I am from Warsaw, Poland! My name is Aleksander Koch and I am a collector of things about public transport. I have a collection about 2600 boards from buses, trams, trolleybuses and trains. It is from Poland, Czech Republic, Slovakia, Belarus and Russia. Could You write to me about change boards to old hungarian boards from each other parts of Hungary?
Please write to me on my e-mail.
Regards, Aleksander Koch
Helló! :)
Varsóból vagyok, Lengyelország!A nevem Aleksander Koch és a tömegközlekedéssel kapcsolatos dolgok gyűjtője vagyok.A buszokról, villamosokról, trolibuszokról és vonatokról szóló 2600 tábla gyűjteménye van.Lengyelországból, Csehországból, Szlovákiából, Fehéroroszországból és Oroszországból származik.Tudna írni nekem a változó táblákról a régi magyar fórumokról Magyarország más-más részeiről?
Írjon nekem az e-mailben: aleksander3827@gmail.com.
A táblás honlapomon megkezdtem a 2003-2008 közötti újlogós busztáblák feltöltését növekvő sorrendben.
Jelenleg a 85-ös viszonylatnál tartok, de még sok a hiányosság. Aki szívesen kiegészítené, kérem küldje el jó minőségű fotóját a hiányzó darabról e-mail címemre:
Szabadulni szeretnék az évek alatt megrendezett, tömegközlekedés napján vásárolt, valamint az egykori Kisalföld Volántól kiselejtezett buszok és benne hagyott viszonylatjelző tábláktól. Van régi, van nem olyan régi is. Győr és környékéről. Én felszámolom a gyüjteményt, amik nem mennek el kidobom szelektívbe.
fendt417@gmail.com címen érdeklődjön akit esetleg érdekel.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Tudna valaki segíteni egy régi 556-osokban használt első, oldalsó és hátsó tábla mintával? Előre is nagyon megköszönném.