Tegnap találkoztam az ex Bravoddal Az én kocsimmal egy felnicserére voltam a fiamnál. Alapjában a korához és a futásához képest nincs rossz állapotban. A 3. hengerben volt szeleptörés. Az olajfogyasztás miatt kap úgy gyűrű garnitúrát, szerintem használható autó lesz belőle. Marad nálunk a verda. Persze, hívhatsz is.:)
Két napja felhívott egy ismerős, hogy szerinte a Bravo-t látta a marketplace-en. És tényleg! :-)
390ért hirdetik, 3. tulajtól. Szegény nagyon le van lakva - nem is értem, hogy emberek hogy lehetnek ilyen igénytelenek - 300e feletti futott km. Check engine világít és fékhibás.
Szemezek egy 2007-es 1.4 16v motoros Bravo-val. Millyen jellemző problémákra és költségekre számíthatok? Korábban 5 évig hajtottam egy Brava-t és azzal jó tapasztalataim voltak.
Urak! Tudtok mondani korrekt fóliás céget? Elvinném a vasat mikor már optimális az idő és ha már van bevált hely, akkor nem kezdenék új utakat bejárni.
Mi meg komolyan gondolkodunk egy GT Alfán, hogy eltegyük hétvégi autónak. Semmi komoly motor nem kéne bele, a sima 1.8 benzin a cél. De elég kotvány darabok jöttek csak szembe, amikor komolyan izgatott a dolog, most éppen nem ez a prioritás.
Ha a hang alapján nem tűnik annak, akkor nyilván nem is az. Azért az 5.0 elég karakteres. :-)
---
Azt sem tudtam, hogy Bravo is van a Grande mellett. :-O
A Grande még nálunk is megvan, a fater hajtja rendesen. 17 éves lesz, 220e körül van benne.
---
Egy ilyenben én is benne lennék, azt hiszem némi gondolkodás után talán a Superbet is beáldoznám, de Stelvio-t nem választanék helyette (lásd Totalcar cikk).