Természetesen én nem niggerezek, ezt csak te reméled, és persze nem érted. Én, pusztán megpróbáltam visszadni a megboldogult nagy fehér demokrata elnökök gondolkodást, illetve egymás közti beszédmódjukat. Mondjuk nem tudok szó szerint idézni tőllök niggerezést, de a nagy fehér Nixon zsidózása dokumentált:-)
Azt írja az Index-cikk, hogy egyetlen nem választott elnökként került a posztra. Ezt úgy kell érteni, hogy már alenökként sem választották, 1973. okt-ben Agnew alelnök lemondása után lett kinevezett alelnök. Valójában számos alelnökből lett elnök az USA történelme során.
Híresen nagy demokrata volt. Olyan nagy szívvel megáldva, hogy Nixon, a másik nagy demokrata alelnökeként, majd utána elnökeként, nem hagyta, hogy főnöke egy cúna koncepciós per (Watergate) áldozataként cúna niggerek közé kerüljön szenvedni a börtönbe.
Nagyon értékes és figyelemreméltó szerepet játszott már a Kennedy-gyilkossággal foglalatoskodó (majdnem azt írtam, vizsgáló) Warren Bizottságban az amerikai nép tiszta elméjét megzavaró információk megfelelő kezelésében.
Gerald nem voltál akárki! Letörlünk egy könnnycseppet érted, mink itt k-európai álomvédelmisek is:-DDD