Nyilván kikaptunk meg csúnya volt meg stb. De azért ha a szezon elején azt mondja valaki, hogy a 10. fordulóban kapunk ki először a szezonban Szombathelyen én csont nélkül aláírtam volna.
Igazad van, a vereség volt abszolút várható nem az aránya. Olyan 10 pont körül gondoltam reálisnak.A tegnapi Falcot a legjobb játékunkal is csak megszorongatni tudtuk volna,de attól a játéktól messze voltunk.
-33? Idén először találkoztak erős csapattal akik teljes kerettel játszhattak. A fehérvári kosarat tegnap rendesen beárazták, mint az utóbbi években mindig.
Sajnos ez csúnya volt, de azért egy pillanatig se gondolja senki hogy ennyi van a két csapat között. Ennek ellenére nekünk továbbra is a dobogó, nem annak a csúcsa a reális.
Remélem a bohóc b közepetek ott van Szombathelyen az mutogatnak ott is mint tették a meccs végén a Kaposvár ellen. Főleg a kék tollas fejű 15kgos bohóc.
Ez egy reális veszély még akkor is, ha Roberts esetleg meggyógyul.
Nekünk az a célunk, hogy előttetek végezzünk az alapszakaszban. Ehhez nyilván nem árt, ha szerdán nyerünk, de nem feltétlenül szükséges, mint a tabella mutatja.
Függetlenül attól, hogy kinyer, remélem, hogy a hagyományoknak megfelelően a fehérvári nevelésűeket a fórumon meggratuláljuk. Ezt már úgy várjuk itt mint más a Karácsonyt.
Játék a számokkal: Első idegenbeli mérkőzésen Szegeden 4 ponttal nyertünk, aztán Kecskeméten 5 ponttal. Következett Pécs, ahol 6 ponttal győztünk, majd legutóbb Pakson 7 ponttal. Következik Szombathely, ahol...
Takinak nem nagyon volt dobóhelyzete,viszont szokás szerint jól védekezik. Kasira olyan passzok mentek általában tök üresbe,hogy azokat rá kellett dobni. Bementek.
Ráadásul lepattanóban nagyon megvertek minket, Roberts nem játszott, így még örömtelibb, hogy meglett a meccs. Az, hogy nemcsak pontjai, de rádobásai is csak hat embernek vannak, eléggé behatárolja, mire lesz elég egy Falco ellen. Takács játszott 10 percet és egyetlen dobása sem volt.
Értékes a győzelem, mert elég rossz játékkal értük el. Azt mondják hogy akkor jó egy csapat ha rossz játékkal is tud nyerni. Lehet így van,de nem kellene ebből rendszert csinálni. A küzdőszellem viszont megmaradt,és ez ma is sokat ért.
Kasinak nagy gratula. Az első félidőben gáz lett volna a triplái nélkül. Irányítóban azért ne nagyon használjuk.