Standby: 200 óra
telefon: 150 min.
videotelefon: 120 min.
méret: 103x53x14,9
Display: 2,2" 262.000 színnel
Felbontás: 320x240 Pixel
Belső tárhely: 50 MB (max. 1 GB-ig bővíthető)
Az első HSDPA 3,6 Mbs mobiltelefon
2 digikamera
MP3-Player
USB
Bluetooth
Kérdésem:V3xx kijelző kinézet (téma) változtatátsára mit kell tegyek a v3xx-el,mert nem tudom,van gyári CD-je,kábel (USB).A kinézet file TCF formátumban van,de a letölthető témák csak skineket,meg képeket,meg install,dat file-okat tartalmaz. Hogyan lehetne életképes ez a kijelzőn?Lehetőleg részletes leírás kellene.KÖSZI!
Nem kapcsolható ki tényleg, de ugye alapállapotban a hangerőgombok a csengetés hangerejét állítják. Annyit kell csak tenni, hogy amikor írod a pin-kódot, mielőtt ok-t nyomnál lehalkítod a telt, és kész. Éjjel aranyat ér. :) Amúgy remek telcsi, vegyétek meg az enyémet. :)
Akit érdekel az enyém eladó. Fekete, T-Mobilos, januári, hibátlan garis, papírok doboz, headset van, kipróbálható. 30/963-68-23 Győr, Pest, vagy ezek környéke. Posta is megoldható!
Egy ismerősöm kért meg, hogy a fenti telefonról próbáljam eltüntetni a bekapcsoláskor és kikapcsoláskor hallható hangokat (csendben induljon és álljon le).
Sehogy sem boldogultam vele. Nekem még nem volt Motorola telefonom, de az ilyesmi általában nem szokott gondot okozni. Lehet, hogy nagyon elnéztem valamit.
Olyanról nem hallottál, hogy súlyos ezresekkel drágább az egyik szolgákltatónál, mint a másiknál. Most épp a T- mobile-nál volt csak kapható, s nekem pannon előfizetésem van, a régi telóm meghallt, de csak a garancia idő járt le, még nem telt el 2 év.
Én sem értem, miért nem ott veszi, amilyen kártyája van. Az emberek sokáig nem tudják felfogni a garancia fontosságát. Amikor meg valami tönkremegy a készüléken, a szerviz meg visszadobja az unlock miatt, akkor meg verik az asztalt a szervizesnél.
Első kérdése a buta embernek, mikor telefont cserélek: mennyit bír az akkuja? Erre általában az a válaszom, hogy nekem van otthon konnektor a falban, melyet bármikor tudok használni, nem csak hetente egyszer engednek oda a közelébe. A második kérdés szokott lenni a : független? Mondom, nem T-mobilos, erre a válasz fúúúj, akkor nem jó....