Tod egy 100%os gázáremelésnek nem fogok tapsolni. Kifizetem a világpiacai gázárat, ha nyugati lesz a fizum is! De így ráereszteni a lakosságra egy ekkora gáz és távhődíjemelést überbrutál!!!! És akkor a többit ne is említsem.... Pl. ez a kórházi napidíj úgy érzem sokkal húzósabb lesz mint a vizitdíj.
annyi itt a reform ( pénzbehajtás ), hogy lassan beledöglünk. Alig várom a jövőre bevezetendő ingatlanadót......hogy b*sznák szájba qrva.......kat. :(( ( sikerült egy egészségeset böfögnöm )
Máris élen járunk a 100 főre eső halálozási- és abortusz rátában. Csak azért nem lehet Hitler eredményeivel összehasonlítani a számadatokat, mert az ő idejében még más volt az etalon.
Osztán máris élen járunk az 1 négyzetkilóméterre eső, import hulladéktelepek nagyságában, az 1 főre jutó döghús-behozatalban.
És így tovább!
Az országgazdák nyilván részesedést kapnak Európától e nagyszerű európaiságukért.
Ha megelőznek a románok a Szovjetúnió elfoglalásában, az még jobb, őket sokkal könnyebben megfenyíti Orbán. Vagy megvesztegetjük őket pármillió szabadalmaztatott talpborotvával. Na!:-) G
ezt a raijesztes es magaat osszeszarast alfredooval megcsinalhatja. az oroszok nalamnal kemenyebb gyerekek.
es ha az oroszok ijesztenek ra es orban szarja ossze magat?
vegul is orban mar EGYSZER osszeszarta magat amikor nastase raijesztett. ugy alairt mint horthy szalasi hatalomatvetelet.
raadasul az oroszoknak mar regota megvannak a magyarorszagi reszletes terkepek ami minden sikeres hadmuvelet alapja. orbannak meg nincsenek meg oroszorszag reszletes terkepadatai. vagy a google terkepet akarja hasznalni?
es mi van ha a romanok oroszoroszag ELFOGLALASABAN is megeloznek?
mondjuk az elso helyre vezeto ut nincs kikovezve orbani konkretumokkal...
amugy annak is orultem volna ha KONKRETAN megmondja hogy hany szazalekkal, esetleg a FELEERE fog e csokkenni a gaaz aara??????
ja es hogy milyen lesz az amikor az oroszokkal UJRATARGYALJA a gazszallitasi szerzodest es eleri azt hogy nekunk lesz europaban a legolcsobb az oroszok altal szallitott gaz.
ha erosek leszunk akkor ez lesz a minimum.
meg az is erdekelne hogy mi az amikor nem mi fizetjuk meg magyarorszag dolgait, problemait es hianyait.
...a pénz és - ezzel - a tényleges hatalom a mienk....
..a helyi - ezért életveszélyes - problémák megoldásának feladata / járda..iskola..rendelő../ a tieteké..
...ps: és mint ahogy abban egyet is értünk: a reformok végrhajtásához pénz..paripa..fegyver kell..
...tudod..az utca három fodrásza beszélget: én a világ legjobb fodrásza vagyok, mondja a kdnp-s fodrász... én az ország legjobb fodrásza vagyok , mondja a fideszes fodrász....én csak az utca legjobbfodrásza vagyok szól szerényen a szoci figaró.....