy, hogy alkotmánybíró, vagy közértes.

Mellesleg a "dögunalom" téma még lassan fél év múlva is foglalkoztatja az embereket, nem véletlenül kerül elő újra és újra.

Nem is mindennapi, hogy demokráciában Gyurcsányék leverik az ellenzék naggyűlését.
Előzmény: carl solomon (5)
carl solomon Creative Commons License 2007.02.20 0 0 31
Egy bulvárlap vitafórumán már hadd ne kelljen bikkfanyelven fogalmaznom, jó?
A felpofozás alatt természetesen azt a fajta testi kényszert értettem, ami megengedhető és jogos. Mintegy ultima ratio, mert sajnos van az a fajta embertársunk, aki másból nem ért.
Az ilyen van- e rajta sorszám, viperával jöjjön, vagy inkább egy csokor hóvirággal jellegű nüanszok nem túlzottan érdekelnek.
Ez egy új varieté a rendőrségnek is, nem nagyon volt honnan rutint szerezzenek a nagy könyv szerinti oszlatásból, de majd belejönnek.
Azzal a rendőrrel szemben meg aki privát szadizmusát is kiélte egy füst alatt a hatályos törvények alapján is el lehet járni.
A Rákóczi úton bárkit fel lehet pofozni, ha oszlatás van. Egyértelmű játék, jó, ha mindenki megtanulja a szabályokat.
Előzmény: RónaLD (28)
zi_laj Creative Commons License 2007.02.20 0 0 30
Jobben tették volna, ha hallgatnak!
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.20 0 0 29
Most az egyszer igazad van.A Gönczöl jelentés,pártszolgálat,ahogy irtad.Igen.
Előzmény: jehu (3)
RónaLD Creative Commons License 2007.02.20 0 0 28
Ha jártál volna manapság minisztériumokban tudnád, hogy hol vannak a gyakorló elmebetegek. :-((
Amúgy nem tudom a rendőrségi törvényben hol van a pofozkodás kötelessége. Azonosító meg egyéb úri huncutságok viszont benne vannak. Ha egy Józsi rendőr a falusi kocsmában felpofozta a részeg cigányt akkor eddig mindig tudtátok, hogy ezt nem teheti. Józan fogorvost lehet felpofozni a Rákóczi úton ?
Előzmény: carl solomon (23)
fairytale Creative Commons License 2007.02.20 0 0 27

Azért annyira hiteles ennek a három embernek a véleménye, mert Tersztyánszkyné Vasady Éva volt az, aki nem fogott kezet, Herczegh Géza, Zlinszky János pedig a Professzorok Batthyány Körének tagjai, akik ugye előrehozott választásokat akarnak.

Szóval fel sem tételezem róluk, hogy pártpolitikai alapon fejtik ki véleményüket, sőt azt sem, hogy imádják Orbán Viktort, sőt azt sem, hogy fidesz szavazók!

chhoward Creative Commons License 2007.02.20 0 0 26
Kétlem.
Előzmény: carl solomon (16)
carl solomon Creative Commons License 2007.02.20 0 0 25
Kidomborítanád a szakmai részét az érvelésüknek?
Elég, ha kopipészt.
Előzmény: Törölt nick (22)
carl solomon Creative Commons License 2007.02.20 0 0 24
Csak jeleztem, hogy ne rajtam kérd számon a kettős mércét.
Ezen felül: igazat adtam neked abban, hogy az általad említett témát is értékén felül csépelték itt.
Mit ahogyan a mostanit is.
Előzmény: baIekka (19)
carl solomon Creative Commons License 2007.02.20 0 0 23
Nekem nem szokásom sem tüntetésekre járni, pláne nem, ha tudom, hogy gyakorló elmebetegek szabadon korzóznak az utcákon, sem más olyan helyekre, ahol a rendőrség munkaköri kötelességének eleget téve pofonokat osztogat. Aki viszont szeret veszélyesen élni, az magára vessen.
Előzmény: locsemege (17)
ex_lx Creative Commons License 2007.02.20 0 0 21
Számít erre, és kitüntetés helyett inkább stikában kézivezérelve megemelteti az özvegyi nyugdíjadat a teljesítmény elismerése gyanánt.
Előzmény: özv. Bitera Sándor (15)
locsemege Creative Commons License 2007.02.20 0 0 20
bordatörésig
Előzmény: locsemege (17)
baIekka Creative Commons License 2007.02.20 0 0 19

Hol érdekel engem hova mit írtál. Ide ezt írtad oszt jónapot.

Ki vagy te, hogy nem reagálhatok arra amit írsz? Senki...

Előzmény: carl solomon (18)
carl solomon Creative Commons License 2007.02.20 0 0 18
Ne basztassál engem a kettős mércével.
Nézzed meg, hogy én mennyit írtam oda, majd utána szólj.
Előzmény: baIekka (11)
locsemege Creative Commons License 2007.02.20 0 0 17
Remélem, legközelebb téged és a feleségedet ruházzák meg a rendőrök bordatőrésig, miközben erre nem szolgáltatsz okot. Ennyit arról, hogy a téma unalmas.
carl solomon Creative Commons License 2007.02.20 0 0 16
Attól még, hogy ő egy volt köztársasági elnök, a véleménye nem lesz automatikusan evidencia.
Az esetünkbeli alkotmánybíráké sem, pláne, hogy nem is alkotmányjogilag szóltak bele, hanem politikai véleményt fogalmaztak meg egy szakmai munkával kapcsolatban. Szvsz Göncz ennél azért értelmesebb, ő nem blamálná magát egy ekkora semmitmondással.
Előzmény: Törölt nick (10)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2007.02.20 0 0 15

Majd ha a suttyó vikkancs ki fog tüntetni, akkor én is jól beintek neki.

:o))

Előzmény: ex_lx (13)
baIekka Creative Commons License 2007.02.20 0 0 14
Nem kaptak pénzt, szal erről is le lehet szállni.
Előzmény: özv. Bitera Sándor (9)
ex_lx Creative Commons License 2007.02.20 0 0 13
Biztosan.

Hálistennek Gönczöl jattolt vele. Ettől hitelesebb.
Előzmény: özv. Bitera Sándor (9)
baIekka Creative Commons License 2007.02.20 0 0 11
Napersze de a nemvolttaggyűlésre meg az engemkéremmegfigyeltekre stb bármennyi bitet illik elpazarolni.
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2007.02.20 0 0 9

Tersztyánszkyné Vasady Éva...

Ez a nyanya, aki nem jattolt a Ferivel, de a szajrét (valami kitüntetést) azt hazavitte.

:o))  

zividivi Creative Commons License 2007.02.20 0 0 8
Akkor most a szadesz fúrja a möszöpét.
Előzmény: Bumburnyák (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!