A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Műszaki vizsgához nem kell i rendszám mégha lejárt akkor se, mert a vizsgabejelentés igazolása a telephely és műhely közti útvonalengedélyként szolgál amit az eredeti rendszámmal is teljesíthetsz.
Reggel egy IK V127-es ment el mellettem "Próbajárat" felirattal a kijelzőjén, I-s rendszámmal.
Először nem tudtam hova tenni, hogy lenne még busz, ami nem BKV-s, aztán az oldalán megláttam az MXJ-009-es rendszámot. Mit lehet róla tudni, miért I-s rendszámmal mozog a sajátja helyett?
Mármint lenézni (nem állt szándékomban, ha a kedves negatív nyomkodó félreértette volna ezt is)...de mindegy is. Kint voltunk, jó volt és pont. A 280.00-át pedig várjuk türelemmel.
Számomra egyáltalán semmi "lenézés" nem volt érzékelhető a topiktárs hozzászólásában, egyszerűen sokan szeretnék már látni azt a buszt, én is, és ez semmilyen reflexív viszonyt nem fejez ki az összes többi busz vonatkozásában.
A négy negatív nem tudom minek szólt, de tudomásul veszem. Annyi, hogy nagyon vártam már ezt a verdát, évek óta bújom a netet, hogy hogyan is áll a felújítása, ilyesmi...csak jó lett volna, ennyi.
Annak szólhatott hogy eléggé lenézed ezt a találkozót azzal, ha azt mondod, ezen a buszon kívül nincs is miért odamenni.
Mi az, hogy "az arrivának nem fizetendő pénzből"? Érvényes szerződésük van még két évig, addig mindenképpen fizetni kell.
De egyébként se látom, hogy mivel lenne jobb bárkinek is, ha megvalósulna a "visszavétel"... (Mindkét cég azt állítja magáról, hogy ők az olcsóbbak, aztán a jóisten se tudja, hogy mi az igazság.)
Ha a BKV-nak sikerülne új buszt szerezni épp akkor bőven akad mit váltani a sajátok közül. Sőt ha jól emlékszem, akkor 1 évvel később elkezdenek majd lejárni az ITK-s Conecto szerződések amik helyett meg muszáj lesz vagy ugyanabban a konstrukcióban vagy vásárlással újakra váltani.