Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Az marpedig akkoris egy baromsag, h ranyomsz a letoltesek listara a bongeszoben es azt irja h 11 downloads in progress. Mikor mar az osszes le van toltve es irja is h "done" "completed"
Ergo az egyik nem lehet igaz (az elobbi) file torlese meg bongeszon keresztul felesleges opcio
Semmi baj nincs a Chrome letöltési rendszerével. Van lista akit lehet törölni és vagy fileokat is. Ha videó, akkor az is lehet, hogy pluginnal mentettél. Igazából megint az van, hogy júzer hülyeséget csinált aztán csapkod, mert a gép azt csinálta amit mondott és nem azt amire gondolt. De a Chrome a weirdassja, hógyne.
Töröld ki az alapértelmezett felhasználói profilt amit átmentett az előzőből mert akkor a következő indításnál létrehoz magának egy új, szűz profilt! Ha a hiba utána is jelentkezik akkor rendszer szintű (vagyis a Windows regisztrációs adatbázisába ette bele magát valami), ez viszont csak az operációs rendszer teljes újratelepítésével javítható. A felesleges problémák elkerülésére javaslom a Microsoft Media Creation Tool használatát.
Elvileg az alaphelyzetbe visszaallitast sikeresen megcsinaltam (mikor uninstallra mentem az ablakban kozoltek, h bizonyos firefox problemakat megoldhat egy refresh (ott volt eltavolitas mellett(folott), h "refresh instead"
Arra nyomtam elvileg megcsinalta, bezartam ujranyitottam. SEMMI. Ugyanaz. Marad a del
bookmarksokon kivul nem nagyon jut eszembe semmi ami annyire kene a bongeszobol:)
Jelszavakat/felhasznalokat eleve nem szoktam kerni megjegyezni.
A torlest elegendo ha Start menure katt utan jobb klikk a listaban levo firefoxra es uninstall? Gondolom ezzel eltunnek a folderek is. A commanderben uninstall pont exet nem lattam a firefox mappan belul.
Amugy a szervizes srac tette fel nekem ezt a firefoxot amikor a win 10emet kicserelte egy speci win 10re es bovites is volt de ez most lenyegtelen. Kertem h a telepito exeje maradjon fent a gepen, igy azota ott van a user/letoltesekben :) azt az installert hasznaljam ujratelepitesnel vagy egyszeruen a firefox oldalarol szedjem a setup exet?
Mert ha a 2 evvel ezelotti installert hasznalom nem tudom h a friss verzet kapnam-e meg? Mert azota sokszor frissult a ff.
Sok program a letöltés megkezdésekor helyfoglalást végez, vagyis létrehoz egy bitre azonos méretű fájlt mint a letöltendő, csak éppen 0-kkal van tele, majd ahogy csurog lefele az adat, úgy tölti fel vele azt az üres konténert.
A Firefox például biztosan így csinálja annyi különbséggel, hogy nem a végleges fájlnévre van elnevezve hanem hozzá van adva egy véletlenszerű kiterjesztés amit csak akkor tüntet el, amikor az egész fájl valóban letöltődött.
Persze ettől függetlenül lehet még bug is a Krómban.
Ha van külön kártyaolvasód, akkor te is le tudod tesztelni a kártyát. Előtte ments le róla mindent ami fontos (vagyis amit enged) és formázd meg! A tapasztalatok alapján legalább annyi adatvesztést okoz a flash alapú tárolók rossz formázása, mint az átalakítóval használt eszközök kontakt hibái, ráadásul szinte csak téves információk keringenek a neten a formázásukról. Én először mindig Windows alól csinálok teljes formázást (tehát NEM GYORSFORMÁZÁST: onnan kiveszem a pipát, az eszköz alapértelmezett beállításaival, kivéve fájlrendszert, ami - SSD esetén az operációs rendszernek megfelelő NTFS, APFS, EXT4, stb, - memóriakártyából SDHC (azaz 32GB alatt) esetén FAT32, SDXC (azaz 32GB feletti méretű) esetén exFAT, vagy amit a host oprendszer kíván. A blokkméret maradhat az, amit alapértelmezettként felajánl, majd memóriakártya esetén a telefonba, fényképezőbe, médialejátszóba stb. áttéve annak a saját formázásával is, hogy beállítsa magának a könyvtárszerkezetet (SSD és pendrive esetén ez a lépés kihagyható, hacsak nem valamilyen egyedi formátumot támogató eszközben akarjuk használni). A host eszközök (telefonok, fényképezők, DVD írók, stb., de még a számítógépek is) alapértelmezetten csak gyorsformázást csinálnak, magyarán csak a könyvtárszerkezetét törlik le a kártyának az adatokra mutató linkekkel, de maguk az adatok ugyanúgy rajta maradnak. Több más negatív tulajdonsága mellett a gyorsformázástól pl. lassabb is a meghajtó, viszont ami lényegesebb, hogy ilyen módon nem frissülnek a rossz / instabil szektorokat tartalmazó listái, így megtörténhet, hogy a vezérlője olyan, hibás cellába ill. blokkba ír, amit már rég ki kellett volna zárnia, és így hibásan felírt adat keletkezik. Értelemszerűen minél nagyobb egy fájl (minél nagyobb területet foglal), annál nagyobb az esélye, hogy lesz benne hiba. Élettartam növelés céljából a fényképezőgépbe való memóriakártyákat nem szükséges minden használat után teljes formázással kondicionálni (bár úgy a legtisztább), de 3-4 fotózásonként (ha legalább a feléig tele lett írva) erősen ajánlott. Bármilyen, flash alapú tároló (kivéve az SSD-ket) szabványos megformázásához az SD Association hivatalos programját ajánlom: https://www.sdcard.org/downloads/formatter/eula_windows/SDCardFormatterv5_WinEN.zip , az ellenőrzéséhez pedig a ValiDrive-ot (https://www.grc.com/validrive.htm) és a h2testw-t: https://www.heise.de/download/product/h2testw-50539 Úgy állítsd be, hogy a teljes területét ellenőrizze (-1 MB)! A sebességmérését nem kell figyelembe venni, mert lassabbat mér a valósnál.
jah csak semmi ertelme. a progress azt jelenti, h folyamatban (van eppen). Az en esetemben viszont mindegyik file le volt mar toltve (done/completed 173MB/173MB)
Ergo marhasag a download in progress
Azota kiprobaltam ujra, csinaltan biztonsagi masolatot + mashova is tettem. Persze ilyenkor mar nem tuntek el a lista torlese utan sem (murphy)
A menubol a more troubleshootingra nyomok, firefox frissitese/alaphelyzetbe allitasa (pirossal, mert torlodnek dolgok) ranyomok, hogy ok, frissits. Bezarodik a firefox majd 1-2 percet varok es mikor (a leiras szerint megnyilna ujra magatol) kijon az ablak "we're sorry. Firefox had an issue and closed"
jah, fecabookoztam kicsit elotte egesz nap hasznaltam masra is a mozillat es elotte is evekig rendszeresen. Tegnap este kileptem facebookrol es utana mikor mentem volna googlira az mar nem jott be... es azota sem. Olyan mintha nem lenne net, de van. Nem ir ki semmit forog a vegtelensegig. Aztan miutan bezarom 1 perc mulva jon egy ablak ,h We're sorry! Mozilla had an issue and closed. Send report (es egy kis box pipaval). Ezt az ablakot is bezarom.
Tehnap este meg buktam masfel ora (unalmas ,monoton) munkat a chrome weird ass letoltesi rendszere miatt.
Save as (vidi ablakra), majd atnevezes, majd mentes. (elotte meg contolc control v (32 alkalommal) 32 atnevezes 32 letoltes. Az osszes vidinyot buktam a fszba... Mert amikor kitoroltem a chrome bongeszo letoltesi savjabol a letolteseket az osszes torlodott, holott meg volt adva egy kulon mappa hova szedje (oda is szedte de eltuntek onnan is)
Az is igaz, h chrome bezarasakor kuldiott egy figyelmeztetest, hogy " downloads in progress" de azt hittwem csak hulyesegeket beszel, mivel mar le voltak toltve es kulon mappaban is voltak.
Mikor letoltesekbol chromeon kitoroltem torlodott az egesz. Mi ez a marhasag? Mozillanal az csak amolyan cosmetics, hogy ott is jelzi a letolteseket.