Szeretném, ha magmutatnátok ti is, milyen sk képeslapot készítettetek, beszéljük meg, milyen technikákkal, milyen alapanyagokkal, ezek lelőhelyei is érdekelnek. A kukucskálókat is szeretettel várom! Időközben megnyílt a közös portálunk, ahova minden érdeklődőt szeretettel várunk! http://www.cards.gportal.hu" .
Én múlt karácsonykor a családi képeslapok készítését inkább profikra bíztam, hogy biztos szép legyen. A https://display-plakat.hu/termekek/szorolap/ oldalt találtam. Ők mindenféle hajtástechnikákat készítenek, és a végeredmény nagyon ütős lett!
A segítségeteket szeretném kérni! 3d képeslaphoz keresek fodrászos sablont! Tudnátok küldeni, vagy esetleg linket adni? De bármi más jellegű jó ötletet, tippet szívesen veszek. A lényeg, hogy egy fodrász tanuló ismerősöm most fog majd végezni és neki kellene valami jópofa képeslap.
Felkeltette a figyelmem a bizományba vétel. Kerámikus vagyok több év kihagyás után kezdem építgetni a karrierem...jelenleg saját készítésű nyakláncok (agyagból bőrre füzve ) , mécsestartók (agyagból) és hűtőmágnesek vannak a készletemben . Ha még esedékes ...a választ elöre köszönöm !
Sziasztok !! Hamarosan megnyitjuk boltunkat a 17-dik kerületben ahol többek között kézműves ékszereket ,ajándéktárgyakat stb is szívesen árulnánk bizományban!Ha valakit érdekel itt jelezze! Köszönöm.
Egyébként szerintem azért van így, hogy amikor így lyukasztasz, megfordítva, hogy lásd, pontosan hova lyukasztasz, akkor meg ne sérüljön a kezed, mert bizony élesek azok a részek, amik lyukasztáskor "kijönnek" :-)
Hangyától nem búcsúzni kell, mert ez így nagyon lehangoló, bár jó hallani, hogy ilyen sokan szeretik! Jó helyre "költözik" gyertek utána!!! Gyönyörűséges munkáit ott is láthatjátok, és biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy fog segíeni-tanácsot adni mint itt tette eddig! Sőt...
Szóval futás regizni, és lehet folytatni, amit itt abbahagytatok...
Sajnálom, hogy itt bezárod a topicot, hisz sok segítséget kaptunk egymástól, de kívánom neked hogy az új helyen legalább ilyen sikeres topicod legyen:)
ez megint egy olyan lap volt aminél a végén elmondhattam égi áldás alatt készült..
az eredeti terv csak az volt ami középen van és ahogy haladtam, ugy alakult át folyamatosan öltött harmonica formát, egy nap alatt készült közben felugrálnom is alig alig kellett, viszont ez sem zökkentett ki...
olyasmihez tudnám hasonlitani,mint a mandalafestést, alakul és váltakozik miközben végig fennt tart egy folyamatos an kellemes hangulati állapotot...még a kényszert sem éreztem,pedig kényszer hatásuan indult,megrendelésre.pénz nem hátráltatott,mert ingyenes gesztus -segitség volt, de egy bizonyos határidöt tartanom kellett....
Köszönöm, ez nagyon szép!!! :-))) Ahogy a lila lapod is! Nagyon pihés! :-))) Szeretem ezt a színpárosítást, a kidolgozása is nagyon finom, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy érezted te is a végén azt a belső jó érzést, hogy igen, ez most nagyon jó lett..... A Praktika nap nagyon kimerítő volt, fel se tudtunk nézni, sokfelé kellett nagyon figyelni, minden kérést, igényt kiszolgálni, közben az alapzaj.... Leülni? Ide-oda rohangásztunk:-)))) Bizony nekem is hihetetlen, hogy képes voltam végigcsinálni, másnap purcantam ki, még aludni is tudtam 2 órát délután! Gandi, álomszépek a lapjaid.....