- A földrengés beköszöntötte előtt fél órával tudtak a rendőrök a földrengésről?
- Műholdképekről meteorológiai radarok órákkal előtte jelezték az augusztus 20.-i tragédiákat okozó vihar útját. Te a földrengés kipattanását is így előre figyelemmel kísérték?
- MEH felelőtlensége halálos áldozatokkal járt. Elhiszem hogy kedven pártod van a kormányon, de ha valaki valamit nem jól csinál alias elkúr akkor annak ne legyen semmilyen következménye?
panaszkodom, mert esetenként reggel ötkor soknak tűnik, de még mindig kevesebb, mint mikor NDK-ban lakva, a társasház telkének járdáját kellett egyik télen lapátolnom, mikor reggelre 40 centi hó esett.
Olvasd el a 44. hsz-t. A kihívást várom! (Remélem nem sértelek meg, de a Tiéd nem az!)
Azt nem mondom, hogy a falu legnagyobb házhelye a miénk, de hogy az első háromban benne van, az biztos. (((Hogy a fene egye meg! ((Gárdonyi (Göre Gábor)) után szabadon))).
Ha minden járt útvonalat ellapátolok(söprök), több mint 170 méter.
következő hóesésnél szólok, 18 m járda 1,4 m széles, egy kapubejáró 3x4 m, a garázsig be két keréknyomon 22 m, előkertben 1x2,5 m, a ház körüli járda egy kevés.
két napja lapátoltam én is, mert a szomszédok elkezdték. (Eger mellett kb. 2cm hó) én ugyan a napra akartam bízni az eltakarítást, de csúnyán néztek rám a szomszédok, hogy előttem nincs eltakarítva, így belevágtam.
most látni, hogy hol voltak otthon és lapátoltak - ott a járda mellett még van hó, mert az összetolt nem akart elolvadni. ahol hagyták, ott már kevesebb van.
Ha még valami komoly teljesítmény-célelőirányzatot (pl. a járdahossz) megvillantottál volna, ami kihívást jelent számomra, esetleg. De anélkül? :))))))))))
Sok hülye komonista még szilveszterkor is az aug 20 előrejelzett viharral kapcsolatos kormánymulasztást mosdatja egy valóban előreláthatatlan természeti esemény kapcsán.