Keresés

Részletes keresés

contributor Creative Commons License 2021.09.17 0 0 34

Sziasztok!

Van egy beltéri faajtóm (fenyőből) olyan helyen, ahol télen magas a páratartalom, emiatt megduzzad, ezért az ajtószárny felül súrlódik, majd később már egyáltalán nem lehet becsukni. Nyáron aztán ismét könnyen csukható, nyitható. Gondoltam, hogy állítok az ajtópánton (3 van, főleg a felsőt kellene, kevésbé a középsőt beljebb tenni), de nem tudom, hogy az a rész, ami belemegy az ajtószárnyba, csavarmenetes (kézzel nem tudtam tekerni, de megpróbálhatom franciakulccsal) vagy sima felszínű. Ha az utóbbi, akkor úgy csinálják-e gyárilag, hogy van még hely arra, hogy kalapáccsal beljebb lehessen ütni, vagy ki kell venni, mélyíteni a furatot, csak aztán lehet beljebb ütögetni? Azért kérdezem, mert nem akarom elrontani, vagyis hogy meglazuljon, mert akkor el lenne rontva az egész.

Ha nem tudtok válaszolni, de adtok egy asztalos vagy más célravezető topic-linket, azt is megköszönném.

1145törökőr Creative Commons License 2019.10.16 0 0 33

üdvözletem!

Olyan asztalost vagy ezermestert keresek Budapesten, aki egyedileg készít harmónikaajtókat. Vagy csak áthúzza a műbőr huzatot, több darabról lenne szó.

Köszönöm az ajánlásokat.

TChriss80 Creative Commons License 2019.09.28 0 0 32

Jó off lett a topic:(

TChriss80 Creative Commons License 2019.09.25 0 0 30

Sziasztok!

Budapesten tudna valaki mondani megbízható minőségi cpl ajtós céget / boltot?

Ajtóház nem opció.

szabowo Creative Commons License 2019.09.09 0 0 30

Üdv.

KB. 1 nm-es WC ajtajára szerelnék szellőzőrácsot.
Ennek elhelyezése alulra vagy felülre célszerű?
A meglévő kerámia szellőzőrács a plafon alatt kürtőbe csatlakozik.

pocker Creative Commons License 2019.05.22 0 0 29

Pascal door-ról van véleménye, tapasztalata valakinek?

-carcass- Creative Commons License 2019.05.09 0 0 28

Van ismerős, aki ilyet rakott be. Elég durván vetemedtek, ha becsukta az ajtókat, volt olyan, hogy alul felül 1,5 cm rés volt a sarkoknál.

Előzmény: murray (25)
caty28 Creative Commons License 2019.05.09 0 0 27

Sajnos rossz tapasztalatomat kell leírnom..

Beltéri ajtónkat cseréltük le nemrég, mivel panelban lakunk nehéz volt olyan céget találni aki az összes munkát elvégzi, bontás, beépítés stb. 

Hosszas keresés után a "BestDoorKft" mellett döntöttünk. 

Eleve drága volt mivel csak a CPL tipust gyártják. Az emberük kijött lemérte, ehhez képest beépítésnél a tok és a fal között 5-15 cm-es rést hagytak, ezt azzal indokolták, hogy az eredeti és a gyártott ajtókeret más tipus és az én költségem megcsinálni. 

A cég előre mindent kifizettetett,  emailben jelezték, hogy csak akkor kezdik meg a munkát ha mindent kifizetek. 

Azért választottam ezt a céget mert úgy reklámozták magukat, hogy jó minőségű ajtók és garanciális beépítés, de eddig csak a pénzbekérésben jeleskedtek. 

A beépítő kollega két nap alatt szerelt be három ajtót , két rendes egy toló, de az ajtók ferdék lettek, nem záródnak rendesen,  a toló ajtónál meg 5 cm hézag van, amit jóindulattal sem lehet ajtónak nevezni, max egy paravánnak,  koszt és rendetlenséget hagyott maga után, tolakodó megjegyzéseket tett és végig szidta a céget. 

Egy cégvezetőnek jobban oda kéne figyelni, hogy milyen embert alkalmaz mivel az a céget képviseli.

Az ajtók tele vannak hibákkal, karcolásokkal.  

Mivel garanciát vállaltak bejelentettem a hibákat, de azóta ( két hete ) csak ígérgetnek, hogy folyamatban van, és jönnek kijavítani. 

Próbáltam az irodista hölggyel is beszélni a problémáról, de a szavamba vágott, meg se hallgatott, mondván hogy ő csak eladó, és a hibákat küldjem el emailben. 

Szomorú, hogy miután  majd félmillió forintba került három db ajtó egy panelba ezek után  ilyen gorombán  kezelik az embert. 

A BestDoor Kft. nem szolgált rá a nevére!

Rossz munkát végeztek és emberileg is erősen kifogásolhatóak. 

murray Creative Commons License 2018.03.31 0 0 26

ez az értékesítő hibája volt.  én ha fiatal lányt látok a pult mögött akitől ablakot vennék akkor inkább megyek máshová. nem ért hozzá és soha nem is fog.

múltkor nekem is gyártatnom kellett két kis ablakot a qrvadrága/szar/nemerrőlvoltszó jellemzőket tudnám róla írni.  inkább nem írom kitől. 

alig tudtam berakni. 

Előzmény: ufadane (23)
murray Creative Commons License 2018.03.31 0 0 25

most raktam be néhány OBI beltéri  fenyőajtót. Lengyel. nyersen adják , mínősége tűrhető. 

vigyázat nem mindegyikhez árulnak belevaló üveget!  

Előzmény: ppke.jak.bp (22)
nikci15 Creative Commons License 2018.03.27 0 0 24

Olvastam néhány rossz tapasztalatot, ezért gondoltam most leírom az én jó tapasztalataimat. Pesten élek és Miskolcról rendeltem ajtókat, egy bemutatóteremből a neve Friends Door. Egy csomó ajtó be is volt építve, így jól meglehetet őket nézni. Beépítést is kértem, az is teljesen korrekt volt, árban pedig verhetetlenek.

http://www.friendsdoor.hu/

ufadane Creative Commons License 2018.03.07 0 0 23

Kedves Mindenki!

Csak saját mostani negatív tapasztalatomat megosztva szeretnék a példám révén másokat is figyelmeztetni, hogy ne járjon úgy, mint én. A belső nyílászárókat jó néhány éve az ajtohaz.hu-tól rendelem, mindig voltak kisebb hibák és hiányosságok, de alapvetően rendben voltak a rendelések. Év elején rendeltem tőlük 2 db festett fehér mdf ajtót, mint ahogy mindig szoktam, az üzletükben, személyesen. A beépítési helyszínre szállítás után, a beépítés kezdetekor ért a hideg zuhany, ugyanis az ajtók kisebbek voltak mint kellett volna. Mint utóbb kiderült, az értékesítő volt olyan kedves, hogy a részletes és hosszas megbeszélésünk eredménye képpen az ajtókat a „külső méret” szerint rendelte, ami azt jelenti, hogy az ajtótok takaróelemeinek legkülső pontjai adják meg méretként. Ezt a megrendelőlapon a méret számok mellett egy kis „k” betű jelölte, ennél több utalás nem is volt található, úgyhogy abban a gyanútlan állapotban vártam a gyártást, hogy minden rendben van, és azt kapom, amit rendeltem. És a végeredmény, hogy a panaszomra kaptam személyesen a cég vezérigazgatójától egy fölényes kioktató e-mailt, ahol a szituáció részletes, általam írt leírásából kiragadott részleteket kiforgatva hárított mindenféle felelősséget, és ami szerint nekem kellett volna okosabbnak és felkészültebbnek lennem az értékesítőnél, aki ebben az esetben a szerencsétlen áldozat. Mivel más lehetőségem nem maradt, legalább az a tudat, hogy esetleg más megmenekül egy ilyen, vagy hasonló helyzettől, ad némi elégtételt az ügyben.

ppke.jak.bp Creative Commons License 2017.12.26 0 0 22

a 38 ezer Ft + áfa árú mdf beltéri ajtók vajon jobbak mint az obi-praktiker-bauhaus-féle "fa" ajtók?

nagyon köszönöm

gipszpartner Creative Commons License 2017.11.08 0 0 21

Ha valaki éppen ezen a környéken lakik, akkor a beltéri ajtó Székesfehérvár területén is minőséget képvisel.

Törölt nick Creative Commons License 2017.04.19 0 0 20

Szerintem a http://janbelteriajto.hu/ sokkal jobb ;)

... és msot vágják ki mindkettőnk hozzászólását a reklám miatt :DD

Előzmény: krajcsovicsanna (19)
krajcsovicsanna Creative Commons License 2017.04.19 0 0 19

Hellóka!

A beltéri ajtók esetében szerintem nagyon fontos, hogy minőségi terméket tudjunk vásárolni, megfelelő árfekvésben. Ehhez azonban egyértelműen el kell kerülni a barkácsáruházakat, mert ott csak silány minőségű beltéri ajtók vannak.

Én itt rendeltem: http://bb-ajto.hu

Normali Creative Commons License 2016.11.06 0 0 18

Sziasztok

Szeretnénk bejárati ajtót cserélni. Fehér müanyagra.

Azt szeretném kérdezni, most A vagy B kategóriásat jobb venni? van valami lényegi különbség? Ti mit javasoltok és miért?

dollerakos Creative Commons License 2016.07.27 0 0 17

Üdvözletem!

Tolóajtókkal kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Ahogy látom, semmi jó megoldás nincs a megfelelő huzatvédelemre és a véghelyzeti önbeállásokra. Találtam ugyan egy tolóajtós fórumot, írtam is oda:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9106042

de semmi mozgás nincs. Kérem, aki tud valami okosat írni, írjon.

Köszönöm

Mr. Heisenberg Creative Commons License 2015.07.22 0 0 15

Megy itt a vírusmarketing rendesen :-)

nehezgergo Creative Commons License 2015.07.20 0 0 14

Sziasztok! 

Szeretnék új ajtókat venni otthonra és a véleményetek érdekel, mert nem vagyok annyira jártas ilyen dolgokban. 

A pénz szükén a harmonikaajtón gondolkozom, mert találtam párat jó áron. Azt nem tudom mennyiére érné meg.

http://www.harmonikaajto.hu/economy/economy-harmonikaajto-feher

Ez az ajtó szerintetek használható valamire ? Vagy inkább költsek rá több pénzt és válaszak mást? 

Mert még sima ajtóból néztem az Obiba de az a baj, hogy a hely is szűkös otthon...

Vélemények? Szerintetek? 

P.Ritus Creative Commons License 2015.02.26 0 0 13

Beltéri ajtónál szerintem az a legfontosabb, hogy illeszkedjen a lakás kinézetébe. Persze az ár is nagyon fontos, így nekem ez a két ismérv volt a perdöntő ajtóvásárlásnál. :) A mardoor-ra esett végül a választás, mert hatalmas a választék árban és küllenben is, és nagyon hozzáértőek voltak végig, úgyhogy őket ajánlanám: http://mardoor.hu/

Törölt nick Creative Commons License 2014.12.06 0 0 12

MDF ajtónál ildomos olyan kilincset szerelni, aminek a csavarja átmenő furattal rögzitett az ajtóra.

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2014.12.04 0 0 11

Leszereled a schildet es beleenyvezel a furatba egy darab fat (pl. gyufaszall). 

Előzmény: inpasolt2 (10)
inpasolt2 Creative Commons License 2014.11.27 0 0 10

Sziasztok!

Több helyen láttam már, és nálam is az van, hogy a kilincset tartó facsavar kicsúszik az ajtóból. Hiába csavarom vissza, nem tart, mert már "megette" a fát. Ez javítható? És, ha igen, hogyan? Vagy ha eleve az ajtóval volt a baj, akkor hogyan lehet felismerni az ilyen ajtókat?

Mészöly Márton Creative Commons License 2013.05.15 0 0 8

Sziasztok!

Ha minőségi, tartós beltéri ajtót szeretnétek, akkor ajánlom figyelmetekbe az ablakweb.hu által forgalmazott beltéri ajtókat!

Én is és szomszédom is ugyanarról a helyről vásároltunk beltéri ajtót és mindketten nagyon elégedettek vagyunk. Azóta már több ismerősöm is járt nálunk és volt köztük nem is egy, akiknek úgy megtetszettek a beltéri ajtók, hogy ők is rendeltek innen. Remélem segíthettem!

Palote326 Creative Commons License 2012.10.09 0 0 7

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni fából készült beltéri ajtók felújításával, pontosabban felületkezelésével kapcsolatban.

A szóban forgó ajtók jelenleg mahagóni (tehát meglehetősen sötét) színre vannak pácolva, lakkozva(?). Tehát úgy vannak felületkezelve, hogy a fa textúrája, erezete, hibái átlátszanak. 

A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan módszer ill. felületkezelő anyag, amivel mondjuk egyöntetű fehérre lehet változtatni ezt az ajtót? A sötét alapszín miatt a fa erezet megtartása nem tűnik reálisnak, ezért valamilyen "fedő" kezelésre gondoltam. A zománcfestés nem opció. Van-e valami olyan lakk, lazúr vagy más, ami szép felületet ad ilyen alapanyagon is? Láttam lakkozott felületűnek mondott új ajtókat, amik nagyon szépek. Nem tudom hogy azok tényleg lakkozottak-e (vagy esetleg MDF), ill. hogy utólagosan el lehet-e érni olyan szép felületet.

Köszönöm előre is.

Laci

toscar Creative Commons License 2011.03.28 0 0 6

Sziasztok!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani a kövekező weboldalt: http://www.muanyagablakdebrecen.hu

Ismerősöm még az ősszel vásárolt náluk ablakokat beépítéssel együtt, és teljes mértékben meg volt elégedve velük. Szakszerű, segítőkész kiszolgálás.

A cég beltéri ajtók forgalmazásával is foglalkozik. Az olcsó ajtókat nem náluk kell keresni, de amennyiben minőségi igényes ajtót szeretnél vásárolni, akkor mindneképp keresd fel őket!

bastya1 Creative Commons License 2010.06.25 0 0 5
Sziasztok szeretnék farostlemez ajtót beburkólni hallottam ilyen matricákról tudtok ezekről mondani valamit? esetleg árat vagy weboldalt ajánlani
válaszokat előre is köszönöm
csocso50 Creative Commons License 2010.01.06 0 0 4
Köszi a válaszokat.
Még arra lennék kiváncsi hogy két fajta tokkal lehet kapni az ajtokat.
Van egy keskeny kivitel és a normál, melyiket érdemes venni?A fal kis méretű téglából van(válaszfal)
Gyurco78 Creative Commons License 2010.01.05 0 0 3
Az csak vakküszöb, de lehet hozzá venni rendes küszöböt, amit rácsavarozol, Obis, Praktikeres nem drága, és még egy rézprofilt a széleire, a meglévő meleg/hidegburkolathoz meg burkolatváltóval lehet átmenetet képezni, hogy ne legyen luk köztük.
Előzmény: csocso50 (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!