Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.02.19 0 0 6
Azért az se felejtsük, hogy a nőcik is szeretnek a pasik alá feküdni.
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 5
Az igaz hogy vannak olyan szerepek, amelyek megkívánják az ifjú hölgyek szerepeltetését, de azok sokan vannak, úgyhogy mégis létezik az a szereposztó dívány.
wanda03 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 4
Miért nem nyithatok topicot?
wanda03 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 3
:DDDDDDD Ez jó. Én nem vagyok érintett a témában, fogalmam sincs a díványokról, viszont tény, hogy vannak szerepek, amelyekhez nem árt, ha vannak az adott hölgynek előnyös külső adottságai. Mikor kicsi voltam, elvittek egy operára, amiből csak arra emlékszem, hogy az Operamesék alapján általam gyönyörűnek képzelt hősnő nagyon kövér volt. :D
Előzmény: Lila buXa (2)
Lila buXa Creative Commons License 2007.04.28 0 0 2

Vannak olyan szerepek, amelyek megkívánják az ifjú hölgyek szerepeltetését, így hát folyamatosan szükség van fiatal színésznőkre.

Ha pedig egy nagyhatalmú színházi embernek pinára van szüksége, megkaphatja olcsóbban is, nem kell ahhoz szerződéseket, szerepeket adnia alkalmatlan buta libák számára.

Titkos Ilona Creative Commons License 2007.03.28 0 0 1
Tehetségesek.
(Orosz Barbara kivételével.)
Előzmény: ágaskodó (-)
bindera Creative Commons License 2007.02.02 0 0 0
0-dik szeretnék lenni
ágaskodó Creative Commons License 2007.02.02 0 0 topiknyitó
Azt mondták régebben, hogy ha egy fiatal elvégzi a színművészetit, akkor menjen le vidékre, mert ott tanulhatja meg a szakmát.

Viszont feltűnő, hogy mostanában milyen sok a szép, fiatal színésznő a menő pesti színházakban.

Létezik manapság a szereposztó dívány?  Vagy más magyarázatot kell keresni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!