Keresés

Részletes keresés

Dan MC Creative Commons License 3 napja 0 0 119
Sziasztok!
Fetish têmàban van elèg sok kèpem, sajât elkèpzelêsek, BDSM, CBT... stb stb...

Ha valakit èrdekel: cbtmc93@gmail.com-os Skype címe èrdeklődhet. 😊✌
csárlisín Creative Commons License 5 napja 0 1 118

Saby0116 Creative Commons License 2019.08.26 0 1 117csárlisín Creative Commons License 2019.08.16 0 3 116

szárítókötéllel..

a mosatlan meg egyre csak gyarapszik :O

hát igen, ilyen testtel mindig csak egy bizonyos tevékenységet érdemes űzni

és most nem a vasalásra utaltam , sokkal inkább a lepedőgyűrésre :O

 

Saby0116 Creative Commons License 2019.08.10 0 1 115

Helló!

MR. EKAER Creative Commons License 2019.08.10 0 0 114

A lány egyre inkább elveszett a szamara új világ rejtelmeiben. Azon morfondírozott, hogy lassan mar nem tud koncentrálni napközben a munkájára, munka után pedig az élete többi részére. Szüntelen az Öltönyös járt a fejében, es hogy mit tenne vele. Alig várta az újabb találkozást, és a dolgok kiszámíthatatlan történéseit. Várta, hogy új dolgokat tanulhasson, hogy az Öltönyös, akiben mindenkinél jobban bízik, még mélyebben avassa be ebbe a szamara új világba, ami mar annyira nem is idegen szamara. Miközben rásötétedett a lányra, megcsörrent a telefonja. Az Öltönyös volt. A lány izgatott lett, tudta mi következik. Mikor meghallotta az Öltönyös mely, tekintélyt parancsoló szavait, egész teste remegni kezdett az izgatottságtól. Kezdj el készülődni,- szolt az Öltönyös - 10 perc es ott vagyok érted. A lány pánikba esett. Az kevés lesz gondolta. De megpróbálta a legtöbbet kihozni magából. Feldobta az Öltönyös által nagyon kedvelt vérvörös rúzst, egy fekete szexi csipke ruhát, ami jól kiadja az alakját, még egy kis parfüm és már kint is volt az utcán. A szíve a torkában dobogott.
Nem kellett sokat várni, és be is kanyarodott egy autó az utcába. A lány beült az autóba, legszívesebben megölelte, megcsókolta volna örömében, de tudta ez nem az az este. Csendben volt es csak figyelt. Fel óra autókázás után az Öltönyös így szolt: Megérkeztünk. A lány kiszállt a kocsiból. Az Öltönyös megfogta a kezet es egy öreg belvárosi ház alagsorához vezette. Egy hosszú lépcső vezetett egy recepciószerű pulthoz, ahol egy férfi ült. Csak összenéztek az Öltönyössel, biccentett egyet, hogy kövessék. A sejtelmes fények, az ablak nélküli alagsor félelmetes volt, de mégis lüktetett a vágytól az egész. Az ajtó kinyílt, és beléptek. A lány hallotta záródni es tudta nincs menekvés. Ahogy korul nézett ott volt minden eszköz, amiről mar hallott, amit mar megtapasztalt. A kaloda, szex hinta, nyakörvek, ostor, maszkok, állarcok, szájpecek, vibrátorok, kötelek. A lány minden porcikája szolgálni akarta az Öltönyöst. Tégy velem, amit akarsz Uram- szólt. Ekkor az Öltönyös közelebb lepett, hajolj le- szolt- es fogd meg a bokád. A lány engedelmeskedett. Ahogy átkulcsolta kezeivel a bokait mar csattant is az első ütés a fenekén. Fajt, de jóleső fajdalom volt ez a lány számára. Kívánta ezt a fajta fájdalmat. Az Öltönyös végig simította a lány hatat, es csattant a második. Szinte ugyanabban a pillanatban kényeztet es okoz fájdalmat. A lány kívánta ezt. A teste minden egyes érintésre reagált. Az Öltönyös felhúzta a lányt, elkapta a nyakat es a falhoz nyomta. A lány lélegzete elcsuklott. Alig kapott levegőt, de a férfi ereje, lehengerlő férfiassága elkaproztatta. Vágyott a férfi csókjára, de a férfi hirtelen eltávolodott. Elővette az ostort és végig cirógatta a lány testet vele. Remegett minden porcikája. Vágyott az Öltönyös érintésére, de tudta jól, meg nem jött el az ideje. Kíváncsian várta az instrukciókat!
Bár instrukciók helyett most a lánynak elég volt, ahogyan az öltönyös ránézett és már tudta is mit kell tennie és csak ennyit szólt - Igen is Uram! És már vetkőzött is, először levette lábairól a magas sarkút mely után mezítelen lába a hideg kőhöz ért, és már húzta is le fekete ruhája zip-zar-ját, mely egy pillanat múlva a földre omlott. Mikor a melltartóhoz ért, az ostor vége ott volt és megálljt parancsolt kezeinek. Így rövid időn belül csak a fekete csipke melltartó és egy áttetsző tanga maradt rajta. Kész vagyok. - szólat meg a lány az Öltönyös szemeibe nézve. Bár nem kapott szóbeli instrukciókat, de az ostor vége mutatta számára az utat. Egy falra mutatott ahol a nyakörvek voltak, a lány odalépett és kiválasztott egyet, de ekkor az ostor pattant a kezén. Hírtele éles fájdalom öntötte el és elejtette a kezében lévő tárgyat. Vedd azonnal fel! - szólalt meg az Öltönyös. És a következőkkel folytatta határozott beszédét - Azt még nem érdemelted meg, a hozzád hasonló kis betöretlen szolgáknak nem jár még ez a fajta kiváltság, azt ki kell érdemelni. És ezzel az Öltönyös a falhoz lépett és levett a fal legaljáról egy fekete kopottas vaskos nyakörvet. Lépj elém - szólalt meg a férfi. Igen is Uram - szólt a lány kissé lehajtott fejjel és remegő hangon, hisz nem tudta mi fog most következni. Az ostor vége felemelte fejét és az Öltönyösre irányította tekintetét, - semmi fájdalom, semmi büntetés? - futott át a lány agyán. Tedd vissza, amit elsőre választottál. - szólalt meg az öltönyös. A lány visszatette a falra, amit levett onnan és ezután Ura előtt állt. A férfi keze közeledett a lány nyakához a kopottas nyakörvvel, miközben a lány kissé remegett. Bár már volt rajta máskor is, de most úgy érezte ez most más lesz, mint eddig. Az Öltönyös elkezdte meghúzni a nyakörvet, mely egyre szorosabb lett a lány nyakán, olyan volt mintha Ura kezét érezné magán mely egyre határozottabban fogja. Az eddigi jóleső érzés helyett most szorosabb lett, mintha valaki folyamatosan szorítaná a torkát. Így jó lesz! - szólt a férfi kemény hangján. A lány mélyen belenézett a férfi szemébe és szinte tudta, hogy az este további része új és kellemes élményekkel teli lesz.
Miközben mélyen egymás szemébe néztek, a lány próbált tekintetével jelezni, hogy túl szoros a nyakörv. Bár élvezte, de már alig kapott levegőt. Az öltönyös szinte azonnal észrevette és engedett rajta egy picit. A lány mérhetetlenül hálás volt, tudta-érezte, hogy biztonságban van az Öltönyös mellett, és ezt most be is bizonyította neki az Öltönyös. A következő pillanatban az Öltönyös feldobta a lányt egy régi, öreg fa asztalra. Fel is szisszent a lány, miközben a szálkák felsértették a fenekét. Csendet! - szólt az öltönyös - Most játszani fogunk picit. A feladatod a követező: bármi is történik, nem adhatsz ki hangot, nem szólíthatsz meg. A lány számára ez maga volt a pokol. De minden porcikájával szerette volna szolgálni az Öltönyöst! Ezért koncentrált, hogy egy aprócska hang se jöjjön ki a torkán. Az Öltönyös mindent megtett, hogy kicsikarjon egy kis nyögést. Mélyen belenézett a lány szemébe, miközben gyengéden simogatta a nyakát, az arcát a lánynak. Megcsókolta, kezdetben óvatosan, később szenvedélyesen. A szakálla minden idegszálát izgatta a lánynak. A keze elkezdett vándorolni a lány testén. Hirtelen megérintette a lányt lent, és már benne is voltak az ujjai. A lány majdnem felnyögött, de koncentrált a feladatra. Az Öltönyös szája végig csókolta a lány testét, aztán hirtelen szétnyitotta a lábát, és elkezdte csókolgatni a lány csodaszép, húsos punciját. A lány már alig bírt magával, de még mindig nem hagyta el hang a száját. Az Öltönyös hirtelen lekapta a lányt az asztalról, megfordította, majd hátulról magáévá tette. A lány nem bírta tovább egy halk apró nyögés elhagyta a száját. Tudta, hogy ebből büntetés lesz, miközben ezen gondolkodott, az Öltönyös rácsapott két kézzel a fenekére. A lány hátra nézett kereste az Öltönyös tekintetét. Majd így szólt: tudom, elrontottam, vállalom a büntetésem, mi lesz az?

 


Kocsikázni fogunk és nem fogod élvezni, - szólalt meg az Öltönyös. A lány nem is sejtette, hogy milyen büntetést talált ki neki Ura, de bízott benne és engedelmeskedett. De előtte még be kell fejeznünk valamit! - és ezzel az Öltönyös határozottan megfogta a lány csípőjét hátulról és behelyezte dagadó férfiasságát a lány tocsogó szűk kis pinájába. Nem finomkodott egyből tövig betolta, bár nem volt nehéz dolga, a lány mélyen magába fogadta. Ekkor az Öltönyös elkapta lány haját hátulról és fejét elkezdte hátra feszíteni vele. A lány élvezte, hogy uralják, hogy teste más akaratát teljesíti. Miközben lassan haladt a beteljesülés felé. Az Öltönyös egyik kezével a lány haját fogta és feszítette másik kezével a lány csípőjét fogta, miközben egyre hevesebben és vadabbul dugta a lányt. Mikor az Öltönyös megszólalt és csak ennyit mondott, - Told ki jobban a seggedet, hasalj az asztalra és fogd meg a szélét a kezeddel. A lány megtette, amit mondtak neki, de egy pillanatra sem akarta, hogy az Öltönyös farka ne legyen benne. Vágyott arra az ősi erőre, amit az Öltönyösben érez. A haja lágyan a hátára omlott az öltönyös elengedte azt így szabadok voltak kezei, melyek a lány csípőjét fogták és elkezdte egyre vadabbul dugni. A lány élvezte és csak zihált és nyögött a kéjtől. A vad kefélés közeledte a lány lábai elkezdtek remegni majd teste és hangos sikoltozàs közben olyan orgazmust élt át, mint eddig még soha. Az öltönyös nem hagyta abba rávert kezével a lány fenekére többször alkarjával lenyomta hátàt az asztalra és még hevesebben mozgott. Majd egyszer valami forróság töltötte el a lány pinàjàt. Miközben fenekén csattant az öltönyös tenyere. Elmosolyodott olyan jóleső volt ez számára. Most akkor jöhet a büntetésed, már elő vagy készítve. Rúzsozd, ki magad és vedd fel a ruháid, 2 perced van! - szólt az öltönyös. A lány kapkodott azt sem tudta mit vegyen fel először. De elkészült, az Öltönyös már az autónál vàrta. S mikor beszállt az autóba érezte, hogy valami folyik ki belőle a combjai között. Ekkor jutott csak eszébe, hogy egy valamire nem gondolt, de már nem volt mit csinálnia. Az autóban még meg akarta igazítani haját, de csak annyit hallott a baloldalról hogy - Jó lesz így! Ekkor az autó elindult és a lány érezte ez a büntetés más lesz, mint ezidàig a többi.
Sokáig kocsikáztak. Érezhető volt a levegőben a vibrálás közöttük. A lány mosolygott, bár tudta büntetés vár rá. Kezdett sötétedni. Megálltak egy kietlen mező mellett melynek a közvetlen szomszédságában volt egy erdő. A lány reszketett, de ugyanakkor kíváncsi is volt mi vár rá. Kiszálltak. Sétáltak egyet a mezőn, de a feszültséget már tapintani lehetett. A mezőből rengeteg további mező nyílt. Az egyik ilyenen kukoricát termesztettek. Az Öltönyös odasétált és levágott egy szárat. Majd megfogta a Lány kezét és az erdőbe vezette. Megálltak egy közepesen vastag fánál. Hajolj előre szólt az Öltönyös, karold át a fát és told ki azt a szép formás kis feneked. A Lány szót fogadott, hiszen tudta jól engedelmességgel tartozik. Az Öltönyös felhúzta a Lány szoknyáját, hogy szabaddá tegye a hátsóját. Először elkezdte simogatni a kukorica szárral, majd rásózott egy nagyot a fenekére. A Lány felszisszent. Fájt is neki, de kéjt is okozott. Nem tudott másra gondolni, csak hogy magában érezhesse az Öltönyös forró, dagadó férfiasságát, de tudta jól, az még nagyon messze van. Közben rájuk sötétedett. Alig látott valamit az Öltönyösből. Az erdő hangjai félelemmel töltötték el. Az egyetlen biztonságot nyújtó tényező az Öltönyös volt. Fordulj meg mondta. Ahogy megfordult a Lány a nyakára tette a kezét és a fához nyomta. Másik keze elindult a Lány mellein, majd levándorolt a vágytól tocsogó kéj lukához. Ahogy érezte ez erős szorító kezet a nyakán, és az lába közötti izgatást, a Lány majdnem összerogyott, alig tudta tartani magát. A lábai remegni kezdtek. Ott abban a pillanatban azt érezte, bármit tehet vele az Ura. Élete végéig ebben az euforikus, érzelemmel, erővel teli világban szeretne létezni. Az Öltönyös elvette a kezét mindkét helyről. Gyere tovább megyünk szólt.
Rövid séta utàn egy tisztára érték ahol az Öltönyös nem szólt semmit csak a lány mögé lépett és a lány ruháját letépte mely azon nyomban a földre omlott. A làny hamvas bőrén megcsillant a hold fénye miközben az Öltönyös keze kerek fenekén markolt és hatàrozottan elindulása késztette egy hatalmas tölgyfa felé. Teste remegett a félelemtől és a vágytól. Egyszerre félt, és kívánt mindent. Fordulj meg ribanc - szólt a férfi. A lány habozott ekkor megragadták a karját és erősen és hatàrozottan megfordította az Öltönyös. Ha szólok akkor cselekedj és ne tetovazz! - szólt mérgesen. És már meg is kapta a büntetést egy pofonban. A lány arcán csattant az erős tenyér fájt neki de érezte hogy arcát a forròsàg és egész testet ezzel egyidejűleg elönti a vágy. Akkor jöhet a büntetésed szólt az Öltönyös. Károld át a fát és mutasd a kis formás feneked. A lan most nem habozott atkarolra a fát és várta a büntetést. Egyből jött az első csapás a jobb majd a bal oldalra is. Ezek nem olyan kellemes ütések voltak mint eddig. A lány majdnem felsikitott de csak kissé elvonta fenekét. Az Öltönyös ekkor egyik kezével hozzanyomta a fához a lányt másikkal pedig újból lesújtott. A lány nem bírta melle egy részét a fa kérge sértettek fel mig feneke az ütéstől izzott. Felkialtott nem bírta tovább. Fogd vissza magad szólt az Öltönyös és újra lecsapott. A lány ismét felállított. Ekkor az Öltönyös letepte a lány tangàjat és a szájába tömte. Na így már csöndben maradsz szolalt meg. A lány szinte transz a esett érezte az ütéseket de egyre jobban rájött ő ezt elvezi, imádja ha elfenekelik még jobban ha érzi a helyét. Hosszú idő után az ütések abbamaradtak és a férfi megfogta a lány hosszú haját és azzal megfordította. Nos ezt érdemelted -szólalt meg.
A lány arca mindent elárult. Fájt neki a büntetés de tudta hogy megérdemelte. Alàzattal fogadta sorsàt . Az Öltönyös kivette a lány szájából a tangat és lehúzta a sliccét, erősen megfogta a lány haját és mutatta hogy gugoljon. A lány nem habozott vágyott már a férfi farkàra hogy érezze. Benedvesitette húsos ajkait és elkezdte szopni az Öltönyös egyre dagadó farkát miközben az izmos kéz a hajàn keresztül irányította. Egyszer csak a lány fejét az Öltönyös nem engedte vissza száját kitöltötte a dagadó férfiassàg. Nyalá lassan elkezdett kifolyni száján mikor határozott mozdulattal az Öltönyös kihúzta a szájából. Semmit nem kérdezett hóna alá nyúlt és felkapta. Azzal a mozdulattal a lányt felemelte a levegőbe és visszafelé farka behatolt tocsogo kis lukàba. A lány lábával atkarolta a férfit haza a fának feszült miközben az Öltönyös izmos kezével mozgatta. Nem bízta tovább elkezdett hangosan nyogni élvezte ahogy halad a beteljesules útján. Bár csapott volt és csak a melltartó és a magassarkú volt már rajta de élvezte ezt a kiszolgáltatott helyzetét. Vágya egyre fokozódott miközben sorra vissza vissza érkezett az Öltönyös kemény farkara miközben hátat és fenekét a fa kérge dorzsolte. Nem bírta tovább hangos orsitas kozepedte élte át élete legnagyobb orgazmust. Kezdődik és lábáról kiszállt az erő de az erős férfi kezek nem engedték el. És tovább mozgatták. Kis idő múlva érezte hogy Ura belé lövell és lassan leteszi a földre. És most induljunk haza. - szólt az öltönyös. A lány még fel akart öltözni de úgy kellett visszamenni ahogy volt. Az öltönyos létezett egy csíkot a ruhából és hátra kötötte a lány kezét vele. Megfogta hatrakotott kezét és úgy vezette az uton. Elsőre furcsa volt a lánynak de 1+2 lépés után büszke volt hogy ilyen engedelmes és alàzatos szolga válik belőle akire büszke lehet Ura. Kis idő után az autóhoz érték a lány fenekén jól kivehető tenyerlenyomatok voltak hátat a fa kérge pár helyen megsértette. De így legalább haza viszi az este minden nyomát testén is és ezt mindennel jobban élvezte.

 

További bejegyzéseim: https://mrekaer.blogspot.com

 

 

csárlisín Creative Commons License 2019.07.28 0 1 113

ráfantázizélnák a szép melleire :O

csárlisín Creative Commons License 2019.07.25 0 0 112

csárlisín Creative Commons License 2019.07.22 0 3 111

MR. EKAER Creative Commons License 2019.07.19 0 2 110

Tűz és víz
A lány rájött, hogy szereti, sőt kívánja, a fájdalmat melytől érzéki teste nem tud szabadulni bárhogy is szeretné. Bár még csak most bontogatja szárnyait e világban, de tudta, hogy sok buja óra vár rá miközben megismeri legvadabb, legbensőbb vágyait. Miközben az este nem múlt el nyomtalan lelkében és testén egyaránt, valahogy mégis lassan elnyomta az álom. De ami ekkor történt arra ő sem gondolt volna. Mintha minden rejtett perverz vágya egy csapásra valósággá vált volna. És fantáziája létrehozta számára a tökéletes környezetet a tanuláshoz.
Valahol legbelül tudta, hogy amit most lát és tapasztal az nem a valóság, de mégsem akart felébredni, mert szinte minden érzékszerve azt sugallta, hogy ezt most meg kell tapasztalnia.
Bár látta magát egy percre, kívülről ahogy ki van kötözve, keze egy kalodában lába pedig a kaloda lábaihoz kötve, miközben hatalmas melleit egy erősre szőtt kötéllel kötötték meg akár egy hám. Reszketett és rémült volt, segítségért kiáltott. De hosszas próbálkozás után sem jött senki a segítségére. Mikor zokogásba tört ki, mert úgy érezte innen nincsen menekvés. Teljesen kiszolgáltatottnak érezte magát, de valahogy mégis élvezte, hogy most nem kell megfelelnie, vagy gondolkodnia csak sodródni az árral. Mikor egy pálca csattant a hátán. Nem tudta honnan jön az ütés csak felsikított. Egy határozott suhintás most a fenekén csattant majd újra és újra lesújtott. A lány zokogott, mert már nem tudott többet elviselni. Ekkor a hang csak ennyit mondott, - Tudom, hogy élvezed, ribanc ne játszd meg magad vagy kapsz még. A lány könnyek között csak az tudta mondani,- Nem játszom meg tényleg fáj. Még egy pálcacsapást érzett és egy határozott hangot hallott utána. Ki vagyok neked válaszolj? Az Uram! - válaszolta a lány, hisz ezt már megtanulta. Akkor így válaszolj nekem vagy nem emlékszel mit parancsoltak neked múltkor. A lánynak nem sok sejtése volt, mert éppen csak most csöppent bele az álomba. De csak annyit felelt, hogy - Igen Uram tudom. Jól van, akkor ma este jól fogod, magad érezni miközben eljátszom veled. – szólalt meg az idegen. Aki most kilépett a pislákoló gyertyaláng homályába.


 Mikor a lány meglátta a Férfit rájött, hogy az elméje gúnyt űz belőle, mert pont az a Férfi volt ott, aki a minap a munkahelyén belemarkolt húsos seggébe. Bár akkor egy pofont adott az idegennek, mert annyira váratlan volt számára, most mégis ő az, aki a megnyugvást jelenti és alázattal átadná neki egész testét. Így csak annyit tudott mondani, Tegyél velem bármit Uram, szolgálni akarlak. A lány megrettent, mert mintha ajkai önállóan mondták volna e szavakat. Erre a Férfi egy jégkockát vett elő melyet a lány hátán és combjain végigvezetett. Valamelyest érezte, hogy enyhülnek égő csíkjai testén miközben a Férfi csak ennyit mondott, Nem kell félned, vigyázok rád, de válaszolj az alábbi kérdésre.
Az égő poklot akarod, bejárni vagy inkább választanád a hatalmasságok kertjét?A lány nem habozott, fura mód azonnal tudta melyiket fogja választani. Az égő poklot választom Uram - szólt a lány. A fájdalom ellenére átjárta a testét a nyugalom. Biztonságban éreztet magát a Férfi mellett. És rájött még valamire. Rájött miért izgatja ennyire ez a világ. Még magának is nehezen ismerte be, de izgatta a fizikai fájdalom. Az, hogy a Férfi domináns viselkedése levette a lábáról, csak egy dolog. Felüdülés volt, végre átadni valakinek az irányítást saját maga, a teste felett. A másik dolog, ami vonzóvá tette a lány számára ezt a világot, hogy úgy érezte az a sok lelki fájdalom, amit évek óta cipel, egy- egy ilyen alkalommal távozni tud, vagy ha nem is távozik, de legalább a fizikai fájdalomra való koncentrálás, a fizikai fájdalom megélése elnyomja a lelki fájdalmat. És a harmadik, nem utolsó sorban legfontosabb, úgy érezte, hogy egy tízes skálán lévő hetes erősségű fenekelésnél, a megmaradt külső nyomok által, az égető fájdalom által tovább érezheti a Férfit magán.  Bár idegenkedett sok mindentől, ebből a világból, most mégis úgy érezte, hogy szeretne minél több mindent átélni, megtapasztalni. És ekkor tudatosult a lányban, hogy elméje miért is vitte ebbe a világba.
Miután kimondta, hogy az égő poklot választja, hol félelemmel, hol vággyal teli érzések kerítették hatalmába. Mindennél jobban vágyta a Férfi érintését, minden formában. Átengedte magát az érzésnek, és kíváncsian várta, mit tesz vele a számára idegen Férfi. Ahogy a Férfi közeledett a lány szíve egyre hevesebben vert, alig várta, hogy a kezeit magán érezze. Miközben belenézett az erőt, de mégis biztonságot sugárzó arcába, érezte, hogy valami csorog a belső combján. Nem kellett a Férfinek hozzá érnie, hogy felizgassa. Uram, tégy velem, amit szeretnél - szólt a lány, a testem a Te kezedben, készen áll, hogy szolgáljon. Mit tegyek?
Látom tanulásra alkalmas vagy, valami biztos lesz belőled te kis haszontalan ribanc. - szólalt meg a Férfi határozottan. És míg szavai elhagyták száját keze elkezdte egy csigán keresztül egy lánccal a kalodát magasabbra emelni. A lánynak egyre csak magasabbra és magasabbra kellett nyújtóznia míg már lábujjhegyen állt. Így jó is lesz! - szólalt meg a Férfi mely hangján. Most meglátom mennyire vagy kitartó. Tartanod kell magad miközben a választott ajándékot megkapod tőlem. És ezzel a Férfi egy vaskos viaszgyertyát vett elő az ódon szekrényből, melynek ajtaja csak úgy csikorgott. A lány próbálta megnézni mi történhet most de fejét annyira már nem tudta elforgatni. A Férfi meggyújtotta a gyufát, az égő foszfor illatát a lány is felismerte, majd a kanóc felperzselődésére lett figyelmes. Szinte biztos volt benne hogy a Férfi nem a romantikus együttléthez gyújt gyertyát, de fogalma sem volt arról, hogy mi is akár a Férfi vele művelni. Csak arra tudott gondolni, hogy lábujjhegyen megtartsa testét mely percről percre egyre nehezebb és nehezebb volt.
Mit gondolsz, te kis haszontalan mit kezdek most veled? - kérdezte a Férfi a lánytól, bár választ nagyon nem várt, mert a nagy gyertyából a felolvadó viaszt lassan apró pontokba a lány gerince mentén elkezdte csepegtetni. A lány az első pár cseppet szó nélkül tűrte majd felszisszent. Csöndet! - szólalt meg a Férfi, te választottad ezt és ezzel egy nagyobb mennyiséget a lány kérek feneke közé locsolta. A viasz lassan megkötött miközben folyt a lány két feneke között egészen csöpp kis ánuszáig ami azonnal összerezzent mikor a forró nedű elérte. A lány hátsója izzott, de kopasz kis pinája percről percre nedvesebb lett. Mégis halk elhaló zokogás tört rá. A fájdalom több volt mint jóleső. A lábai nem akartak már tartani remegtek. De nem volt választása nem tudott menekülni. Ki volt szolgáltatva a Férfi minden vágyának melyeket legbelül mindennel jobban élvezett. És mikor azt gondolta nem lehet rosszabb hírtelen fenekén a viasz, mint lávafolyam folyt szakadatlan és elért egészen kopasz lucskos kis kéj lyukáig ahol a szüntelen nedvesség megszilárdította azt. Nem tudta, hogy ordítson vagy nyögjön a kéjtől. Az érzés a kettő keveréke volt. Vágyott is még rá, de szabadult is volna a helyzetből. Mire a Férfi csak annyit kérdezett milyen az, amikor szolga vagy?


A lány kezdte kapizsgálni a szolgaság lényegét. Még nagyon új volt ebben a világban. Sok minden félelemmel töltötte el, mégis sok mindenre nyitottnak érezte magát. Úgy érezte a történtek hatására folyamatosan szélesedik kifele a komfort zónája. Gyakorlatilag bármit megtett volna, ezért azt felelte: Amikor szolga vagyok, alárendelem magam neked, hagyom, hogy irányíts, teljesítem minden mocskos kívánságod, azt csinálsz velem, amit csak akarsz. Az Férfi közelebb lépett a kalodához, és végig simította a kezét a lány elérhető testrészein, majd egy pillanat múlva már csattant is a keze a lány fenekének egyik partján, majd a másikon. A lány felnyögött, érezte, hogy sajog egyenesen ég a hátsója, de jóleső érzés volt ez számára. Miközben nem tudták lábai tovább tartani és kezénél fogva lógott a kalodában, ahol az ütések hatására kissé előre hátra hintázott teste. Alig várta, hogy a Férfi kiszabadítsa őt a kalodából és hozzá érhessen, beteljesülhessen a vágy. Mindennél jobban kívánta, hogy magában érezhessen a Férfi, forró, kemény, lüktető farkát. A Férfi átkarolta a lány remegő testét, óvatosan kiszabadította a kalodából és egy szintén öreg dohos fa asztalra ültette őt. Végig csókolta a testét, majd mikor a fejéhez ért a nyakára tette a kezét, picit megszorította és szenvedélyesen megcsókolta a lányt. A lány legszívesebben leteperte volna az asztalra a Férfit, de tudta jól nem teheti meg. Így megkérdezte tőle: hozzád érhetek már Uram? 
A lány már olyannyira belefeledkezett a fájdalom és gyönyör átélésébe, hogy el is felejtette, hogy álmodik, számára ez inkább már a valóság volt, amire régóta vágyott és most megélhetett. Legszívesebben nem is ébredt volna fel belőle. De hírtelen mégis kegyetlenül visszarántotta a valóságba a megszólaló ébresztőjének a hangja. Gyorsan kinyomta, hátha még vissza tud aludni. Akárhogy is próbálkozott már nem sikerült visszatérnie a számára olyan kedves világba, bár két dolgot mégis magával hozott. Az első melyben biztos volt, hogy az álmot a valóságban is meg akarja élni azzal a személlyel akiben, megbízik, akit szolgálni szeretne, aki számára nem más volt, mint az Öltönyös. A másik, melyhez nem férhetett kétség, hogy az álomban a Férfi nem hazudott, tényleg élvezte a lány az álom minden percét, hisz nem csak álmában, de a valóságban is érezte ennek jeleit, mikor megérintette lucskos kopasz kis pináját, mely úszott a nedvességben. Számára ez ismeretlen volt ezen a szinten, így alig várta már azt, hogy az Öltönyössel lehessen, és álma valósággá formálódhasson

 

Tovàbbi íràsaim: mrekaer.blogspot.com

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.10 0 0 109

Nagyon tetszett a mese! Szívesen olvasnék még ilyeneket.

Előzmény: történetíró (101)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.10 0 0 108

Gyönyörű!

Előzmény: ElPoltorato (103)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.10 0 0 107

Csodás!

Előzmény: csárlisín (106)
csárlisín Creative Commons License 2019.07.06 0 2 106

nem kell hozzá gazdag fantázia, hogy mit csinálnék vele..:O

Rabul ejtve Creative Commons License 2019.05.23 0 0 105

Sajna nem találok olyat aki ezt kielvezne a domináns oldalon

Előzmény: egykéthár (104)
egykéthár Creative Commons License 2019.05.21 0 0 104

Igazi perverz vágyad van.. Ha életem végéig nem is, de az elrablást meg némi büntetést, kínzást azért átélném.

Előzmény: Rabul ejtve (102)
ElPoltorato Creative Commons License 2019.05.21 0 1 103

Rabul ejtve Creative Commons License 2019.05.21 0 1 102

Sziasztok!

 

Keresem azt a perverz szadista Urat, Hölgyet, párt, akik egy előre egyeztetett helyről elrabolva elvinnének, pincébe láncra vernének és életem végéig élvezkednének rajtam, kinoznának, használnának tabu nélkül.

Részleteket e-mailen adok: szolgaelrabolva@gmail.com

történetíró Creative Commons License 2019.05.20 0 1 101

Mesécske

(mesét írni még nem bűn?)

 

-Ki van ott? - kérdezte Landorius, a mágus a sűrű bokrok közül kilógó hegyes fülektől. Lala, a manólány, aki eddig sikeresen megszökött a közösségi szolgálat elől, mivel szívesebben járta a maga útját, nem szeretett annyira emberek között lenni, és már régebben is találkozott - nem túl kellemes körülmények között - a mágussal, a hang hallatán lecsapta hegyes füleit, majd gyors surranásba kezdett a lombok takarásában. A férfi két hosszú lépéssel elévágott, s a tarkójánál megragadva a ruháját, kihúzta a susnyásból.

-Na lám, csak láám. Kit látnak szemeim? - mondta gonoszkodó hangsúllyal, szembe fordítva a manót.

-Jó leszek, csak ne basszon meg, kérem. - mondta halk, rekedtes hangján, le-lesütött pillákkal. - Olyan nagy odalent... és... múltkor is pár napig fájt utána.

-Pedig elélveztél. - hajolt oda egész közel. Szemei mosolyogtak. Lala nem bírta ezt az intenzitást, fejét félrerántva szabadulni próbált. Könnyei kibuggyantak. A férfi a hajába markolt, hogy fixálja a fejét, és meggyötört arcába nézhessen.

-Kérem... - suttogta a lány. Gombszemei fénylettek.

-Milyen kis alázatos vagy, ahhoz képest, mennyire nagy a pofád, amikor azt hiszed, nem hallom. - rázta meg a nyakánál fogva a megszeppent manót. Egy mozdulattal leejtette a lába elé.

-Na, gyerünk!

-Hová?

-Tudod te azt nagyon jól.

 

Végighaladtak az erdőn, Lala mindvégig elöl ment, a férfi utána. Időnként megtaszította botjával. Úgy, ahogy első alkalommal is történt.

-Elmondhatnám az Erdő Tanácsában, hogy rendszeresen elmulasztod a kötelességeidet. Önzőbb vagy, mint a többiek, nem veszel részt semmiben.

"Miért is tartoznék én bárki felé elszámolással?" gondolta Lala, de nem merte hangosan kimondani.

Végül elérték az odút, ami már ismerős volt a manólány számára. Ahogy átlépték a küszöböt, a férfi egyik kezével hátulról átkarolta, másikkal a kis zöld nadrágba nyúlt. Élvezte, ahogy a domború farpofák között lefele halad, majd középső és gyűrűs ujja szinte akadálytalanul siklik be a csúszós nedvességbe.

-"Ne basszon meg, kérem!" - gúnyolódott elvékonyított hangon, miközben ujjazta. Egy-egy csókot nyomott a pihés nyakra, amitől annak tulajdonosa egyre jobban elernyedt, egyre jobban nedvesedni kezdett.

-Milyen kis szűk vagy. Azóta egy erdőlakó sem járatta meg benned a szerszámát?

-Nhem... Uram.

-Térdelj elém. - a lány letérdelt, tudta, hogy nem menekülhet. Ezt a részt utálta legjobban az egészben.

-Vedd le a felsőd. Szeretném látni a melleid. - Levette. Ahogy a férfi a vesszőjét bontogatta ki rejtekéből, Lala érezte a gyűlő nyálat a szájában, és tudta, hogy ki kell szolgálnia őt. Hogy az élet nevű játékban ezzel a férfival szemben mindig ő lesz az, akinek tűrnie kell. Nem... ez egyszerűen nem lehet igaz! Lázadozott benne a megmaradt önérzet. Landorius látta rajta a belső küzdelmet. Vigyorogva adta a szájába a farkát.

Lala arcán egyszerre látszódott a harag és az odaadás, miközben ajkaival és nyelvével folyamatosan kényeztetni próbálta a méretes faszt.  

A férfi egyszercsak megelégelte a szopást.

-Hasalj az ágyra! - a manó engedelmeskedett. Landorius is az ágyon termett, a kis zöld nadrágtól és a cipőitől megszabadította, egy-egy térddöféssel széjjelebb parancsolta lábait. Végigsimított az egyik farpofáján, combján, belemart, rácsapott. Az éppen könyökre emelkedést próbálgató lányt visszalökte, nyitott ujjú tenyerével ellentmondást nem tűrően nyomta lefele, hogy mozdulni se tudjon. Egyik térdét a húsos pinához tolta, miközben a lány csuklóit az ágytámlához kötözte.

-Na, most mi lesz? Na mi?

-Azt nem én döntöm el.

-Már akkor eldöntötted, amikor az első pofátlanságaidat elkövetted. Te kis ártatlanság.

-Nem igaz!

-Dee... igaz.

csárlisín Creative Commons License 2019.04.28 0 3 100

hmmm egy ilyen bestia igazán rám vethetné magát

loppie (X) 2018.10.29 -1 0 99

A BDSM kifejezés gyakran jelenik meg a szexualitással foglalkozó oldalak cikkeiben, a pornóoldalakon, azonban sokan nem tis tudják, hogy pontosan mi az.. Ha szeretnéd magad jobban beleásni a BDSM világába, megismerni az eszközöket és, hogy hogyan kell használni azokat, akkor ez a cikk neked szól: https://szexvital.hu/blog/bdsm-kiegeszitok

Mazoman Creative Commons License 2018.10.11 0 0 97

Valaki tudja, hogy az alábbi linken látható magyar Úrnő kicsoda?

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5ada9013e8987

Magyarul beszél, de nem tudom, hogy csak filmeket csinált vagy lehet hozzá menni fogadóórára. Nagyon tetszik ahogy csinálja, igen profinak tűnik, ő egy művész.

Ő másokkal ellentétben nem kuncog vagy nevetgél bele, ami illúzió romboló és az is tetszik, hogy nem fogja vissza az ostort, hogy ne üssön erősen, mint mások. Végig eljátsza, hogy közönyös a férfi fájdalmával szemben, vagy tényleg közönyös ami még jobb. Kemény, igazi úrnő! Tetszik.

Kérem aki tudja ki ő, írja meg, akár privát űzenetben, ha van weboldala, vagy bármilyen elérhetősége.

Köszi!

ezanevemhelye Creative Commons License 2018.10.04 0 0 96

Olvasta valaki Annie Shadow: Megkötözött vágyak c. könyvét? Mi a véleményetek róla?

 

A kiadó honlapján ez olvasható a könyvről:

A Megkötözött vágyak egy BDSM-mel fűszerezett, fordulatokkal teli, izgalmas, romantikus regény, amely messze felülmúlja a hasonló könyvek szürkének tűnő jeleneteit, ugyanakkor megvan benne az érzelmes romantika is, amely immáron nem csak az ultragazdag férfiak nők feletti hatalmáról szól. Közben pedig mindenkinek jut egy kis fricska, a multiknak, a mai nőknek és férfiaknak egyaránt. Van itt minden, ami egy ilyen regényhez kell: levetkőztetett túszok, izgató feladatok, vad szexuális fantáziák, félreértések sora, átverések, bosszú, erőszak, buja büntetések, erotika és vágyakozás… Mindez ragyogó stílusban, egy gondosan felépített ívre felfűzve, hogy az olvasó az utolsó fejezetig se legyen biztos abban, hogy vajon a főszereplőnek az jut-e, amire titkon valóban vágyik. Figyelem: a könyv csakis azoknak ajánlott, akik képesek túllépni a konzervatív szexuális normák alkotta korlátokon és elfogadni a megszokottól eltérő fantáziákat is! Szigorúan 18 év felettieknek! 

Szerelem nélkül a gyönyörű, de fölényes és öntelt Barbara sem tud élni. Csakhogy amikor a titkos, de annál sötétebb vágyálmai hirtelen valósággá válnak, maga is megijed. Egy olyan félelmetes, de mégis izgató világba csöppen, amely egyszerre mágnesként vonzza és taszítja, ami egyidejűleg fájdalmas, de ugyanakkor mámorokkal teli is. Egy szörnyű kaland után a mindaddig kíméletlennek hitt nő szép lassan megváltozik, és úgy tűnik, hogy ez a fordulat a szerelmet is meghozza számára. Ám a boldogságot nem adják ingyen, a lelki egyensúlyához, valamint az ideális férfi megtalálásához vezető, váratlan fordulatokkal és izgalmakkal teli útját számos intrika és félreértés, vívódás és gyötrődés kíséri. Barbara folyamatosan eltaszítja és visszafogadja e sötét világ adta lehetőségeket, miközben szenvedélyesen vakmerő viszonyba kezdve felfedezi saját testének titkait és a kívülállók számára nehezen elfogadható vágyait. 

nyomtaposo Creative Commons License 2018.08.27 0 0 93

Zuhannyal vagy slaggal hideg vízzel locsolnám a lányt. Hadd sikongasson. 

Előzmény: Mr.Rick (90)
somogy62 Creative Commons License 2018.08.21 0 2 92

okok

Előzmény: Balzska (91)
Balzska Creative Commons License 2018.08.21 0 0 91

Ez de jóóó :)

Úgy szeretném, ha engm fiú létemre valaki így kibilncselne és korbáccsal szadizna... :)

Előzmény: Mr.Rick (90)
Mr.Rick Creative Commons License 2018.08.17 0 4 90

Dan MC Creative Commons License 2018.05.27 -1 2 88

Aki otthon van a témában írjon nyugodtan! Főleg hölgyek. 😊😊

történetíró Creative Commons License 2018.05.21 0 0 86

-Tudod, hogy nem vagyok domina. Tényleg szeretnéd?

-Tényleg.-válaszolta vágyakozó tekintettel. Kíváncsiságot és az izgalmat láttam benne. Először kissé tétován, aztán egyre jobban átlényegülve néztem végig a testén.

-Akkor vetkőzz.- mondtam, már a szemébe nézve. Bár ő kérte a fenekelést, most mégis habozott. Nem gondolta, hogy ilyen hamar elkezdődik. Büszke tekintetében megjelent az alázatosság leheletnyi fátyla. Komótosan vetkőzni kezdett. Miközben figyeltem, a kezembe fogtam a mogyorófa vesszőt. Simogattam, hajlítgattam, aztán csak 3 ujjammal lassan le-föl dörzsölgettem. Láttam, hogy kissé elpirul, de nem szól egy szót sem. Levetkőzött teljesen.

-Feküdj az ágyra.

-Így?

-Igen, így gondoltam. - nem is hittem, hogy ilyen érzéseket vált ki belőlem egy meztelen férfifenék látványa, a szokásos vágyakon kívül. Egyszerre éreztem szeretetet, vágyat a férfi iránt, és azt, hogy nyomot akarok hagyni a testén, s a lelkén is. Egyre közelítettem. Hasa alá egy nagyobb, keményebb párnát tettünk, hogy jobban kidomborodjon a lényeg, a csodálatos hármasszervvel. Meggyőztem, hogy izgalmasabb lenne egyben ki is kötözni, ez csak fokozza a az izgalmakat. Tudja, hogy egy ilyen ártatlan őzike típus, mint amilyen én vagyok, nem tehet kárt benne. Megérintettem az egyik farpofájánál, és fölfele simítottam. Az ágyéki gerincnél haladt a tenyerem föl, aztán vissza a másik farpofához vándoroltam. Farka és zacskója ellenállhatatlan vágyat ébresztett bennem, hogy ajkammal érintsem, bár nem vagyok annyira oda az oralitásért. Ajkam végül a zacskón landolt egy hosszasabb csókban, farka is kapott egyet. Mintha némi vegyes érzelmekkel terhes morgást érzékeltem volna elölről, mocorogni kezdett

-Csak fenekelésről volt szó.-mondta szokásos tanárbácsi stílusában, ami ezúttal (és egyébként is néha) mulatságosan hatott.

Nyomtam még egy csókot az egyik farpofára, aztán felálltam.

-Van itt még nálam valami, aminek örülni fogsz. - szóltam, és kivettem a fiókból egy fekete, fordított vasmacskára hajazó plugot.

-Micsoda? - élénkült meg egy kissé, próbálva tekergetni a nyakát, de szándékosan úgy álltam, hogy nehezére essen megpillantani az eszközt. Lábai közé térdeltem, és először csak többször kissé széthúztam és elengedtem "fokhagymagerezdjeit". Aztán a plug végével csak végigszánkáztam egy párszor közöttük.

-Erről nem volt szó, ezt fejezd be. Nem hallod? Ordítani fogok. - kezdett az eddigieknél is jobban izegni-mozogni, úgyhogy gyorsan összegyűrtem a zoknijait, és a fiókból elővettem a ragasztószalagot.

-Ezt akarod? - mutattam neki a hevenyészett némítóeszközeimet.

-Nem érdekel. - és tényleg ordítani kezdett. Még jó, hogy ezt is megbeszéltük előre eshetőségként, így nem kellett férfierőszakolónak éreznem magam. Gondolkodás nélkül a szájába tömtem a zokniját, majd leragasztottam.

-Ne hisztizz, jól alakulnak a dolgok. - vetettem oda izgatottan, bal kezemmel egy kissé ránehezedtem a keresztcsontjánál, miközben nyálamat a vágat felső harmadába csorgattam, és folytattam a szánkáztatást. Aztán egyszercsak becsúsztattam a nem túl kis méretű eszközt a végbelébe úgy, hogy a "kar" a vágatra merőlegesen állt, jótékonyan stimulálva a hátsó bejárat melletti húsos részt keresztülhálózó idegnyalábokat.

-Ha látnád magad, te is kívánatosnak találnád. - kissé kínlódó nyögések hallatszottak elölről. Végre elővehettem az eddig a sarokban várakozó mogyorófa vesszőt, bár ez már egy másik volt, egy kissé vastagabb, mint amit együtt levágtunk. Először végigsimítottam vele előkészített seggén, aztán megtettem az első próbaütést. Nem lehetett elég erős. Igyekeztem, hogy megfeleljek mazochista barátom kívánalmainak, ezért jól megraktam, amennyire tellett tőlem. Időnként, kis szüneteket tartva élveztem fellélegzését és felkészülését a következő ütésre. Olyan hangokat sikerült előcsalnom belőle, amelyeket még sosem.

Mikor végeztünk, egy pohár jéghideg vízzel csillapítottam kínjait. Lassan csorgattam vörös csíkoktól szabdalt, megkínzott hátsójára, aztán hátulról alácsúsztatva karjaimat átöleltem, egy puszit nyomtam borostás állára, s orromat belefúrva nyaka és válla közé csak beszívtam az illatát. Aztán megszabadítottam a korlátozó eszközöktől, leszedtem a ragasztószalagot, kivettem a plugot, és végül eloldoztam. Hogy mi történt utána? Az legyen mindenkinek a fantáziájára bízva.

nyomtaposo Creative Commons License 2018.05.19 0 0 85

Wow! Nagyon klassz! Hátára lehet fordítani a hölgyet? 

Előzmény: Mr.Rick (84)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!