Keresés

Részletes keresés

dav2 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4
amennyire tudom náluk az egyetemen eléggé tolják a versenyszerű programozásra való felkészítést. meg mondjuk a svéd csapatok tagjaiból páran tavaly a verseny feladatkiírói voltak (nem, nem küldtük el nekik előre a mostanit :), de ez azért jelez valamit a képességeikről :))

egyébként pontos statisztikát nem készítettünk róla de a versenyzők nagyrésze egyetemista korú, esetleg kicsit idősebbek. Ennél fiatalabbak nem igazán jutottak be a helyszíni döntőre, bár az elektronikus fordulónak nekiment egy három 13 éves srácból álló csapat is, szóval ott nagyobb a szórás jóval.

annyit még hozzátennék, hogy a helyszínre érkező csapatok 2/3-a külföldi volt.
Előzmény: pcjuzer (3)
pcjuzer Creative Commons License 2007.05.07 0 0 3
Lehet tudni a csapatokról bővebbet? Kifélék, mifélék, cégtől jönnek-e vagy egyenesen az egyetemről... A svédek és a lengyelek nagyon jól nyomják mostanában. Vajon mi lehet ennek az oka?
Előzmény: dav2 (2)
dav2 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 2
én voltam, rendezni :) szerintem jól sikerült, van is egy hosszabb cikk róla itt az indexen. A versenyzői visszajelzések is pozitívak többnyire.

Ha van kérdés akkor szívesen válaszolok (ha tudok :)), illetve ha jár erre versenyző akkor kíváncsi vagyok az ő véleményére is
Előzmény: pcjuzer (1)
pcjuzer Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1
Volt valaki?
Milyen volt?
Előzmény: dav2 (-)
dav2 Creative Commons License 2007.02.11 0 0 topiknyitó
Érdekelnek a különleges kihívások? Szeretnéd kipróbálni magad igazán extrém körülmények közt? Összemérnéd tudásodat a legjobb programozókéval?

Most minderre itt a lehetőség!

A Magyar Villamosmérnök- és Informatikushallgatók Egyesülete és a Simonyi Károly Szakkollégium büszkén mutatja be a

VII. BME Nemzetközi 24 órás Programozóversenyt.

Ha lemaradtál az előző hat alkalomról, most itt a lehetőség, hogy TE is részese légy a kalandnak!

Ez a verseny a kreativiás, tudás, kitartás és csapatmunka próbája, egy igazi EXTRÉM KIHÍVÁS! Ha szeretnél te is részt venni benne és megküzdeni a több mint 5000 Euro összértékű nyereményekért, nincs más dolgod, mint alakítani egy háromfős csapatot, és regisztrálni a verseny honlapján. A versenyen való részvétel ingyenes, nincs semmiféle nevezési díj!

A csapatok először egy internetes előválogató során mérik össze képességeiket, melyre 2007. március 3-án kerül sor. Az itt szereplő legjobb 27 csapat és a tavalyi dobogósok meghívást nyernek a Budapesten 2007. május 4-6. közt megrendezésre kerülő helyszíni, 24 órás döntőbe. Itt egyetlen, de rendkívül bonyolult és érdekes feladatot kell majd megoldani, melyhez szükségetek lesz minden tudásotokra az algoritmus- és számításelmélet, a mesterséges intelligencia és a programtervezés területeiről, valamint hatékony csapatmunkára és sok kreativitásra.
Egyik fordulóban sincs megkötés a a felhasználható fejlesztőeszközökre, operációs rendszerekre és programozási platformokra: mindenki a számára legkényelmesebb körülmények között versenyezhet.
További információért, az előző évek feladatsoráért látogassátok meg a verseny honlapját!

Ha nem félsz az eXtrém kihívásoktól, regisztrálj még MA!

Üdvözlettel:
A rendezők

A regisztráció határideje: 2007. február 23.
Weboldal: http://www.challenge24.org

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!