Keresés

Részletes keresés

adammalysza Creative Commons License 2024.04.03 0 0 20459

Elkezdtem ide írni egy hosszabbnak szánt bejegyzést, aminek a vége felé az oldal egyszerűen kidobott. Újraírni nem szeretném, így rövidre fogom:

 

Többekhez csatlakozva nekem sem volt éppen életem szezonja az idei. Nálam a lelkeseddés még meglett volna, de időm sajnos egyre kevésbé volt-van síugrásra. Követni követtem végig, nézni viszont elég ritkán tudtam a versenyeket. A tippjáték eredményeimre ehhez képest nem panaszkodhatom, örülök az 1. és a 2. helyezésnek, Wombatnak pedig gratulálok a klasszikus győzelemhez. Zbigniewnek köszönet ismét a játékmesteri munkájáért illetve mindenkinek köszönöm a játékot, remélem jövőre folytatjuk!

Veszpremi Creative Commons License 2024.04.02 0 0 20458

Óriási köszönet a kiváló lebonyolításért, és gratula a versenyt végigcsináló mezőnynek, különös tekintettel az aranyérmeseknek és a dobogósoknak. Én kicsit úgy, mint janisch, idén eléggé hanyagoltam az ugrabugrát, valahogy nem igazán találom a jelenlegi mezőnyben azokat az ugrókat, akikért lelkesednék, mint anno volt Malysz, Aho, Funaki, Kasai, Schmitt, Hannawald, Widhölzl, Vettori ... és sorolhatnám hosszan még az egykori igazi karakteres ugrókat. Ráadásul elég változó formát mutatott a mezőny, stabilitást elég ritkán lehetett látni. A síugró lelket unokám tartotta bennem, aki már gyakorolja a nekifutó tartást és el is ugrik, meg egy Barcelona zászlóval beint az induláskor :) Ma is kérdezte: "papa, lesz síugrás?" :)

Gyertek a következő szezonban is, játszunk!

janisch Creative Commons License 2024.03.31 0 0 20457

Sziasztok!

 

Ismételten hatalmas respect Zbigniew-nek a fáradhatatlan tippmesterkedésért, illetve köszönet minden játékostársnak is!

Sajnos, mostanában úgy veszem észre, hogy valamiféle burnout szindróma jelentkezik nálam a síugrás tekintetében, amit valószínűleg a lengyelek hatalmas visszaesése, azon belül pedig Kamil elahonesedése okozhatott.

 

Újabban az ATP teniszközvetítések felé nyitottam (illetve Tatabányán a helyszínen is követtem a magyar-német Davis Kupa meccset), amit az egyébként az évekig egyedüli nyíregyházi topjátékos - Fucsovics Marci - mellett feltűnt Marozsán Fábián egyre jobb eredményeivel és rendszeres főtábláival magyarázok; mostanában szinte minden héten lehet magyarnak szurkolni az ATP Touron, ráadásul nem csak a kvalifikációs körökben!

 

A teljes igazsághoz azért hozzátartozik, hogy persze a síu sem lett fekete bárány; június végén egy karintiai-szlovéniai kiruccanáson mindenképpen szeretném megnézni a villachi ugrókomplexumot és feltétlenül kipróbálni a planicai mammut feletti zipline pályát!

 

Mindenkinek kellemes húsvéti (és nyári szezoni) pihenést kívánok!   

 

Ace Martin46 Creative Commons License 2024.03.31 0 0 20456

Köszönöm, ahogy a számolásokat és a rengeteg munkát, amit beleteszel ebbe az egészbe, immár sokadik éve. Sajnos az utóbbi években már nem tudok minden versenyt megnézni, de azért próbálkozom. A szezon második feléből például alig 1-2 versenyt láttam. Emiatt is maradtak ki néha tippek, amit sajnálok, de ez van. A csodacsapatban meg folyamatosan nézegettem, hogy milyen cseréket kellene eszközölnöm, aztán valahogy mindig amellett döntöttem, hogy inkább maradok a jelenlegi összeállításomnál. Magam sem tudom, hogyan sikerült ez így, de végre sikerült nyernem összetettben. Nagyon boldog vagyok emiatt.

Gratulálok a másik két győztesnek és az összes dobogós helyezettnek.

Előzmény: zbigniew (20453)
Kalóz80 Creative Commons License 2024.03.29 0 0 20455

Köszi a játékokat, a rengeteg számolgatást és a megszámlálhatatlan mennyiségű táblázatot! :)

 

Gratulálok én is minden "szakági győztesnek", ha lehet mondani, akkor jó és megérdemelt helyekre kerültek a kristálygömbök. Külön öröm, hogy minden szakágnak más-más győztesei lettek. 

 

Örülök, hogy a leggyengébb számomban, a Hagyományosban, idén két kiesett tippem ellenére is sikerült valahogy dobogós helyre csúsznom. A csodacsapat 3. helyemmel sem vagyok elégedetlen, de itt minden váratlan helyzet rosszkor jött számomra és nem a terveknek megfelelően sikerült a zárás. 

 

Az idei szezont a sok szeles-kiszámíthatatlan verseny miatt, na meg a lengyelek gyengélkedése miatt nem nagyon szerettem. Azért volt pár jó verseny és nagyszerű volt újra látni Kasait ugrani és Peter Prevc-ot győzni látni!

 

 

Előzmény: zbigniew (20453)
Wombat76 Creative Commons License 2024.03.26 0 0 20454

Először is szeretném megköszönni,hogy befogadtatok az előző idényben!

Nagyon szépen köszönöm a lebonyolítást!Nagyon jó ez a játék,én nagyon izgultam a végén,hogy sikerül e megnyerni!Most,hogy már jobban tisztában vagyok a szabályokkal jövőre megnézem ezt a Fantasy-t is.Még egyszer köszönöm mindenkinek!

zbigniew Creative Commons License 2024.03.26 0 2 20453

Gratulálok a tippjátékok győzteseinek, adammalyszának, Wombat76-nak és Ace Martin46-nak, valamint a dobogósoknak, Kalóz80-nak, Veszpreminek és jeno2003-nak! :)

 

A Hagyományost illetően nagy gratula Wombatnak, aki első alkalommal nyert meg egy tippjátékot, magabiztosan vezette a tabellát az elejétől fogva! Bár volt a játéknak olyan szakasza mikor úgy tűnt a 10 pontos előnyt már nem lehet behozni, adammalysza nagy hajrájával izgalmasabbá tette a játék végét. Mindenesetre aki ilyen jól tud tippelni ebben a játékban nem értem miért nem próbálkozik a kicsit sem bonyolultabb Fantasyval….? Javaslom Wombat a következő szezonban próbáld meg azt is, nem hinném, hogy rosszabbul menne, mint a hagyományos! :)  Első alkalommal történt a játékok során, hogy hárman osztoztak a bronzérmen, jómagam mellett Veszpremi és Kalóz ért fel a végén a dobogóra. Én őszintén szólva csak a szezon kétharmadánál eszméltem fel, hogy a dobogó alsó foka elcsíphető, voltam már nyolc pontos hátrányban is onnan, de bevallom szerencse is kellett ahhoz, hogy  elérjem a 3. helyet!

 

A Fantasy élmezőnyét tekintve fej fej mellett haladtunk adammalyszával és Veszprémivel. Volt olyan mikor csak 5 pont választott el bennünket egymástól, izgalmas volt a játék sokáig, mind addig míg én rám nem jellemző módon el nem kezdtem kockáztatni a játék vége felé és olyan versenyzőket hagytam ki az 5 fős tippjeimből, akik aztán vagy dobogón végeztek, vagy meg is nyerték a versenyt. Veszprémi trondheimi elmaradt tippje miatt lényegében izgalommentes lett a végjáték, ami így adammalysza megérdemelt sikerét hozta!

 

A csodacsapat játékot első ízben sikerült megnyernie Ace Martinnak, aki úgy nyert, hogy féltávtól csere nélkül vitte végig a játékot 450 pontos hátrányt ledolgozva jenővel szemben, aztán a végén közel 600 pontos fórral nyert! Ehhez még egyszer nagy gratula! Sajnálom, hogy nem sikerült első győzelmét megszereznie jenőnek, pedig ha a cseréit jobban kihasználja meglehetett volna! A dobogós helyet Kalóz sikeresen szerezte vissza a legvégén, pedig zosmai nagyot küzdött Huber becserélése óta! Lényegében ha Kobayashi nem teljesített volna ennyire alul, akkor a finálé helyszínen a bronzérmet is bezsebelte volna egészen a 7. helyről indulva! Nekem ebben a szezonban sok közöm nem volt ehhez a játékhoz sajnos. Nagyon hamar elszórtam a cseréimet, ez pedig megpecsételte a sorsomat a játékban. Azt hiszem az mindent elmond a teljesítményemről, hogy pl. Forfangot 3-szor cseréltem be a csapatomba, Geigert pedig akkor raktam be mikor a két klingenthali győzelme után kipukkadt, mint a lufi! Ez egy ilyen játék, jó érzékkel kell jókor cserélni vagy éppen nem cserélni! :)

 

Remélem mindenki jól érezte magát a szezon alatt mind a tippeléseket tekintve, mind pedig a versenyeket végig izgulva! Én személy szerint örülök Kraft összetett győzelmének, kevésbé annak, hogy a lengyelek ennyire gyengén teljesítettek, bár Zniszczol üde színfolt volt a szezonban!  Peter Prevc szép búcsújának is nagyon örültem, hiszen nagyon kevesen vannak olyan síugrók akik úgy tudnak visszavonulni, hogy még simán folytathatták volna teljesítményük alapján! Az a planicai győzelem mindenesetre szép búcsú volt számára és egyúttal minden szlovén szurkolónak és Prevc szimpatizánsnak! :) Örülök, hogy ismét sikerült egy jót játszanunk ebben a szezonban és remélem a következőt is minimum ennyien folytatjuk majd! Addig is minden jót kívánok Nektek! :)

zbigniew Creative Commons License 2024.03.26 0 0 20452

FANTASY Tippjáték

(2024 márc.24, Planica HS240 egyéni-finálé)

 

Szakaszgyőztes: Tomi-FTC 311 ponttal, gratulálok!

Helyes tippsor: HUB-DPRE-ZNI-KRF-ZYL

Ellenőrizzétek!

 

 

FANTASY végeredmény:

 

1, adammalysza  11709 p.

2, zbigniew         11575 p.

3, Veszpremi       11359 p.

zbigniew Creative Commons License 2024.03.26 0 0 20451

FANTASY Tippjáték

(2024 márc.23, Planica HS240 csapat)

 

Szakaszgyőztes: Veszpremi, Vacskamisi 360 ponttal, gratulálok!

Helyes tippsor: AUT-SLO-NOR-JPN-POL

Ellenőrizzétek!

 

zbigniew Creative Commons License 2024.03.26 0 0 20450

FANTASY Tippjáték

(2024 márc.22, Planica HS240 egyéni)

 

Szakaszgyőztes: Ace Martin46 310 ponttal, gratulálok!

Helyes tippsor: PPRE-HUB-FOR-ZAJ-LIN

Ellenőrizzétek!

 

zbigniew Creative Commons License 2024.03.26 0 0 20449

HAGYOMÁNYOS Tippjáték

(2024 márc.24, Planica HS240 egyéni-finálé)

 

Szakaszgyőztes: Kalóz80, zbigniew, Veszpremi, kpalko, Tomi-FTC 4 ponttal, gratulálok!

Helyes tippsor: HUB-DPRE-ZNI+HUB (247 m.)++HUB

Ellenőrizzétek!

 

 

HAGYOMÁNYOS végeredmény:

 

1, Wombat76       127 p.

2, adammalysza   124 p.

3, Kalóz80            119 p.

    Veszpremi        119 p.

    zbigniew           119 p.

zbigniew Creative Commons License 2024.03.26 0 0 20448

HAGYOMÁNYOS Tippjáték

(2024 márc.23, Planica HS240 csapat)

 

Szakaszgyőztes: Vacskamisi 5 ponttal, gratulálok!

Helyes tippsor: AUT-SLO-NOR+AUT (Hub-244 m.)+AUT (Hub-231,3 p.)

Ellenőrizzétek!

 

zbigniew Creative Commons License 2024.03.26 0 0 20447

HAGYOMÁNYOS Tippjáték

(2024 márc.22, Planica HS240 egyéni)

 

Szakaszgyőztes: Wombat76, kpalko, Demollari Moke 2 ponttal, gratulálok!

Helyes tippsor: PPRE-HUB-FOR+PPRE (237,5 m.)+FOR

Ellenőrizzétek!

 

Vacskamisi Creative Commons License 2024.03.24 0 0 20446

ZAJ-PPRE-HUB+ZAJ+HUB

ZAJ-PPRE-HUB-RKOB-FOR

Kalóz80 Creative Commons License 2024.03.24 0 0 20445

HUB-ZAJ-FOR+HUB+HUB

HUB-ZAJ-FOR-P.PRE-R.KOB

kpalko Creative Commons License 2024.03.24 0 0 20444

HUB-FOR-PPRE+HUB+HUB

HUB-FOR-PPRE-RKOB-KRF

Tomi-FTC Creative Commons License 2024.03.24 0 0 20443

HUB-P.PRE-R.KOB+HUB++HUB

HUB-P.PRE-R.KOB-KRF-D.PRE

Wombat76 Creative Commons License 2024.03.24 0 0 20442

Vasárnap:

RKOB-PPRE-HUB+RKOB+HUB

adammalysza Creative Commons License 2024.03.24 0 0 20441

Rkob-ppre-hub+rkob+hub

Rkob-ppre-hub-for-krf

zbigniew Creative Commons License 2024.03.24 0 0 20440

HUB-PPRE-RKOB+HUB+HUB

HUB-PPRE-RKOB-FOR-KRF

Veszpremi Creative Commons License 2024.03.23 0 0 20439

HUB-P.PRE-R.KOB+HUB+HUB
HUB-P.PRE-R.KOB-FOR-ZNI

Wombat76 Creative Commons License 2024.03.23 0 0 20438

igen

Veszpremi Creative Commons License 2024.03.23 0 0 20437

Nem láttam, egy sorozat volt csak? (semmi infó róla)

zbigniew Creative Commons License 2024.03.23 0 0 20436

SLO-AUT-NOR+SLO+SLO

SLO-AUT-NOR-POL-GER

Előzmény: zbigniew (20432)
Tomi-FTC Creative Commons License 2024.03.23 0 0 20435

SLO-NOR-AUT+SLO++SLO

SLO-NOR-AUT-GER-POL

Veszpremi Creative Commons License 2024.03.23 0 0 20434

SLO-AUT-NOR+SLO++SLO
SLO-AUT-NOR-JPN-GER

Előzmény: Veszpremi (20427)
adammalysza Creative Commons License 2024.03.23 0 0 20433

Slo-aut-nor+slo+slo

Slo-aut-nor-pol-ger

zbigniew Creative Commons License 2024.03.22 0 0 20432

Slo-Aut-Nor+Slo+Slo

Slo-Aut-Nor-Ger-Pol

Kalóz80 Creative Commons License 2024.03.22 0 0 20431

SLO-AUT-NOR+SLO+SLO

SLO-AUT-NOR-GER-POL

kpalko Creative Commons License 2024.03.22 0 0 20430

SLO-AUT-NOR+SLO+SLO

SLO-AUT-NOR-GER-JPN

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!