Keresés

Részletes keresés

levike2 Creative Commons License 2018.05.08 0 0 184

Szia! (nem tudom, hogy aktualis-e meg a kerdesed) Persze, tortenhetett. Pl. ihattak egyutt egy kavet vagy akarmi. De ennel lehet, hogy tobb is tortent (de valoszinuleg, akkor nem mondta volna meg neked, hogy egy no lakasan volt). Ha otthon megkap mindent - minek menne felre (bar vannak akik fűt-fat is megakarnak .....). Ne gondolj rogton a rosszra

Előzmény: Törölt nick (183)
Törölt nick Creative Commons License 2018.04.24 0 0 183

Sziasztok. Szerintetek, ha a parom mellebeszel, hazudik arrol hova megy, de aztan önkent beismeri megis hol volt,-mellesleg egy nö lakasan 3 oran at-törtenhetett valami köztük? 

jessica12 Creative Commons License 2018.01.16 0 1 182

Szia, egyértelmű hogy ez a pasas nem akar tőled semmit, egy szemét gátlástalan pöcs, aki csak szórakozik a lányokkal. Nem vagy Betegesen féltékeny, normális a reakciód, azt tanácsolom hagyd a francba, bár látom a kiírásod már régi, nem tudom azóta mi történt, együtt vagytok-e, de remélem nem, és remélem azt is találtál olyasvalakit aki meg is becsül. Sok szerencsét, szia

Előzmény: Csipke Bogyó (179)
Kincsem23 Creative Commons License 2017.11.18 0 1 181

A barátnőm mostanában furcsán viselkedik szex közben. Sokszor csak úgy elkezdi szex közben szopni a vibratorat úgy hogy nagyon oklendezik és sokszor mikor haza jön olyan tág hogy alig érzek a puncijabol valamit. Szerintetek megcsal?Pár hónapja kezdődött hogy a barátnőm szex közben a vibratorat szopja le de annyira tövig hogy már majdnem hány tőle és sokszor elő fordul hogy amikor a haza érése után szexelunk akkor már alapból nagyon tag és lucskos a puncija alig érzek belőle valamit, de ő mégis meg amikor be se raktam már annyira hangosan élvez mintha régebb óta keményen dugnam. Direkt hangosan beszél hozzám és nagyon nagyon hangosan élvez közbe mondja hogy ezzel így a jó nagyon jó de tudja hogy ettől nagyon hamar el tudok élvezni. Sokszor amikor szexelni akarok elkapja a farkam és direkt elkezd a semmi nélkül ugyanúgy élvezni mint szex közbe és ugyan azokat is mondja amíg én el nem élvezek így sokszor csak eddig jutunk mert ahogy oda kerül a sor egyből elkapja elkezdi verni és mintha öt már más dugna nagyon hangosan élvez. Kérlek segítsetek. Előre is köszönöm. Elfelejtettem oda írni hogy pár napja találtam a szekrényben nála egy zacskót benne használt harisnyák nagyon használt tanga bugyik és ilyet sose szokott csinálni. A bugyik azon része ahol a vastagabb réteg van az osszesnek szinte kemény és vastag fehér száradt nedv van rajta

egyedülvagyok Creative Commons License 2016.12.08 0 0 180

Szia.

 

Az a szokás itt a fórumon - nem minden alap nélkül -, hogy néhány mondatból, az egyik fél által elmondottakból kialakuló benyomás alapján bármit megítélni hülyeség.

Én mégis azt mondanám Neked, hogy a párod, "vagyis még nem az" ne is legyen a párod.

Nem az a kérdés, hogy mi  a beteges féltékenység... (kinek mi), hanem az, hogy ez a férfi nincs tekintettel Rád.

Nagyon jól látja azt, hogy Veled meg tudja tenni, hogy Te is az övé lehetsz, meg a többi csaj is. Hiszen, ha veszekedtél is ez miatt vele, de ugyanakkor elmondtad neki, hogy szereted és szeretnéd őt, a kapcsolatotokat.

Ő most arra játszik: így is kell-e Neked. Elég jól látja, hogy valószínűleg igen. Talált egy jó alanyt, aki elltűri neki, amit akar... ha meg nagyon kiakadsz, akkor ordibál egy sort és ezzel eléri, hogy Te érezd rosszul magad.

Ha csak szimplán arról lenne szó, hogy olyan ember, akinek sok a barátja, akár nők is, azt higgadtan is meg lehet beszélni. Elmondhatná, hogy ez van, neki fontosak  a barátai, ezt vagy el tudod fogadni, vagy akkor inkább váljanak el az utaitok. Te is elmondhatnád, hogy ez vagy az zavar, más meg nem, mi az ami elfogadható számodra és mi nem. De úgy tűnik, ennek a jóembernek ez nem megy.

Ez a történet, amit leírsz, arról is tanúskodik, hogy nem tudtok jól beszélgetni az érzelmeitekről, magatokról, kit mi hogy érint, ... na és némi konfliktuskezelésről is. Egyik sem vetít előre semmi jót. Minek kellene Neked egy ilyen férfi?

Ne hidd, hogy majd megváltozik. Épp az a lényeg, hogy olyan nőt keres, akihez cseppet sem kell alkalmazkodnia, aki mellett csinálhat mindent úgy, mint eddig.

Előzmény: Csipke Bogyó (179)
Csipke Bogyó Creative Commons License 2016.12.07 0 0 179

Sziasztok.

A véleményetek érdekelne. Én vagyok túl féltékeny, vagy mást is zavarnának ezek a dolgok? A párom, vagyis még nem az, de ezek után lehet nem is lesz, egy közvetlen férfi. Könnyen szóba elegyedik, poénkodik,  gyorsan tud batárokat szerezni, főleg nők körében, csinos nők körében. Persze nem lesz velük több, párkapcsolat, szex, viszont simán van puszi, ölelés, fenékfogdosás, ölbe ülés. Azt hozzá kell tenni, hogy kollégák vagyunk, és ez az orrom előtt történik. El kezdett alakulni köztünk a kapcsolat, de bizonyos okokból nem akartunk komolyat (korkülönbség), amit én már bánok, mert beleszerettem. Idő közben jött egy egy új korombeli kolléganő, hülyültem, hogy jól néz ki (párom egyik vágya két csajt együtt látni, ezért), már ezt is bánom.

Rám elkezdett nyomulni egy másik kolléga, és kapcsolat nem lévén volt 1-2 találkozó, egy csók csattant el, de már azt is bánom, azóta megszakítottam vele minden érintkezést. Közben a „párom” hogy féltékennyé tegyen jóba lett a csajjal, a csaj felajánlotta, hogy megtanítja táncolni (?), pedig van kapcsolata. Idő közben én ugye rájöttem, hogy csak ő kell nekem, és próbáltam ezt bizonyítani, de a csajjal csak jóban maradt, ami zavart. Elvileg nem akar tőle semmit, de mégis dumálgattak (szerinte miért ne?), de szerintem van bőven elég jó csaj ismerőse (akikért soha egy rossz szót nem szóltam), miért kell még egy, egy olyan, akire egyedül féltékeny vagyok? Egy nagyobb hibát még elkövettem, nem bíztam benne, megnéztem az előzményeit a gépen, és az utolsó persze a csaj facebook profilja volt. Persze csak én voltam a hibás (abban egyetértek, hogy elfogadhatatlan kutakodni, de szerintem igenis gáz, ha pont ezt a csajt nézegeti otthon, ki tudja menyit). A csaj átjött mikulásra, és hozott neki csokit, puszi-puszi az orrom előtt, leült vele dumálni (pedig egyszer egy beszélgetés során megemlítettem a csajnak, hogy köztünk van valami, tehát tudnia kell). Ezen persze nagyon összevesztünk.

 A kérdés tehát: betegesen féltékeny lennék? Más nőt nem zavar, ha a párja más nők, csinos kolléganők fenekét fogdossa, ölébe ül, puszi-puszi, dumcsizás ezerrel, de csak haveri alapon? Én próbáltam rákérdezni, hogy ha szerinte alig beszélt a csajjal, és a csaj tudja, hogy köztünk van valami, akkor miért jön át az orrom előtt „barátkozni”, hogy lettek ennyire jóba, ha elvileg fél napot nem beszéltek összesen? Tudom, hogy frusztráló lehetett neki a kérdezősködés, de én ezt nem számonkérésnek szántam, csak tisztán akartam látni. Én szeretem őt, ezt egyértelművé tettem számára, hogy csak ő kell, és mondtam is neki, hogy részéről is erre vágyom. De most annyira kiborult a szerinte állandó „cseszegetésen”, szerinte betegesen féltékeny vagyok és meg akarom szabni, hogy mit tehet, mit nem és kivel, hogy látni sem akar. Soha nem kerültem még ilyen helyzetbe. Nem vádaskodtam, csak tisztán akartam látni, és higgadtan megbeszélni, de nem lehetett, minden kérdésem után ordibálás lett, hogy hagyjam már békén.  Mi a véleményetek, egyedül az én hibám az egész?

Köszönöm előre is

m444ygc Creative Commons License 2013.11.25 0 0 178

Sziasztok,tanácsra lenne szükségem,S.O.S.-ben :)
Röviden leírom miről is lenne szó!(Én 29,a "volt" párom 33 éves) Áprilisban ismerkedtünk meg a párommal,minden szép
és jó volt de volt végig valami furcsa megérzésem,hogy valami nem stimmel.Elkezdtem az exéről faggatni,mikor
beszéltek utoljára,stb...,és nyár végén kiderült hogy hazudott elég sokat ezzel a témával kapcsolatba.Nekem nem lett
volna baj ha beszélnek,ha tudok róla,és a másik dolog,ha nem olyan dolgokról beszéltek volna (szexuális dolgok,a
párom akkor moziba stb.. hivta).Jött a nagy sirás rivás,megbocsájtottam neki hisz ez még a kapcsolatunk eső egy
hónapjában történt,de onnantól kezdve nálam elszabadult a pokol.Mindenbe bele kötöttem,féltékenykedtem,ilyesmi.Tudom
hogy ezzel az őrületbe lehet kergetni a másikat,de igyekeztem változtatni,több kevesebb sikerrel.Annyit már legalább
elértem,ha veszekedés volt is,nem hoztam fel az exét.És most megint volt egy kis vitánk,és még csak meg sem akart
hallgatni,mert én biztos megint féltékenykedek,ilyenek.Pedig nem állt szándékomban.Aztán békülni akart,én nem,mert
elegem volt hogy ok nélkül is már gyanúsitgatott,hogy biztosan veszekedni akarok vele,de már nagyon megbántam.Sajnos
csináltam egy kis hülyeséget,megpróbáltam vele beszélni,hogy akkor most tényleg vége? Elég égő igy utólag,de hát a
szerelemben nincs büszkeség,persze a válasza igen volt.Na én nem birom kiheverni,azóta néha váltunk egy szót
egymással levélben,de most mit csináljak? Szeretem,a fenébe is,de ezek szerint ő nem? Hogyan szerezhetném vissza?
Valaki írjon tanácsokat,mert nagyon rosszúl érzem magam így.Próbáltam ismerkedni is,vagyis próbálok,hátha
elfelejteném,de nem igazán megy sajna.Tehetetlennek érzem magam.Szerintetek mit tegyek? Ez a fránya féltékenység tönkre tett mindent :(

Kriptaszökevény Creative Commons License 2013.11.21 0 0 177

pláne ha félvállról veszed akkor még inkább...

Előzmény: Krisze (169)
Északiszél Creative Commons License 2009.10.15 0 0 175
ja igen?

az oldalon van egy kérdőív:
az is érdekes dolgokat kérdez, bár nem ez a témakör:
http://www.waymagazin.hu/hirek/141-koernyezeti-kerdiv
Északiszél Creative Commons License 2009.10.15 0 0 174
sziasztok
olvastam egy jó cikket féltékenység témában
www.waymagazin.hu

érdemes elolvasni egy pszichiáter ír a dologról, nekem sok minden világos lett....
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.09.30 0 0 173
ha leírod biztos elolvassuk.
Előzmény: timivirag2 (170)
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.09.30 0 0 172
ha leírod elolvasom.
Előzmény: timivirag2 (170)
timivirag2 Creative Commons License 2009.09.28 0 0 171
Attól még idejöttél erre a fórumra, mert valami megmozdult benned.
Előzmény: Krisze (169)
timivirag2 Creative Commons License 2009.09.28 0 0 170
Jaj, nagyon hosszú, és már régóta tart, nem tudom mitévő legyek, de ha akarod leírhatom.
Előzmény: Törőlt_nick (168)
Krisze Creative Commons License 2009.09.24 0 0 169
Én úgy vagyok a féltékenységgel, hogy ha egy férfi meg akar csalni, akkor azt meg is teszi, akár féltékeny vagyok, akár nem.
Ezért nem szabad a zöld szemű szörnnyel mérgezni a kapcsolatot.
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.09.18 0 0 168

kórelőzmény?

Előzmény: timivirag2 (167)
timivirag2 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 167
Jaj, azt hittem, hogy találok itt megoldást a betegségemre, de úgy látom nem sikerül:(, nagyon elszontyolodtam.
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.17 0 0 166
Sziasztok!

<Igen,ismerős ez az érzés,nekem is gond.Az ember nem akarja mégis rátör.
Addig jó míg csak plátói a dolog.A baj akkor kezdődik,amikor viszont szeretnek,na akkor "robban" a család(vagy bujkálhatsz)!Jó kiírni ezeket a dolgokat!
<Miért alakult így,hogy nem a szerelmedhez mentél férjhez?
Előzmény: lelekbuvar71 (164)
mélybepotty Creative Commons License 2009.09.02 0 0 165
Leveled olvasása közben azon töröm a felyem,hogy mért nem azzal vagy eggyütt akiért a szíved dobog?Már bocs hogy csak így peleszólok.Ráadásul,elmondásod alapján,azon ritka szerencsés emberek közé tartozol,akiknek viszonozzák is az érzéseit.Már ha jól vettem ki a szavaidból.
Előzmény: lelekbuvar71 (164)
lelekbuvar71 Creative Commons License 2009.09.02 0 0 164

Gyűlölöm magamban ezt az érzést! A legmegdöbbentőbb pedig az, hogy egyetlen egy ember (FÉRFI :)) van az egész kerek világon, aki miatt szenvedek ezzel.

És az nem a társam, hanem az első szerelem. A mai napig. Szerintem ez nem normális, de nem tehetek ellene semmit.

Két héttel ezelőtt a párommal kocsival mentünk egy forgalmas úton. A sok lezárás miatt (karneválra készült az én városom: Szombathely :)), az autók nehezebben közlekedtek. Egyszer csak nem hiszek a szememnek, de előttünk Ő ment szintén a mikrobuszával, és amikor meglátta a kocsinkat úgy lefékezett, hogy a párom majdnem belérohant! KÖLCSÖNÖS ugyanis (szerencsénkre vagy szerencsétlenségünkre) az érzelem!! A férjem akkorát káromkodott, de szegény nem tudta, hogy kire is haragudott. Jobb ez így.

Most viszont (ma) egy kirohanásom volt e-mailben hozzá, ugyanis elég szorító helyzetben van ő is, meg én is. Talán jobb lenne, ha most nem kockáztatnánk egy találkozást.

Na mindegy, csak kiírtam magamból, ha nem haragszotok. De majd megoldom.

niké08 Creative Commons License 2009.08.24 0 0 163
Vagy egyszerűen csak nem bíztok.
Előzmény: szerencske (160)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.22 0 0 162
:-DDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Törőlt_nick (161)
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.08.21 0 0 161
azért utálom ezt a fórumot, mert soha semminek nem tudod a végét. A jóval még csak csak eldícskednek de amikor gáz van akkor lapítanak az emberek, mert nem akarnak égni.
szerencske Creative Commons License 2009.04.16 0 0 160
Tényleg nincs rá esélyed.:( Mi már 7 éve együtt vagyunk és még mindig ugyanolyan féltékeny vagyok mint az elején. Megpróbáltam én is tenni ellene, de egyszerűen jön az a gyomorösszeszorító erős érzés, pedig már megpróbáltam elnyomni. Túl mélyérzésűek vagyunk.:(
Előzmény: _kevin_ (155)
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.04.06 0 0 157
ki hívta?
Előzmény: _kevin_ (155)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.06 0 0 156
Nem, nincs ra eselyed. Tulsagosan fuggesz tole.
Előzmény: _kevin_ (155)
_kevin_ Creative Commons License 2009.04.05 0 0 155
Néhány napja megbeszéltem mindent a szerelmemmel és próbálom félretenni a féltékenységemet és minden szuper ismét. Úgy érzem, hogy senki és semmi másra nincs szükségem, csak rá. Most még a levegőt is ő testesíti meg, annyira szeretem. Bár tegnap is történt egy kis dolog, hívta valaki és egyből féltékeny lettem, DE nem mutattam ki és amikor megfogta a kezem, sZiNte teljesen elmúlt. Mára pedig teljesen. Ha így tudom irányítani az érzést, akkor szerintetek lehet rá esély, hogy még csak fel se merüljön illetve elő se jöjjön a féltékenység érzése ilyen esetben vagy ha megnéz másokat az utcán?
évek Creative Commons License 2009.03.28 0 0 154
Szerintem vagy van valakije! Ha mégsem menjen orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: azad (30)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.23 0 0 153
Nekem ebbol nagyon az jon le, hogy teged mar birkanak neztek egyszer-ketszer. De akarhogy is van, azt, hogy megcsal-e a parod vagy sem nem befolyasolhatod azzal, hogy leselkedsz utana vagy orzod, mint egy vereb. Ha nem tudsz/akarsz benne megbizni, hagyd ott mert csak mergezed mindkettotok eletet es azzal is te leszel a nevetseges.
Előzmény: Törőlt_nick (143)
csöszke 63 Creative Commons License 2009.03.21 0 0 152
Keress fel egy szakembert...
Előzmény: _kevin_ (150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!