Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Akkó' talán próbálj meg a weboldal linkjére kattintani, mert ahogy egy jó ideje szajkózom, maga a weboldal sem jelenik meg, nemhogy letölthetném a leírást vagy akár a telepítő programokat.
Én tudok olvasni, de csak ennyit írtál. Többi fogalom tág és továbbra sincs semmi infó. Ha ügyfél akkor az sem egyértelmű, hogy most VPN van-e vagy sem meg miért. Vagy proxy, meg a jó ég tudja mikre vagytok képesek. Ugyan.
napot! Van egy új notebookom Win 11 Próval. Első lépésként frissítettem rajta mindent. Most a Windows Update tele van driverekkel (Lenovo, Realtek, Intel stb.), és mind hibát jelez. A hibakód 0x80070103, ami elvileg azt jelenti, hogy olyat akar a Win Update telepíteni, ami már telepítve van. Egy másik oldal szerint okozhatják hibás rendszerfájlok, de az sfc /scannow nem talált semmit. Próbáltam már kikapcsolni, bekapcsolni.
Ha már megírtam, itt hagyom a megoldással együtt: el kell indítani a frissítések keresését, majd azonnal be- és egyből kikapcsolni a frissítések szüneteltetését. A szüneteltetés kikapcsolásakor az Update eltünteti az összes hibaüzenetet.