Kedves polgarok tessek hallgatni az ujabb professzorra Prugberger Tamásra a nepszavazasnal is!
Mit is mondtak mikor Orban volt hatalmon?
"Az ország még mindig rengeteg hátralékot cipel magával, és egy felelős kormányzatnak a jövő érdekében ki kell vennie a részét ezek felszámolásából. Ne higgyük tehát, hogy az a kormány a jobb, amelyik többet oszt!"
ja kerem ezeknek az intelligens profoknak is takonybol van a gerince!
Lehet hogy kozelebb allank no de eppen errol szol a topik!
EPPEN ERROL beszeltek a polgari professzorok, hogy NE higgy neki, mert kepmutato (mast mond kormanyon es teljesen mast ellenzekben. Mit akkor, ellenzek is mast mond havonta!) es felelotlen gazdasagi igergetes, osztogatas amit mond (majd csokkentjuk az adokat es nem kell fizetni a koltsegeket)
Te: "orbáncfanok; hallgassatok az orbás seggét nysló pofaszőrökre; mind a kádár rendszerben lett megélehtési pofaszőr! meg lehet nézni nemzetközi elismertségüket! megélhetési orbáénc bérencek!"
A professzorok: "... Csak olyan politikai erőnek szavazzunk bizalmat, amely nem a társadalmi békétlenség tüzénél sütögeti pecsenyéjét.."
Nem kétséges, hogy melyikre érdemes hallgatni!!!!!
Csak beleolvastam a fórumba, nekem ennyi elég is volt, de minden ahogy van, úgy igaz. Csak nem látod a fától az erdőt (kedves geszthi), most nem a Fidesz kormányoz, bármennyire is próbálod elhitetni.
Továbbá érdemes lenne aztat is megemlíteni, hogy 1998 óta támad folyamatosan a te emeszpéd, mert azóta érzi a vesztét. Ha gondolod néha hallgass bele Bolgár György zseniális Gyűlölet Kétórájába...
És majd meg fogsz te még lepődni február 23-án, amikor kijön az alternatív vizsgálóbizottság eredménye október 23-ára vonatkozóan. Úgyhogy készüljetek, mert a néhány száz beépített provokátorotok baromi kevés.
Milyen jo hogy Geyza "hiresen" szavahiheto es kovetkeztes!
Geyza válasz | megnéz 2007.01.10 20:23:05 (94363)
Az egész fórumozás értelmetlen idopocséklás. ..... Én épp ezért (különösebb nagy dobra verés nélkül) abba is hagytam, ezt a tanácsot tudom csak adni jó szívvel Nektek is!
haaat szopnak a kis nyiladekok, akarhogy szeretnek a szonyeg ala seperni a poogari mocskot, ez a franya geszthi mindig pontosan tuggya hol a kupac, es elokotorja. Orom nezni, ahogy szoptok :))))))))))))))))))
"Maradjunk annyiban, hogy a A Professzorok Batthyány Körének nyilatkozata nem tudományos publikáció, hanem emberek egy csoportjának szubjektív véleménye"
Ezt súgd meg marylou olvtársnőnek is a másik topicban!!!