Keresés

Részletes keresés

ZöPö Creative Commons License 2006.12.31 0 0 25

Nem ez a dolga, vannak biozonyos emberi erkölcsök is.
Akár háborús bűnös, akár nem valaki, nem lehet az akasztást , a halált,és vagy gyilkolás képeit hirként lehozni.
Ez undoritó.
Pénz tönkrevág mindent.

Nézzük csak, min csámcsog a http://www.hirtv.hu/?tPath=/kulfold/&article_hid=131606 

Hát ezeknek már semmi sem szent?

Előzmény: fekete minden (15)
ZöPö Creative Commons License 2006.12.31 0 0 24

OFF

Cheauchescu -> Ceauşescu

esetleg Ceausescu, ha nincs román billentyűzeted (bár ş = Alt-0186)

Előzmény: EdgE (22)
halkergető Creative Commons License 2006.12.31 0 0 23

Találsz a hsz-aim között egyetlent, amiben bármiféle kritikai megjegyzést tettem volna a HírTv-re?

Ne légy már ennyire álszent! A világ kereskedelmi tv-inek nagyobb hányada sztem bemutat(ja)ta a felvételt, függetlenül, hogy bal- vagy jobboldali. A bemutatás szvsz nem oldalfüggő!

Előzmény: fekete minden (16)
EdgE Creative Commons License 2006.12.31 0 0 22

"A kárpátok géniuszát is bemutatták lepuffantva"

Hű arra emlékszem. De régen is volt. 9 éves kisgyerek voltam 1989-ben és megmaradt bennem, hogy éppen karácsonykor (december 25-én végezték ki). Mutatta a híradó az ítélethírdetés végét és utána a holttesteket. Magát a lövéseket nem mutatták.

Úgy emlékszem, hogy gyerekfejjel (nyilván nem voltam tisztában a körülményekkel) éreztem egy kis sajnálatot aziránt a néni és bácsi iránt és az volt még furcsa miért épp karácsonykor kell nyilvánosan gyilkolászni őket, hogy minden ember ezt nézze a tévében. Szerintem akkor nem volt olyan ember közép-kelet-európában aki ne ült volna le a híradó elé megnézni  felvételeket.

Arra is emlékszem, hogy utána még hónapokig témáztak azon, hogy nem is Cheauchescu-t lőtték le, hanem csak egy alteregóját. (*)

* Ennek most utána néztem wikipedián és ott ezt írják:

A kivégzés olyan "gyorsított menetben" történt, hogy az egész tárgyalást rögzítő tévéstábnak nem maradt ideje a külső helyszínen biztosítani az áramellátást, és noha így is rögzítették egy kamerával a kivégzés pillanatait, az utóbb nyilvánosságra került felvételekről mintegy öt perc, a kivégzés maga és az utána következő percek hiányoznak – ez a körülmény utóbb mindenféle spekulációkat és legendákat szült. Több román és nemzetközi forrás szerint a teljes felvételnek is meg kell lennie valahol.

A holttesteket álnéven temették el egy bukaresti temetőben, nehogy megcsonkítsák őket.

Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.31 0 0 21

Szvsz ez szándékos kiszivárogtatás.

Elejét akarják venni a szóbeszédnek, feltételezéseknek, nem színjáték volt-e, hogy világos legyen tényleg meghalt. A kárpátok géniuszát is bemutatták lepuffantva, a náci háborús bűnösök teteméről is vannak fotók. Nincsen ebben semmi meglepő.  

EdgE Creative Commons License 2006.12.31 0 0 20

Tegnap még azt írták, hogy narancssárga overálban, fekete csukjában volt Szaddam. Én semmi ilyet nem láttam a felvételen.

A másik az, hogy sok tévétársaság élőben közvetítette az egészet, tehát jó minőségű felvétel is van egy csomó, ennek ellenére egy ilyen szar sötét mobiltelefonos felvételt dobnak be, amin alig látszik valami.
Nem mintha különösebben érdekelne ez a videó, csak megemlítettem.

horst_fuchs Creative Commons License 2006.12.31 0 0 19

"Ez undoritó."

azaz undorító, hogy emberek még mindig nem látták be, hogy bűn elvenni mások életét, legyen az az illető bárki, más életének elvételelére senkinek sincs joga.

Teremtő adta, Teremtő veheti el (ez egy általános transzcendens volt tőlem, szóval kérem a keresténységet nek everje ide senki, aki mégis idekeverné, annak megmondom, hogy hülye...)

"Pénz tönkrevág mindent."

ne legyél ennyire álszent, ez szánalmas...

horst_fuchs Creative Commons License 2006.12.31 0 0 18

Szaddamot nem ítélték el háborús bűnösként ember...

pont ez volt a pláne...

horst_fuchs Creative Commons License 2006.12.31 0 0 17
áá, az álhírtv odaretusálja gyurcsányt is :)
Előzmény: halkergető (6)
fekete minden Creative Commons License 2006.12.31 0 0 16
Nem fogja, tudom te nagyon várod, majd utána mocskolhatod a hirtévét.:-(
Előzmény: halkergető (6)
fekete minden Creative Commons License 2006.12.31 0 0 15
Nem ez a dolga, vannak biozonyos emberi erkölcsök is.
Akár háborús bűnös, akár nem valaki, nem lehet az akasztást , a halált,és vagy gyilkolás képeit hirként lehozni.
Ez undoritó.
Pénz tönkrevág mindent.
Előzmény: ZöPö (3)
ex_lx Creative Commons License 2006.12.31 0 0 14
Egy kivégzés még Irakban sem háború, hogy a szórakoztatást szolgálja.
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.31 0 0 13
Azt írták, hogy sárgába öltöztetik és csuklya is lesz rajta, hogy ne lásson semmit, de aztán mégsincs :-)
JuzoSch Creative Commons License 2006.12.31 0 0 11
Erről van hivatalos felvétel is nem? Gondolom persze a lényeg nélkül. DE azt meg kéne nézni rajta, hogy mászkál-e valaki mobillal a kezében.
vénólánzsahleF Creative Commons License 2006.12.31 0 0 10
bakker, alig láccik vmi.
Facélia Creative Commons License 2006.12.31 0 0 9
Folyamatosan villognak a felvételen a vakuk. Ezek szerint fényképezték is az egészet. Vagy villámlott?
_fawlty_ Creative Commons License 2006.12.31 0 0 8

Nem hiszem, hogy az indexről leszedik, de így a perverzebbek is tudják archiválni (a megnézéshez viszont kell egy flv player)

http://mf.index.hu/kulfold/saddam-death.flv

ZöPö Creative Commons License 2006.12.31 0 0 7
Minek olvasod? Kényszerít valaki?
Előzmény: place Boo (5)
halkergető Creative Commons License 2006.12.31 0 0 6

A HírTv nem fogja bemutatni? Kár!

(Persze várjuk ki a végét.)

Előzmény: fekete minden (2)
place Boo Creative Commons License 2006.12.31 0 0 5

Azért az ízléstelenségnek is van egy határa. Az index meg rendre átlépi.

Kacsamagazin a köbön... :-(

Előzmény: ZöPö (3)
place Boo Creative Commons License 2006.12.31 0 0 4

Ennek mi köze a liberalizmushoz? Ez szimpla köcsögség.

Ilyen alapon legfrissebb "kedvencem", a magyar nemzetőr (v. mi a lóf... a címe) a legliberálisabb förmedvény. :-D

ZöPö Creative Commons License 2006.12.31 0 0 3

Képzeld, az Index 9/11-ből, meg a cunamiból, meg még sok minden másból is hírt csinált.

Ez a dolga.

fekete minden Creative Commons License 2006.12.31 0 0 2
Gátlástalanságnak nincs határa.
Az index ebből hirt csinált.:-(
Liberalizmus, pénz elvakitja az emberek erkölcs érzetét.
Ajtocsukas Creative Commons License 2006.12.31 0 0 1
Hello,jó napot!Vki áttudná nekem mailba dobni a videót?Kíváncsi vagyok tényleg az-e aminek látszik,de nekem nincs netem leszedni nem tudom,de mélbe tudnám fogadni.Gondolom 3gp vagy avi a video. Köszi!
halinorbi Creative Commons License 2006.12.31 0 0 0

0.. egyébként ennek minek külön topic?
A videóból raktam képeket az igazi Szaddamos topicba:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9156041

828-as hsz.

Előzmény: spedway (-)
spedway Creative Commons License 2006.12.31 0 0 topiknyitó
Illegális mobilos videó Huszein akasztásáról

Index
2006. december 31., vasárnap 2:13

Mobiltelefonnal készített, illegális videofelvétel kering az interneten Szadám Huszein volt iraki diktátor kivégzéséről. Huszeint magyar idő szerint 30-án hajnalban akasztották föl.

Az Indexhez is eljutott az a mobiltelefonos videofelvétel, amelyet ismeretlen személy készített Szadám Huszein kivégzéséről. A képsor hitelesnek tűnik, tisztán fölismerhető rajta a helyszín, amelyet az iraki tévé adását átvevő nagy hírtelevíziók is bemutattak, a kivégzett és a hóhérok ruházata is megegyezik a legális felvételeken bemutatottakkal. Alighanem ez a két és fél perces minifilm lesz a videomegosztószájtok sztárja a következő napokban.

Megnézhető itt!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!