olyan gondom van, h a w850i-m nem fogad el másik kártyát. az eredeti T-mobile-os, és a másik is amit bele akartam rakni. valami ötlet h mi lehet a gáz?
...sajnos én is megváltam a jó kis W850i-től nagyon sajnálom mert nagyon jó kis telcsi, de haladni kell a koral... vettem ócsóért egy w960i-t. Igen ez egy kicsit más.
Még itt ilyen fórumot nem találtam, de biztos nyit majd valaki.... :P
Viszont, ha valaki w850i vásárlása elött áll, akkor bátran merem ajánlani.....nagyon jó kis telefon. Nekem kb. 1-1,5 évig volt meg, de SEMMI baja nem volt soha.
nekem most nagyon tetszik a SE w580 i sok roszat és jott hatotam már rola nekek mi a vélemyényetek rola érdemes lenne megvenni vagy inkább keresgesek még de ha tudtok vmi jo iylen árkategoriába telot szivesen fogaom a segitséget :)
Van egy olyan gondom hogy felraktam az usb drivert meg a pcsuitot is de mégsem tudok a telefonra telepiteni dolgokat csak mastorage modba tudok zenéket képeket témákat, de progikat meg gamékat nemtok :S Vki segitsen plz...
Köszi a tippet, ilyen "trükkökkel" még nem próbálkoztam. Tartottam olyan intelligensnek, hogy ha csatlakoztatom a headset-et, akkor sajti, hogy azon kéne csörögnie.
Igen, sajnos az utolólag felrakott zenéket nehézkes megtalálni. Sajnos semmiféle rendezésre nincs lehetőség, csak szűrésre a tag-ek alapján Én ilyenkor azt szoktam, hogy az összes zenét tartalmazó listát törlöm és újat csinálok.
Talán a W880 már okosabb lesz...
Egyébként van valami mód arra, hogy ezeket a telókat webcam-ként lehessen használni?
ha walkmant hallgatsz, vedd le a hangot, (# gomb) és ha hívnak, a headsetben hallod majd a hangot.
jó, ömlesztem a zenéket. most van rajta kb 300 dal.
mondjuk eszembe jut, hogy meghallgatnám az új dalt, amit most tettem fel, tudom az előadóját, de nem tudom a dalcímet... meg vagyok lőve, mert lapozgathatok.
w810-ben lehetett név szerint is rendezni, az jobban tetszett.
nálam pl. ez az újraindításos dolog nem jelentkezett. :)
Nekem kb 3 hónapja van W850i-m. S700i-ről váltottam és nagyon meg vagyok vele elégedve. Kérdéseidre a válaszok (nem biztos, hogy minden vonatkozik az itthon kapható készülékekre, nekem kb 1 hónappal az itthoni megjelenés előtt hozták Németországból): -Rendezni nem tudja, de az ömlesztett zenékből mp3tag alapján ki tudja választani. Egyébként támogatja az alkönyvtárakat, tehát eleve így tudod felrakni a kártyára. -Az akksival nekem soha nem volt gondom, aktív zenehallgatással is 2-3 napot megy. -A Walkman sem állt le soha. Egy dolog idegesít: ha zenét hallgatok és hívás jön, akkor a csengés nem a headsetből, hanem a telefonból szól (természetesen zene leáll).
Egy bugot vettem észre a szovtverben: ha mms-ben kapot képet mentek el, utána bármi file-t akarok a menteni, azt írja, hogy elfogyott a hely. Újrainditás után megint jó.
Ha bármi kérdésed van még, szívesen válaszolok (ha tudok).
alapból messzire kerülöm a sony termékeit. ebben az országban még most is milliónyi ember beszopja, hogy ha valami sony akkor az csak jó lehet :) megérdemlik. Matt: azthiszem mindegyik walkmanosnál megvan az a bug hogy gondol egyet és leáll a lejátszás. vagy legalábbis úgy hallottam. pontosan ennél a típusnál nem tudom
na itt a kicsike. elsősorban az érdekelne, h akik használják:
-a walkmanban tudják-e a dalokat előadó szerint sorba rendezni? -náluk is megadja-e magát az akkumlátor két nap után? -náluk is leáll-e a walkman, mikor eszébe jut?