Hát ne reménykedj. kívülről hogy néz ki, egy dolog. De szerintem kompresszió annyira nincs már nekik, hogy be sem indulnának.
Kicsit visszaolvasol, a 006-ost azért állították le(2.-ként) mert már nem égéstermék, hanem 1:1 gázolaj ment ki. Az összesből, ha egy jobbat össze lehetne szedni.
Nem csak jobban(nem biztos), csak ha bedöglenek, vesznek hozzájuk alkatrészt, nem úgy mint a Csörgőkhöz, bár az a 318-as Miskolcon... Francnak kellett elvinni azt is sv-ről, mint a 315-öst, az is megadta ott magát, de azt legalább megcsinálták...
Igen, én is, már csak a 204-es van parajosban! Ki tudja?.....
Az ott ragad 187-es is fájó pont nekem én is favorizálom sv-t és az oda valósi gép igazán, nem ez a 271-es a maga 800kW-val, bár nem tudom, hogy a 187-es mennyi.
Régről emlékszem mikor csak 2 classic(165 és 187) volt sv-n, aztán a 187-et jól elintézték... Mellesleg a 146-os is sokat járt erre, nem tudom, ide is volt állomásítva?
Úgyhogy az elkészült 146-os jöhet a 187-sel, 271-et meg szívesen odaadjuk!!!!
Legyen így ha a nagyok így gondolják. Biztos infót, sőt még hallomást se tudok mondani még mindig és nem is fogok tudni, Fradiból nem fog menni. Majd ha egyszer hazajutok végre akkor inkább.