Sokszor nehezebb egy jó kérdést feltenni, mint arra a jó választ már megadni. Aki ezt nem hiszi tegyen egy próbát. Bárki feltehet egy jó valláskritikai kérdést. Akár politikai jelleggel bírót is.
- Az ateizmus tényleg régebbi, mint a kereszténység?
- Helytálló-e logikailag Azelm istenérve?
- Fel kell-e bontani a vatikáni szerződést?
- A kereszténység és a kommunizmus tényleg testvéreszmék?
Keress egy értelmes emert, aki meg tudja érteni a 27-es írásom , ugyanis az rólad, és a P-doxról szól.
Egyébként ezért utál mindenki a P-doxoddal együtt, mert a rendőrökre ráfogod, hogy tolvaj, a bírókra, hogy gyilkos, az orvosokra, hogy fertőznek, az írókra, hogy analfabéták, a tűzoltókra, hogy gyújtogatók... stb. Ez a P-dox degenerált " logika".
Egy vallásalapató az egy vallásalapító. Persze, hogy nem holmi filozófus. Szóval a filozófiát nem tartom túl sokra, ezért nem is vágyok ott elismerésre.
Kedves Linkajánló! Az Ön linkajánlását a kereszteny lap szerkesztője elfogadta, és elhelyezte az oldalon. Ajánlás adatai: Doboz: Kitekintés Sor szövege: valláskritika GYIK URL: http://vallaskritika.gyakorikerdesek.hu
Mindenesetre én hálás vagyok érte, hogy ennyit foglalkozol a pédox vallással, hogy a nicknevedbe is felvetted. Több száz vallás/egyház van hazánkban, amelyiknek a nevét és a vezetőjének a nevét sem tudod. A pédox, mint látod kivélet ez alól:-)
Te vagy a jelenlegi egyik legjobb reklámhordozónk.
Igen, tudattalaul hordozom, mint a kabátom belsején lévő tollpihét, amit nem látok, de ha hazaérek, akkor meglátva bedobom a kukába, ahová való :-)))))
Azt hittem változnak a dolgok és várakozásokkal teli figyelemmel olvastam az álommókus okfejtésére adott válaszod. De rá kellett jönnöm, hogy kutyából nem lesz szalonna :) , te sem változol: ugyanúgy semmitmondó válaszokkal ütöd el a komolyabb és megfontolandó okfejtéseket mint régen. De most komolyan; szerinted bárki is komolyan fog venni, ha annyit vagy csak képes válaszolni hogy "butaság". Szóval ne csodálkozz hogy a fórumozók nagyobb része nem vesz komolyan...