Keresés

Részletes keresés

mezo28 Creative Commons License 2009.10.11 0 0 13

Sziasztok!!!

Eladó egy nagyon jó állapotú, megkímélt Motorola RAZR V3xx teló!!!

Gyári tartozékaival, plusz gyári szoftver hozzá ha kell plusz egyébb szoftverek a telóhoz amivel egyedivé varázsolható a kijelző!!

Függőség: Vodafone.

Ár:23.000

Elérhetőség:06-70-321-4834-es számon!!!!

MOTV3XX Creative Commons License 2008.02.11 0 0 12
Sziasztok! HELP!

Kérdésem:V3xx kijelző kinézet (téma) változtatátsára mit kell tegyek a v3xx-el,mert
nem tudom,van gyári CD-je,kábel (USB).A kinézet file TCF formátumban van,de a letölthető témák csak skineket,meg képeket,meg install,dat file-okat tartalmaz.
Hogyan lehetne életképes ez a kijelzőn?Lehetőleg részletes leírás kellene.KÖSZI!
gbalint Creative Commons License 2007.05.07 0 0 11
Nem kapcsolható ki tényleg, de ugye alapállapotban a hangerőgombok a csengetés hangerejét állítják. Annyit kell csak tenni, hogy amikor írod a pin-kódot, mielőtt ok-t nyomnál lehalkítod a telt, és kész. Éjjel aranyat ér. :) Amúgy remek telcsi, vegyétek meg az enyémet. :)
Előzmény: asx (8)
gbalint Creative Commons License 2007.05.07 0 0 10
Akit érdekel az enyém eladó. Fekete, T-Mobilos, januári, hibátlan garis, papírok doboz, headset van, kipróbálható. 30/963-68-23 Győr, Pest, vagy ezek környéke. Posta is megoldható!
Előzmény: asx (9)
asx Creative Commons License 2006.12.29 0 0 9

Utánanéztem a függetlenítésnek is.

Találtam három oldalt ami ezzel foglalkozik:

UnlockItNow 

UltimaBox

MMSBox

Minhárom oldalon eddig még csak a Motorola V3x van feltüntetve!  A kompalitást viszont online lehet frissíteni.

Hátrányuk, hogy nagyon drágák! Csak azért, hogy valaki egy telefont függetlenítsen nem érdemes megvenni...

Előzmény: adalbert61 (5)
asx Creative Commons License 2006.12.29 0 0 8

Hello,

a rossz hír az, hogy ezt nem lehet kikapcsolni, mert benne van a Motrola Firmware-ben.

A jói hír az, hogy ki lehet cserélni!  ;)

Itt van róla egy leírás (németül), hogy miként ------> Handy-FAQ

Előzmény: laba1 (7)
laba1 Creative Commons License 2006.12.28 0 0 7

Üdv!

Egy ismerősöm kért meg, hogy a fenti telefonról próbáljam eltüntetni a bekapcsoláskor és kikapcsoláskor hallható hangokat (csendben induljon és álljon le).

Sehogy sem boldogultam vele.  Nekem még nem volt Motorola telefonom, de az ilyesmi általában nem szokott gondot okozni. Lehet, hogy nagyon elnéztem valamit.

Megoldható a dolog? Tudna valaki segíteni?

Köszönöm.

asx Creative Commons License 2006.12.27 0 0 6

Ez valóban kellemetlen, de megér az a pár ezer forint annyit, hogy elvesszen a garancia?

Erre a modellre 2 év garanciát ad a Motorola... 

Előzmény: adalbert61 (5)
adalbert61 Creative Commons License 2006.12.27 0 0 5
Olyanról nem hallottál, hogy súlyos ezresekkel drágább az egyik szolgákltatónál, mint a másiknál. Most épp a T- mobile-nál volt csak kapható, s nekem pannon előfizetésem van, a régi telóm meghallt, de csak a garancia idő járt le, még nem telt el 2 év.
Előzmény: asx (2)
asx Creative Commons License 2006.12.27 0 0 4

A használt telefonokkal már más a helyzet. Ha nem pont arra van lezárva, mint amire szüksége van akkor valóban nem jó neki...

Hogy az akku mennyit bír az pedig függhet a szolgáltatótól is, illetve attól is ha csak gsm-en használja vagy ugyan umts, de nem videon beszél.

Ha valaki többnyire videon társalog plusz használja gyakran az umts ingyenes belső hálóját is akkor sokkal eőbb lemerül az akku.

Ez alapján valóban nagyon buta kérdés az, hogy mennyit bír az akku...   :))

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.26 0 0 3
Én sem értem, miért nem ott veszi, amilyen kártyája van.
Az emberek sokáig nem tudják felfogni a garancia fontosságát.
Amikor meg valami tönkremegy a készüléken, a szerviz meg visszadobja az unlock miatt, akkor meg verik az asztalt a szervizesnél.

Első kérdése a buta embernek, mikor telefont cserélek: mennyit bír az akkuja?
Erre általában az a válaszom, hogy nekem van otthon konnektor a falban, melyet bármikor tudok használni, nem csak hetente egyszer engednek oda a közelébe.
A második kérdés szokott lenni a : független?
Mondom, nem T-mobilos, erre a válasz fúúúj, akkor nem jó....
Előzmény: asx (2)
asx Creative Commons License 2006.12.26 0 0 2

Miért akarod függetleníteni? Akkor elveszti a garanciát...

Szolgáltató úgy is kell, hogy telefonálni tudjál, akkor meg miért nem azt választod amelyik megfelel?

Ha meg nem UMTS hálón akarod használni akkor meg minek ilyen telefon? 

Előzmény: adalbert61 (1)
adalbert61 Creative Commons License 2006.12.26 0 0 1
Ezt a tipust hogyan lehet függetleníteni?
procaliber Creative Commons License 2006.12.19 0 0 0
M0t0r0la 0 tapasztalat
asx Creative Commons License 2006.12.19 0 0 topiknyitó

MOTORAZR V3xx

Elég új telefon. Ismeri valaki? Esetleg van már valakinek tapasztalata?

Még nem volt Motorola telefonom és most ezt néztem ki magamnak...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!