Keresés

Részletes keresés

PJ Proby Creative Commons License 2007.02.05 0 0 22

Nyelvtudás:

angol középfokú
orosz középfokú

http://www.miniszterelnok.hu/gss/alpha?do=2&st=1&pg=10&m13_doc=157

Bruhaha..! Gyurcsány már nyelvvizsgát is hamisít??

 

Nagyeszű barátunknak a parlamenti nyilvántartás szerint gimnáziumi érettségijén kívül semmilyen egyéb végzettsége sincs, legkevésbé nyelvismerete.


http://www.mkogy.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=g018&p_ckl=38

 

De ne legyen kétségünk, foggal-körömmel küzdeni fog a magyar érdekek érvényesítésének, s bizonyára élharcosa lesz a keresztény gyökerek EU alkotmányban való megjelenítésének. 

Előzmény: hatgang (15)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.05 0 0 21
Hogy a francban lehet jogi szöveget középfokú nyelvtudással és jogi végzettség nélkül nemzetközi szinten egyeztetni? Ez már bohózat! A rendőrkapitánynak a Környezetvédelmi M államtikárának, nincs megfelelő végzettsége,  egy sor miniszternek nincs főiskolai végzettsége, vagy nem abban amiben szakért, illetve szakmai gyakorlat nélkül/ szakmailag lejáratott személy képezi a mostani kormányelitet. Számotokra nem zsenáns ez?   
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.05 0 0 20
Szemely szerint.....nagyon orulok Gal.J. kinevezesehez !!!!! :)
ex_lx Creative Commons License 2007.02.05 0 0 18
De azért a Népszava főszerkesztő-helyettesi posztja, az valami, nem!?
Előzmény: Törölt nick (16)
hatgang Creative Commons License 2007.02.05 0 0 17
Naaa, olyan vaaagy.:)
Előzmény: Törölt nick (16)
hatgang Creative Commons License 2007.02.05 0 0 15
Nyelvtudás:

angol középfokú
orosz középfokú

http://www.miniszterelnok.hu/gss/alpha?do=2&st=1&pg=10&m13_doc=157

 

 

Előzmény: Törölt nick (14)
kiski Creative Commons License 2007.01.23 0 0 13

igaz, ami igaz, gáljé, mint a kontraszelekció egyik legfuserabb terméke, komoly túlélési képességekkel rendelkezik. Másfélével viszont nem.

 

Itt a MN egészen pontos elemzést közöl, a jelen hisztérikus állapotok okainak jelentős része abban keresendő, hogy a kormányzati kommunikáció elfelejtett foglalkozni azzal, hogy a népnek bármit is elmondjon, megvlágosítson. Már persze ha az eszehűlt kapkodás látszatát keltő intézkedések nem eszehűlt kapkodások, ha ugyanis azok, akkor nincs a világnak az a kommunikátora, aki képes kezelni a helyzetet. Ez esetben is kellene persze egy kármentési eljárásrend.

 

Gáljé valószínűleg a sokattudó betontuskó szerepében mozdíthatatlan.

nofene Creative Commons License 2007.01.23 0 0 12

Nofene, a Fidesz szétverésében ma nem osztottak lapot a lapnak, úgyhogy átmenetileg más politikai erőket próbál meg szétzilálni. Mindenesetre már az is szép, hogy a szerző a saját nevét írta alá. Az első lépés a felelősségteljes újságcsinálás felé. Hosszú út lesz, de tövises. :-)

 

marmota Creative Commons License 2007.01.23 0 0 11
Csak semmi lebegtetés, + gyanúkampány...:-)
Előzmény: lms (10)
lms Creative Commons License 2007.01.23 0 0 10
lehet sokkal egyszerűbb magyarázat is, érzelmi háttérrel. vonzódnak egymáshoz.
Előzmény: hatgang (4)
jegec Creative Commons License 2007.01.23 0 0 8

Szerintem meg kiváló az MSZP kommunikációja. marketingje.

 

Azt a szart, amit előidéztek mégiscsak eladták, igaz leárazott ócsakságként.

Előzmény: éhséglázadó (-)
marmota Creative Commons License 2007.01.23 0 0 7
Má' hogy válna meg a Gáljétól a Min.ElnöKÚR, amikor együtt tanálták ki anno a köteles-tüntetést, stb. Ez a káder egy igazi szellemi nagyágyú.
Előzmény: éhséglázadó (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.23 0 0 6
Hát, hogy a magyar nemzetből idéz valaki a mai világban, 270 jogerősen elvesztett sajtóper után, az nagy botorságra, bocs bátorságra vall...Irakban hány évig voltál katona?
okostesó Creative Commons License 2007.01.23 0 0 5

a miniszterelnök „beleállt” a megszorító intézkedések okozta kereszttűzbe

 

Miért, táncolnia kellene inkább?

Előzmény: éhséglázadó (-)
hatgang Creative Commons License 2007.01.23 0 0 4

Nem lehet tudni, a miniszterelnöknek miért ennyire fontos Gál J. Zoltán, már-már irracionálisnak tűnik ez a bizalom

Az, hogy a fater a gengszterváltás előtti utolsó kormány belügyminisztere volt és esetleg sok 'okos' infót betárolhatott, az szóba sem jöhet. A mama pedig   csak véletlenül került a Wallisnál magas beosztásba.

zuglo_14 Creative Commons License 2007.01.23 0 0 3
Drága jó topiktársam!

Tennap nagyon gyorsan felszivódtál egy topikból?:-)))

Vajh miért?:-)
Előzmény: winstonsmith84 (2)
winstonsmith84 Creative Commons License 2007.01.23 0 0 2

Érdekes hozzállás. Wizes számára biztosan szimpatikusabb a túlvilágról Népszabónak faxoló fizikus esete. Hiába az igazság odaát van.

 

Amúgy egy tényt azért illene észrevenni a szocihívőknek is. Kormány balfogásaiért bekövetkezett helyzetben a megszorításokért  (bocsi a reformokat jobban kedvelitek, de nevezzük nevén a dolgokat), elvonásokért Fleto ne a kommunikációs szakemberein verje le a sarat. (Emlékeztek amikor karácsony előtt maguknak a reformokra ötöst, a kommunikációja erős jóindulattal hármast adott? Ez is rágalmazás? És ha kifogyott a papír a szmolníjból akkor wizes elvtárs valaga ürülékes marad mert egy ilyen "rágalmazó" termékkel men végez higéniai műveletet?)

 

wizes Creative Commons License 2007.01.23 0 0 1

Csak tunnám az eklvesztett 1000 per és kamucikkek után még ki hisz az MN-nek.

A seggem nem törűnném ki vele!

tuutuu Creative Commons License 2007.01.23 0 0 0
0
Előzmény: éhséglázadó (-)
éhséglázadó Creative Commons License 2007.01.23 0 0 topiknyitó
Gál J. Zoltán a bírálók célkeresztjében
2007. január 23. 0:03



Török László - Magyar Nemzet
A kormány- és pártkommunikációval kapcsolatos problémák alapvetően Gál J. Zoltán alkalmatlanságára vezethetők vissza – hívták fel lapunk figyelmét MSZP-s informátoraink, akik szerint Gyurcsány Ferenc bizalma államtitkára iránt már-már irracionálisnak tűnik, túlmutat a politikai érdeken.

Várhatóan felfelé buktatják Gál J. Zoltánt, a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) államtitkárát, akinek legfontosabb feladata a kormány és az MSZP kommunikációjának koordinálása lett volna. Úgy tudjuk, a politikust hamarosan Gyurcsány Ferenc kabinetfőnökének nevezik ki. Azzal az összes, lapunk által megkérdezett szocialista politikus egyetértett, hogy Gál J. Zoltánt lehetőség szerint minél előbb el kellene távolítani a kommunikációs stáb éléről, ugyanis a parlamenti választási győzelem óta eltelt hónapok bebizonyították, a magát PR-szakembernek tartó szocialista képviselő teljesen alkalmatlan a feladatra, képességei jóindulattal is közepesnek értékelhetők. – Nem meri senki sem kimondani, de a császár meztelen – szemléltette a kommunikációs csapathoz közel álló forrásunk a stábon belüli hangulatot azután, hogy az államtitkár munkatársaira hárította a felelősséget az elkövetett szakmai hibákért. Többen úgy vélik, a kormánykommunikáció teljesen esetleges, nincsen stratégiai tervezés, „egyik napról a másikra létezik”, és ez tényleges nehézségeket okoz az MSZP, a kabinet és a frakció működésében.

Bár a nehézségeket Gyurcsány Ferenc is érzékeli (már több fórumon is megjegyezte, a kormány döntéseinek miértjét nem érti senki), bizalma töretlen államtitkára iránt. – Nem lehet tudni, a miniszterelnöknek miért ennyire fontos Gál J. Zoltán, már-már irracionálisnak tűnik ez a bizalom, politikai érdekkel nem magyarázható – fogalmazott egy befolyásos szocialista politikus. Mások tudni vélik, 2000 augusztusa óta Gyurcsány stratégiai szövetségese a MeH jelenlegi államtitkára, aki később Medgyessy Péter volt miniszterelnök közvetlen munkatársaként és kormányszóvivőként is dolgozott.

A kommunikációs csapat több meghatározó személyisége is távozni kényszerült a közelmúltban az állandóvá váló bírálatok miatt. Batiz András egykori szóvivő és Tóth Miklós, a kormányzati kommunikációért felelős szakállamtitkár egy napon jelentették be, a magánszférában kívánnak dolgozni a jövőben. Sokan úgy vélik, a felelősöket a „sor végén” keresték és találták meg. Úgy tudjuk, Szigetvári Viktornak, az MSZP volt kampányfőnökének a lelépésére egyértelműen a Gál J. Zoltánnal vívott szakmai nézetkülönbségek és rivalizálás miatt került sor. Szigetvárit az országgyűlési kampányban nem vonták be a titokban formálódó kormányzati megszorítócsomag előkészítésébe, ami miatt később komoly ellentmondásokkal kellett szembesülnie a pártnak és a kormánynak. A volt kampányfőnök távozásának másik oka az lehet, hogy az előzetes ígéretek ellenére nem kapott pozíciót a kommunikációs csapatban.

Az eltelt nyolc évben Orbán Viktor elismertsége romlott akkora mértékben, mint Gyurcsány Ferencé ez alatt a fél év alatt – mondta egyik MSZP-s forrásunk, aki szerint ez nagyrészt az elhibázott kommunikációs stratégiának is köszönhető. Hibás elképzelésnek tartják, hogy a miniszterelnök „beleállt” a megszorító intézkedések okozta kereszttűzbe, amikor már a Horn-kormány idején is a pénzügyminiszternek, Bokros Lajosnak kellett elvinnie a balhét. – A kiigazítások szükségességét az elmúlt 16 év elhibázott döntéseivel, illetve a szocializmus utolsó bástyáinak leépítésével kellett volna magyarázni, és nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetni arra, a racionalizálással nagyarányú fejlesztések indulnak be – vélekedett egyik informátorunk.

 

 

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!