Omeneka technikailag semmit nem fejlődött, egy jó center nélküli Sopronnak dobott 2 pontot (egy alley oopot húzott be). Nyoma sem volt annak a formának, amit nálatok hozott Körmenden.
Filipovicsnál azért erős a válogatott szint :).
Voja nyilván nem azt hozza már, amit prime időszakában hozott Szolnokon, de szerintem még így is top10 magyarban van. Tegnap is volt 2 extra triplàja 1 percen belül, amikkel visszajottunk a harmadik negyedben -10ről.
Szerintem a Tiétek a legerősebb magyar mag most, bár Omaneka nem tudom milyen állapotban van.
Van 4 'válogatott szintű' magyarotok ráadásul 4 különböző posztra (Pongó, Voja, Filipovics, Omenaka) és van 2 teljesen jól használható rotáció magyarotok Takács és Németh személyében.
Visszahoztatok Mo-n bevált és ismert 3 légióst.
Ha lesz normális csapatkohézió (tavaly nem volt) és csapatvédekezés (tavaly nem volt, Omenaka ebben azért sokat hozzáadhat) akkor szerintem ott lesztek a Szolnokkal és a Falcoval.
És ráadásul a magyar magotok normális szimpatikus játékosokból áll. Itt még ami kérdés, hogy Voja visszaesése (ami kb 2 éve tart szemmel láthatóan) megáll-e, esetleg gyorsul.
Elnézve a tegnapit, október 12èn is ti vagytok az esélyesebbek.
Mi védekezésben semmit nem léptünk előre. Tegnap is az első három negyedben megkaptuk a 75 pontunkat. A hosszabb kispad miatt nyertünk, a Sopron elfáradt a végére. Brutál mennyiségű (40) triplát emeltek rá és ennek az is oka volt, hogy sokszor elcsusztunk a védekezesben . A végén Pongó extràja volt a kegyelem döfés, gyilkos triplái voltak.
Légiós téren Joseph és Bigelow rendben lesznek, igaz velük nem húztunk zsákbamacskát. Philmoret imádom , mentálisan sokat jelenthet, de az idő rajta is fog rendesen. A negyediklégiósokunk eddig kapufa.
Magyar magból Takács és Németh is hozott váratlant, ami tegnap kellett. Pongo és Voja pontszámban hozták az elvárhatót, de Voja azért vedekezesben már le-lemarad néha becsúsznak rossz döntések támadásban is, de azert ő extra. Pongo az első három negyedben nagyon kereste a helyèt, a végére megtalálta. Neki fekszik talàn a legkevésbé új spanyolunk, már-már ivkocsi szintű cserélgetése ( igaz, ez a sűrű csak az első félidőben volt szembetűnő)
Osszessegében jó kezdés, jövő héten a Pongo Máté nélküli Deacot verni kell és aztán jöhet a rangadó Pakson .
Legyek én az utolsó, aki védi az MKOSZ szolgáltatásait (fan service képességét), de 12.000-ért azt hiszem 182 meccset, darabját 65 forintért nézhetjük.
A minőség meg a csarnokok által biztosított sávszélességtől fullHD-tól 480p-ig terjed, na ez problémás.
Szeretném a segítségeteket illetve a véleményeteket kérni. Két éve, amikor a Mindigo TV adta a mérkőzéseket, volt előfizetésem és nagy százalékban tudtam is nézni a mérkőzéseket. Tavaly nem volt.
Most nézem a Hunbasket TV ajánlatát, mely 12.000 Ft-ért kínálja az évi szezonbérletet.
Ha lehet, mondjatok véleményt róla. Milyenek a benyomások, milyen a minőség, mennyire biztonságos a közvetítés, egyáltalán mennyire éri meg ? Előre is nagyon köszönöm, ha kapok választ.
Alapozásnál edzőmeccs alapján inkább ne jósoljunk.
Kaposvári ismerős volt kint és mesélte, hogy szegény Lehel 2 perc alatt csinált 12 pontot a somogyiaknak, amivel fordítottak. Eladott labda, fault amiből 2+1 lett, eladott labda, sportszerűtlen, eladott labda. És ezzel nem bántani akarom, legyen belőle meglepetésember.
Igen, őt vártam. Nem csak egy légiós, őt szeretni lehetett és lehet most is, mint annak idején Robi Shanonn-t. Bármi is lesz az idényben, ő az Alba családhoz tartozik. Azért a bemutatkozó videó ütősre sikeredett.
Papíron Németh és Takács is 195 magas, és elég jó fizikumú játékosok.
Szerintem a magyar bajnokságban csereként, pár perc erejéig bármelyikük el tud védekezgetni hármas poszton is.
A meccsek nagy részén - amikor mindenki egészséges - szerintem Joseph, Pongó, Voja és Bigalow fejenként ~30 perc játékkal le fogja fedni a három mezőny posztot.
Valóban úgy néz ki, hogy egy kivétellel kész a keret. Nyilván még egy külföldi center kell és talán Philmore a legesélyesebb erre a posztra. Gondolom, kivár a vezetés a tavasszal bekövetkezett sérülés és
műtét miatt. Kérdés, hogy milyen gyorsan gyógyul, mennyire terhelhető. Őt, gondolom mindenki elfogadná, ismerjük, tisztában vagyunk a képességeit illetően, szeretjük, ráadásul egyből jött segíteni,
mikor kellett.
Persze, jó lenne még egy Lukács szintű magyar is. De, egyrészt nincs ilyen és megfizethetetlen, másrészt ne legyünk telhetetlenek, így is jónak tűnik a keret.